Συνέλαβαν 21 ακροδεξιούς Ιταλούς στο ¨Ελ. Βενιζέλος¨

0
8

Η ΕΛΑΣ, έπειτα από πληροφορίες πως μέλη ακροδεξιών οργανώσεων έρχονται  στην Ελλάδα από το εξωτερικό, με σκοπό την συμμετοχή τους στις σημερινές συγκεντρώσεις, συνέλαβε 21 Ιταλούς στο αεροδρόμιο ¨Ελευθέριος Βενιζέλος¨ το βράδυ της τρίτης.

Οι 21 Ιταλοί, κρατούνται, στη Διεύθυνση Αλλοδαπών. Θα κινηθεί σε βάρος τους η διαδικασία της διοικητικής απέλασης για λόγους εθνικής ασφάλειας.

Υπενθυμίζεται πως παρότι υπάρχει απόφαση της αστυνομίας για απαγόρευση συγκεντρώσεων στην Αθήνα από τις 06.00 το πρωί της Τετάρτης 1/11 έως τις 6.00 το πρωί της Πέμπτης 2/11, έχουν προγραμματιστεί για σήμερα το απόγευμα (19.00 ) στο Νέο Ηράκλειο συγκεντρώσεις από ακροδεξιές ομάδες, με αφορμή τη δολοφονία δύο μελών της Χρυσής Αυγής έξω από τα γραφεία της πριν από 10 χρόνια.

Αυτό που δημιουργεί μεγάλη ανησυχία είναι πως στις 18.00, επίσης στο Νέο Ηράκλειο θα πραγματοποιηθεί αντιφασιστική διαδήλωση.

Με εντολή της ΕΛΑΣ σήμερα Τετάρτη 1η Νοεμβρίου 2023 ο σταθμός τραίνου του Ηρακλείου  θα κλείσει στις 14:00 και τα τραίνα θα περνούν χωρίς να πραγματοποιούν στάση. Ο σταθμός θα επαναλειτουργήσει με νεότερη εντολή της ΕΛΑΣ