Ακολουθήστε μας στο Facebook @IONIA-NEA

Ionianea.gr, ο διαδικτυακός χώρος ενημέρωσης, αγοράς και εξόδου των Βορείων Προαστίων γενικά με έμφαση στη Νέα Ιωνία, το Ηράκλειο, τη Ν. Φιλαδέλφεια-Ν.Χαλκηδόνα, το Χαλάνδρι και την 5η Κοινότητα της Αθήνας.

Επικοινωνήστε μαζί μας: ionianeainfo@gmail.com

Ποιοι είμαστε

 H διαδικτυακή εφημερίδα ionianea.gr αποτελεί μια ανεξάρτητη δημοσιογραφική προσπάθεια η οποία απευθύνεται στους κατοίκους, σε όσους διατηρούν επιχειρήσεις, σε όσους αγαπούν κι ενδιαφέρονται, τόσο για τη Νέα Ιωνία, όσο και για τους Δήμους Ηρακλείου, Νέας Φιλαδέλφειας, Χαλανδρίου, Αθηναίων. 

Στόχος μας η αδέσμευτη ενημέρωση των πολιτών, η προβολή των πολιτιστικών και αθλητικών γεγονότων από τους τοπικούς Συλλόγους, η καταγραφή των πολιτικών εξελίξεων, αλλά και η παρουσίαση των προβλημάτων της καθημερινότητας.

Πρόκειται για μια αδέσμευτη από πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα τοπική ηλεκτρονική εφημερίδα, η οποία έχει σκοπό να συμβάλει στην πρόοδο των Δήμων και να σταθεί στο πλευρό των κατοίκων τους, με ανεξάρτητη, έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Η δημοσιογραφική μας ομάδα αποτελείται από ανθρώπους με πολύχρονη παράδοση στον τοπικό Τύπο, οι οποίοι συμμετέχουν ενεργά στα κοινά της πόλης, συμπολίτες μας από το χώρο των τοπικών συλλόγων, συμπολίτες με κοινωνικές και ευρύτερες δημοκρατικές πολιτικές ευαισθησίες, συμπολίτες από τους χώρους της τοπικής αγοράς, της επιστήμης και του πολιτισμού.

Με συνεχή ροή ειδήσεων, η ionianea.gr θα ενημερώνει άμεσα και έγκυρα για τα νέα της περιοχής, ενώ το δικό τους βήμα θα έχουν πάντα ο αναγνώστες, αφού η ionianea.gr  αποτελεί έναν σύμμαχο στην καθημερινότητα τους.

Επίκαιρες συνεντεύξεις, παρουσιάσεις τοπικών συλλόγων και φορέων, επώνυμα άρθρα, δημοσκοπήσεις, βίντεο και πολλές χρήσιμες πληροφορίες, είναι στη διάθεση των αναγνωστών μας. Παράλληλα τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο φιλοξενούνται στις ειδικές θεματικές ενότητες, για μία πλήρη ενημέρωση των αναγνωστών. 

Κατασκευή Ιστοσελίδας από την IQ-Design. Nicolas Στεργιόπουλος

© Copyright - Ιωνία Βόρεια Προάστεια Νέα