Το μήνυμα της Δημάρχου Νέας Ιωνίας Δέσποινας Θωμαΐδου για τη νέα σχολική χρονιά

0
29

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

& ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ  

Αγ. Γεωργίου 40 & Αντλιοστασίου

142 34 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Τηλ. 213 2000434, 457

e-mail: dimsxeseis@neaionia.gr

Website: www.neaionia.gr

Νέα Ιωνία 10/9/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το μήνυμα της Δημάρχου Νέας Ιωνίας Δέσποινας Θωμαΐδου για τη νέα σχολική χρονιά

    Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2021-22, θα ήθελα από την καρδιά μου, να ευχηθώ σε όλες και όλους να έχετε μια καλή και δημιουργική εκπαιδευτική χρονιά!

    Το φετινό πρώτο κουδούνι είναι διαφορετικό και οι συνθήκες επιτάσσουν να εφοδιαστείτε με επιμονή και δύναμη ώστε να αντεπεξέλθετε και να βάλετε τα θεμέλια για μια νέα αφετηρία γεμάτη στόχους, προσδοκίες, προοπτική και όνειρα στο δύσκολο άλλα συναρπαστικό δρόμο προς την κατάκτηση της γνώσης.

    Είμαι σίγουρη ότι οι εκπαιδευτικοί μας είναι έτοιμοι και έτοιμες να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους σε αυτόν τον κοινό αγώνα για εκπαίδευση και μόρφωση.

    Ως Δημοτική Αρχή, θα ήθελα να μου επιτρέψετε να σας διαβεβαιώσω ότι στεκόμαστε στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας και προσπαθούμε, σε στενή συνεργασία μαζί της, να συμβάλουμε, στο μέτρο των αρμοδιοτήτων μας, με όλους τους τρόπους στην εξασφάλιση των καλύτερων προϋποθέσεων για την εκπαιδευτική διαδικασία.

    Πάντα είμαστε στη διάθεσή σας για τις προτάσεις σας, αναφορικά με τις παρεμβάσεις που θα κάνουν την ποιότητα ζωής όλων καλύτερη και ιδιαίτερα την αναβάθμιση των σχολικών μας υποδομών.

    Η παιδεία είναι πρωταρχικός στόχος του Δήμου μας, γιατί εκεί στηρίζεται το μέλλον της αγαπημένης μας πόλης. «Η παιδεία είναι ο δεύτερος ήλιος για τους ανθρώπους» έλεγε ο Πλάτωνας. Εμείς θα συνεχίσουμε να φωτίζουμε τις λαμπερές αυτές ακτίνες για την επίτευξη ενός ελπιδοφόρου μέλλοντος.

Καλή σχολική χρονιά!