Νέα Ιωνία : Συγκέντρωση για την ακρίβεια την Τρίτη 12 Απρίλη στις 19.00 από σωματεία

0
55

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΡΙΤΗ 12 ΑΠΡΙΛΗ, 7.00 μ.μ.

ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΗΜΗΡΙΩΤΗ, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Τους τελευταίους μήνες βλέπουμε τη ζωή να ακριβαίνει και όλες οι οικογένειες προβληματιζόμαστε. Και έχουμε απόλυτο δίκιο.

Με πολύ μεγάλη δυσκολία βγάζουμε τον μήνα, εξαιτίας των ανατιμήσεων σε βασικά είδη πλατιάς κατανάλωσης (γάλα, ψωμί, λαχανικά, κρέας, χαρτικά, καθαριστικά, ρούχα κλπ).

Οι αυξήσεις στα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος, που δεν έχουν σταματημό τους τελευταίους μήνες, διαλύουν τους οικογενειακούς μας προϋπολογισμούς. Οι αυξημένες τιμές των ενοικίων, οι εξωφρενικές τιμές στα καύσιμα, η ακριβοπληρωμένη υγεία και παιδεία, η αύξηση της φορολογίας τσακίζουν το εισόδημα μας όταν η φορολογία για τις μεγάλες επιχειρήσεις μειώνεται συνεχώς. Αντί να μειωθούν ή και να καταργηθούν σε κάποιες περιπτώσεις τα δημοτικά τέλη αλλά και τα τροφεία

στους παιδικούς σταθμούς και στις αθλητικές-πολιτιστικές δραστηριότητες, η κατάσταση παραμένει το ίδιο δύσκολη για όλους μας. Αποδεικνύεται περίτρανα ότι και στην κρίση και στην «ανάπτυξη», είτε με μνημόνια, είτε με γενναία κρατικά πακέτα στήριξης των μεγάλων επιχειρήσεων, χαμένος βγαίνει πάντα ο λαός. Αποδεικνύεται επίσης ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε καμιά λύση από «σωτήρες». Η μόνη λύση και διέξοδος είναι η οργάνωσή μας, η αλληλεγγύη, η κοινή μας δράση για τη προστασία του εισοδήματος μας.

Είμαστε αποφασισμένοι να μην αφήσουμε κανέναν μόνο του, χωρίς φαγητό, ρεύμα, θέρμανση. Για αυτό σε συνέχεια πολύ μαζικής σύσκεψης σωματείων και μαζικών φορέων της Νέας Ιωνίας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Απρίλη στο Παναιτώλιο, αποφασίσαμε την διοργάνωση μεγάλης συγκέντρωσης ενάντια στην ακρίβεια, την Τρίτη 12 Απρίλη 7.00 μ.μ. στην πλατεία Σημηριώτη.

Καλούμε τα σωματεία, τους μαζικούς φορείς, τους συλλόγους γονέων, τους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους να αποφασίσουν την μαζική τους συμμετοχή στην μεγάλη συγκέντρωση. Καλούμε το λαό της Νέας Ιωνίας σε μαζική συμμετοχή.