Νέα Φιλαδέλφεια/Χαλκηδόνα : ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ περιόδευσε για την εργατική Πρωτομαγιά

0
143
????????????????????????????????????

Παρά τον δύσκολο καιρό, πολιτική εξόρμηση ενημέρωσης των χιλιάδων επισκεπτών, στις καθιερωμένες εκδηλώσεις για την εργατική Πρωτομαγιά στην Ν. Φιλαδέλφεια πραγματοποίησε η Νομαρχιακή Επιτροπή Βόρειας Αθήνας (ΝΕΒΑ) του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και η ΟΜ Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας.

Στο περίπτερο του κόμματος και σε περιοδεία στα εκατοντάδες μικρά εμπορικά, εκεί που εκφράζονται οι αγωνίες μικρών παραγωγών και επαγγελματιών για το μεροκάματο και χιλιάδων κατοίκων της περιοχής να ξεφύγουν από την μέγγενη της ακρίβειας, Βουλευτές, στελέχη της ΝΕΒΑ και δεκάδες μέλη του κόμματος, μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια για τα οξυμένα προβλήματα της εποχής και συζήτησαν με όλους για την ακρίβεια, για τον πόλεμο, «για να επιστραφεί ο λογαριασμός πίσω» στην κυβέρνηση Μητσοτάκη που είναι υπαίτια για τις βαριές συνέπειες και τα αδιέξοδα στα οποία βρίσκονται σήμερα τα νοικοκυριά στη χώρα μας. Στο πλαίσιο της περιοδείας έγινε ενημέρωση-πρόσκληση στην κάλπη της 15ης Μαΐου του κόμματός μας για την εκλογή Προέδρου ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με νέες δυνάμεις να ηγηθεί της προσπάθειας για τη διαμόρφωση μίας εναλλακτικής προοδευτικής κυβερνητικής λύσης. Για να γίνει μία Νέα Αρχή με προοδευτική Πολιτική Αλλαγή στη χώρα.

Στην εξόρμηση συμμετείχαν οι Βουλευτές του Βόρειου Τομέα της Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Π. Σκουρλέτης, Μ. Ξενογιαννακοπούλου, Κ. Ζαχαριάδης και Γ. Κατρούγκαλος, αντιπροσωπεία της ΝΕΒΑ με επικεφαλής την Συντονίστρια Α. Παπάζογλου, δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και πολλά μέλη της τοπικής Οργάνωσης Μελων του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.