Νέα Ιωνία : Απέναντι στη δημοτική αρχή η Χριστίνα Παπαηλιοπούλου με την Δημιουργία Αλληλεγγύη

0
32

Με επιστολή της η δημοτική παράταξη της Νέας Ιωνίας, “Δημιουργία Αλληλεγγύη” ενημερώνει τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ότι συνεργάζεται άτυπα με την Χριστίνα Παπαηλιοπούλου σε επίπεδο Δημοτικού Συμβουλίου.

 

Ακολουθεί η ανακοίνωση :

 


 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

Νέα Ιωνία 27 Οκτωβρίου 2022

Προς τον κ. Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου  

 

           Σε συνέχεια του υπ’αριθμ. 26394/27-10-2022 εγγράφου σας και  δεδομένων : α) του αιτήματος της κας Παπαηλιοπούλου όπως εκφράζεται στην επιστολή της με  ημερομηνία  22 Οκτωβρίου 2022   που επισυνάπτεται  . β) Της ομόφωνης αποδοχής – του αιτήματος της για  συμπόρευση  – από την  Δημοτική Ομάδα της Δημοτικής μας Παράταξής  «Δημιουργία-Αλληλεγγύη», πλέον έχει τον χαρακτήρα της άτυπης συνεργασίας μας σε επίπεδο Δημοτικού Συμβουλίου.     

           Θα θέλαμε  να σας ενημερώσουμε ότι το ανωτέρω αίτημα της κας Παπαηλιοπούλου  λογίζεται ως δήλωση  για την πολιτική της συμπόρευση με την  Παράταξη μας  . Εξυπακούεται ότι  στο πλαίσιο ισχύος της διάταξης του άρθρου 114, παρ 4α του Ν.4623/2019  (Νόμου Θεοδωρικάκου)  συνεχίζει να είναι  Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος, σε ό,τι αφορά στην λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου.  

 

Για την Παράταξη  «Δημιουργία Αλληλεγγύη»

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι 

Μανούρης Παναγιώτης 

Καναβός Μιλτιάδης 

Τσομπάνογλου Φώτιος 

Λάμπρου Χαράλαμπος 

Λαζαρίδης Ιωάννης 

Κλάρα Αναστασία 

Παπαμαργαρίτης Ευθύμιος 

Σκευοφύλαξ Σωτήριος 

Αναμουρλόγλου Χρήστος 

Αγγελακοπούλου Αναστασία 

Στέφας Γεώργιος 

Ναϊσίδου Σοφία 

Κουλουριώτη Μαρία Ελισάβετ 

Τσομπανίδου Γεωργία