Χαλάνδρι : “ΑΡΓΩ” – Τα παιδιά δημιουργούν τη Χριστουγεννιάτικη κάρτα του Συλλόγου – Ανοιχτή Πρόσκληση

Στο Σύλλογο «ΑΡΓΩ» τα Παιδιά έχουν πάντα πρωταγωνιστική θέση, αφού αποτελούν την Eλπίδα και την Aισιοδοξία για το Aύριο. Μέσα από τα μάτια τους ο Κόσμος δείχνει ομορφότερος!  Και αυτή τη χρονιά θέλουμε να δούμε τις Χριστουγεννιάτικες Ευχέςμέσα από τα μάτια των Παιδιών, με τις ζωγραφιές τους ναετοιμάσουμε την ευχετήρια ηλεκτρονική μας κάρτα, που θα φθάσει από τους φίλους του Συλλόγου «ΑΡΓΩ», έως τον …Άγιο Βασίλη!

0
22

Χαλάνδρι : “ΑΡΓΩ” – Τα παιδιά δημιουργούν τη Χριστουγεννιάτικη κάρτα του Συλλόγου – Ανοιχτή Πρόσκληση

“ΑΡΓΩ”  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΗ  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ 

ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΑΡΓΩ» 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στο Σύλλογο «ΑΡΓΩ» τα Παιδιά έχουν πάντα πρωταγωνιστική θέση, αφού αποτελούν την Eλπίδα και την Aισιοδοξία για το Aύριο. Μέσα από τα μάτια τους ο Κόσμος δείχνει ομορφότερος!  Και αυτή τη χρονιά θέλουμε να δούμε τις Χριστουγεννιάτικες Ευχέςμέσα από τα μάτια των Παιδιώνμε τις ζωγραφιές τους ναετοιμάσουμε την ευχετήρια ηλεκτρονική μας κάρταπου θα φθάσει από τους φίλους του Συλλόγου «ΑΡΓΩ», έως τον …Άγιο Βασίλη!

Ένα μήνυμα αισιοδοξίας, αγάπης και δημιουργίας!    

Η πρόσκληση απευθύνεται σε μικρούς καλλιτέχνες ηλικίας 5-12 ετών.

– Τα παιδιά ζωγραφίζουν τη δική τους Χριστουγεννιάτικη κάρτα, τη φωτογραφίζετε, ή την σκανάρετε, και μας τη στέλνετε σαν εικόνα μέσω e-mail.  

– Μπορείτε να μας στείλετε εικόνες από χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές των παιδιών, ή των εγγονιών σας.

– Επάνω στο έργο μπορεί να υπάρχει το όνομα και η ηλικία του Παιδιού.

– Όλα τα έργα θα συμπεριληφθούν στην ηλεκτρονική ευχετήρια κάρτα του Συλλόγου, ενώ θα  αναρτηθούν χωριστά και στην ιστοσελίδα μας.

– Κάθε παιδί μπορεί να συμμετέχει με μια (1) ζωγραφιά 

– Η προθεσμία να σταλούν είναι μέχρι και την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

στην ηλεκτρονική διεύθυνση  argohalandriou@yahoo.com 

συμπληρώνοντας:

 – το ονοματεπώνυμο, την ηλικία,

– και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

(στην παρουσίαση των παιδικών έργων θα φαίνεται μόνο το μικρό όνομα του παιδιού, η ηλικία του και ότι περιλαμβάνει το έργο, τα υπόλοιπα στοιχεία είναι για πιθανή ανάγκη επικοινωνίας)

Μερικές συμβουλές για την καλύτερη φωτογραφική αποτύπωση των έργων: Tα έργα μπορείτε να τα σκανάρετε σε υψηλή ανάλυση, ή να τα φωτογραφίσετε σε ανοιχτό ομοιόχρωμο φόντο, κεντράροντας το έργο στην οθόνη σας και κρατώντας την κάμερα σας σε παράλληλη ευθεία θέση από το έργο.