Βόρεια Αθήνα : ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Νομαρχιακή Επιτροπή Β.Α. – Η κυβέρνηση να στηρίξει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

  Η Νομαρχιακή Επιτροπή Βόρειας Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, βρίσκεται δίπλα στον αγώνα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της εστίασης για συνέχιση της δραστηριότητας τους και την διασφάλιση της βιωσιμότητας τους και των θέσεων εργασίας των εργαζομένων τους. Και ταυτόχρονα: Απαιτεί από την κυβέρνηση να αφήσει κατά μέρος τις ‘’ αλχημείες ‘’ και τις πυροσβεστικές ενέργειες που μας έχουν οδηγήσει στο υγειονομικό χάος και να συγκροτήσει επιτέλους μια ανεξάρτητη επιστημονική επιτροπή της οποίας τις οδηγίες δεν θα παρακάμπτει. Καλεί όλους ανεξαίρετα τους πολίτες , να απαιτήσουν από την κυβέρνηση , την ολόπλευρη και γενναία ενδυνάμωση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας και των λειτουργών του , που έχουν εξαντλήσει τις ανθρώπινες αντοχές τους. Καλεί όλους τους ανεμβολίαστους πολίτες της περιοχής μας για μαζικό εμβολιασμό σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών

  0
  5

   

  Ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Βόρειας Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

  Covid 19

  Στήριξη της κοινωνίας τώρα , πριν είναι περισσότερο αργά

  Πανελλαδικό κλείσιμο των καταστημάτων την Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021 αποφάσισε η Ένωση Εστιατορίων και Συναφών Αττικής με αφορμή τα νέα μέτρα για τον covid ζητώντας στήριξη για την αποφυγή λουκέτων και απώλειας θέσεων εργασίας:

  Στήριξη με μέτρα όπως :

  • Μη επιστροφή των επιστρεπτέων προκαταβολών.

  • Συνέχιση της επιδότησης ενοικίου.

  • Επαναφορά του μέτρου αναστολής των συμβάσεων εργασίας.

  • Απαλλαγή από την καταβολή δημοτικών τελών.

  • Μείωση του ΦΠΑ στο 6%.

  • Συνέχιση της επιδότησης των δόσεων δανείων, και

  • Νέες χρηματοδοτήσεις ανάλογες εκείνων του2020 και των αρχών του 2021.

  Η Νομαρχιακή Επιτροπή Βόρειας Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ βρίσκεται δίπλα στον αγώνα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της εστίασης για συνέχιση της δραστηριότητας τους και την διασφάλιση της βιωσιμότητας τους και των θέσεων εργασίας των εργαζομένων τους.

  Και ταυτόχρονα:

  Απαιτεί από την κυβέρνηση να αφήσει κατά μέρος τις ‘’ αλχημείες ‘’ και τις πυροσβεστικές ενέργειες που μας έχουν οδηγήσει στο υγειονομικό χάος και να συγκροτήσει επιτέλους μια ανεξάρτητη επιστημονική επιτροπή της οποίας τις οδηγίες δεν θα παρακάμπτει.

  Καλεί όλους ανεξαίρετα τους πολίτες , να απαιτήσουν από την κυβέρνηση , την ολόπλευρη και γενναία ενδυνάμωση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας και των λειτουργών του , που έχουν εξαντλήσει τις ανθρώπινες αντοχές τους.

  Καλεί όλους τους ανεμβολίαστους πολίτες της περιοχής μας για μαζικό εμβολιασμό σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών.

  Έστω τώρα πριν είναι ακόμη περισσότερο αργά.

  ΝΕΒΑ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ 14.11.2021