Ηράκλειο : Παρέμβαση κατοίκων και δημοτικών παρατάξεων για τους όρους διάνοιξης της Λεωφόρου Κύμης

0
145

Παράσταση διαμαρτυρίας και συμβολικό αποκλεισμό της Λεωφόρου Κύμης πραγματοποίησαν κάτοικοι, φορείς και δημοτικές παρατάξεις του Ηρακλείου, στη συμβολή των οδών Πλαπούτα και Κύμης.

Παρευρέθησαν και μίλησαν οι κ. Παντελής Βλασσόπουλος, Κυριάκος Κουτρούλης, Αιμιλία Τζίβα, εκπρόσωποι της Λαϊκής Συσπείρωσης και ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Επισημάνθηκε ότι το Υπουργείο Υποδομών προχωράει στην δημοπράτησει της προέκτασης της Κύμης με με δύο σοβαρές παραλείψεις.

Η υπογειοποίηση της Πλαπούτα που δεν θα έχει καμία σύνδεση με την Κύμης παρά μόνο μέσω του κέντρου του Ηρακλείου και φυσικά το νέο ανοιχτό όρυγμα των 365 μέτρων της Κύμης μέσα στο Δήμο Ηρακλείου.

Με αφορμή το πρόβλημα πέντε (5) δημοτικές παρατάξεις και μερικοί ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι οργάνωσαν την ενημερωτική παρέμβαση.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ

Καλούμε τους κατοίκους σε συγκέντρωση ενημέρωσης για το θέμα της διάνοιξης της λεωφόρου Κύμης , στη συμβολή των οδών Πλαπούτα και Κύμης, το Σάββατο 19-2-2022 και ώρα 10:00 πμ. Λέμε όχι στην υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των παιδιών μας. Λέμε όχι στην τριχοτόμηση του Ηρακλείου. Απαιτούμε Αντισταθμιστικά για την Πόλη μας να σκεπαστεί το τμήμα της Λ. Κύμης στο Ηράκλειο και η Αττική Οδός από το ύψος του γήπεδο Πρασίνου λόφου εως την πεζογέφυρα της οδού Σαρανταπόρου όπως όριζε ο αρχικός σχεδιασμός Ταυτόχρονα να αποδοθούν οι δημιουργούμενοι χώροι πρασίνου και αθλοπαιδιών στους Ηρακλειώτες.

Οι Δημοτικές παρατάξεις και Ανεξάρτητοι Δημ. Σύμβουλοι:

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΜΑΖΙ – ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΚΕΠ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ – ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΠΝΟΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΚΟΥΤΡΟΥΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΤΖΙΒΑ ΑΙΜΙΛΙΑ

ΛΑΣ – ΖΑΧΑΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΤΣΟΥΛΟΥΧΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ