Νέα Ιωνία : Χρήστος Κανλής – Απογραφόμαστε στη Νέα Ιωνία, Διεκδικούμε για τη Νέα Ιωνία

Χρήστος Κανλής : Αν θέλουμε καλύτερα σχολεία, καλύτερους παιδικούς σταθμούς, καλύτερους αθλητικούς χώρους και γενικά καλύτερες κοινωνικές παροχές για τις οικογένειες μας πρέπει να κερδίσουμε μεγαλύτερες κρατικές επιχορηγήσεις και ένας δρόμος για να το πετύχουμε αυτό είναι να καταγράψουμε την πραγματική δυναμική του πληθυσμού της Νέας Ιωνίας.

0
57

Με δήλωση του, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ενότητα Για Τη Νέα Ιωνία” κ. Χρήστος Κανλής, τονίζει πως η απογραφή των κατοίκων στην Νέα Ιωνία, αυξάνει τη δυναμική της πόλης με αποτέλεσμα να αυξάνει το ύψος των κρατικών επιχορηγήσεων προς το ταμείο του Δήμο.

Η δήλωση:

Απογραφόμαστε στη Νέα Ιωνία
——————————–

Η αξία της απογραφής είναι εξαιρετικά σημαντική σε εθνικό επίπεδο αλλά και σε τοπικό επίπεδο.

Είναι σημαντικό οι κάτοικοι της Νέας Ιωνίας να απογραφούν στη Νέα Ιωνία.

Ο αριθμός των κατοίκων κάθε Δήμου καθορίζεται από την διαδικασία της απογραφής και καθορίζει το μέγεθος των κρατικών επιχορηγήσεων που παίρνει κάθε Δήμος.

Οι κρατικές επιχορηγήσεις, με τη σειρά τους, επηρεάζουν την ποιότητα και το εύρος των παροχών που προσφέρουν οι Δήμοι στους κατοίκους τους.

Συνεπώς αν θέλουμε καλύτερα σχολεία, καλύτερους παιδικούς σταθμούς, καλύτερους αθλητικούς χώρους και γενικά καλύτερες κοινωνικές παροχές για τις οικογένειες μας πρέπει να κερδίσουμε μεγαλύτερες κρατικές επιχορηγήσεις και ένας δρόμος για να το πετύχουμε αυτό είναι να καταγράψουμε την πραγματική δυναμική του πληθυσμού της Νέας Ιωνίας.

Ο κάθε ένας από εμάς είναι σημαντικός στην καθημερινή διεκδίκηση για καλύτερες συνθήκες στην πόλη μας και στη ζωή μας.

Έτσι λοιπόν, είναι κρίσιμο να συμμετέχουμε στην απογραφή που είναι σε εξέλιξη. Είναι σημαντικό, αφού ζούμε στη Νέα Ιωνία, να απογραφούμε στη Νέα Ιωνία.

Αγαπάμε την Νέα Ιωνία – Απογραφόμαστε στη Νέα Ιωνία.

Χρήστος Κανλής
•Μαθηματικός
••Επικεφαλής Δημοτικής Ομάδας
“Ενότητα για τη Νέα Ιωνία”