Μεταμόρφωση : Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε ενημέρωση παρουσία βουλευτών

0
51

Νέα πολιτική εξόρμηση ενημέρωσης των πολιτών στην Μεταμόρφωση, κατ’ εξοχήν περιοχή της εργατικής τάξης και των μικροεμπορικών επιχειρήσεων, πραγματοποίησε η Νομαρχιακή Επιτροπή Βόρειας Αθήνας (ΝΕΒΑ) του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και η ΟΜ Μεταμόρφωσης.

Σε περιοδεία στην λαϊκή αγορά και στους εμπορικούς δρόμους της πόλης, εκεί που εκφράζονται οι αγωνίες των πιο αδύναμων οικονομικά ανθρώπων για το μεροκάματο, αλλά και για το πώς μπορούν να αντιμετωπίσουν την μέγγενη της ακρίβειας, μοιράστηκαν ενημερωτικά φυλλάδια για τα οξυμένα προβλήματα της εποχής και έγιναν δεκάδες συζητήσεις για την ακρίβεια, για τον πόλεμο, «για να επιστραφεί ο λογαριασμός πίσω» στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, που είναι υπαίτια για τις βαριές συνέπειες και τα αδιέξοδα στα οποία βρίσκονται σήμερα τα νοικοκυριά στη χώρα μας.

Στο πλαίσιο της περιοδείας έγινε ενημέρωση-πρόσκληση στην κάλπη της 15ης Μαΐου του κόμματός μας για την εκλογή Προέδρου ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με νέες δυνάμεις να ηγηθεί της προσπάθειας για τη διαμόρφωση μίας εναλλακτικής προοδευτικής κυβερνητικής λύσης. Για να γίνει μία Νέα Αρχή με προοδευτική Πολιτική Αλλαγή στη χώρα.

Στην εξόρμηση συμμετείχαν οι Βουλευτές του Βόρειου Τομέα της Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Μ. Ξενογιαννακοπούλου, Π. Σκουρλέτης, Κ. Ζαχαριάδης και Γ. Κατρούγκαλος, αντιπροσωπεία της ΝΕΒΑ και πολλά μέλη της Οργάνωσης Μελων Μεταμόρφωσης του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Το επόμενο διάστημα προγραμματίζονται από την ΝΕΒΑ, νέες πολιτικές εξορμήσεις ενημέρωσης, επισκέψεις και δράσεις για τις θέσεις του κόμματος.