Νέα Ιωνία : Τοπική Οργάνωση ΚΙΝ.ΑΛ. – Χαιρετίζει την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη και ευχαριστεί τους πολίτες που συμμετείχαν στις εκλογές

Με δελτίο τύπου, η τοπική οργάνωση του ΚΙΝ.ΑΛ., Νέας Ιωνίας, χαιρετίζει την εκλογή του νέου Προέδρου του κινήματος Νίκο Ανδρουλάκη.     

0
35

Με δελτίο τύπου, η τοπική οργάνωση του ΚΙΝ.ΑΛ., Νέας Ιωνίας, χαιρετίζει την εκλογή του νέου Προέδρου του κινήματος Νίκο Ανδρουλάκη.     

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νέα Ιωνία, 12 Δεκεμβρίου 2021 Οι πολίτες με τη συμμετοχή τους και την άμεση ψήφο της κοινωνικής βάσης στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, στις 5 και 12 Δεκεμβρίου, έδωσαν εντολή στον Νίκο Ανδρουλάκη για μια νέα αρχή.Η επομένη των εκλογών βρίσκει στελέχη, μέλη και φίλους της παράταξης, σε μια κοινή πορεία ανασυγκρότησης του Κινήματος Αλλαγής. Σκοπός όλων να ενώσουμε ακόμα περισσότερο τη δημοκρατική παράταξη και να χτίσουμε στους κρίσιμους αυτούς καιρούς με συλλογικότητα τις αξίες της σοσιαλδημοκρατίας για μια Ελλάδα με αλληλεγγύη, κοινωνική δικαιοσύνη και ανάπτυξη, με σταθερή την Ευρωπαϊκή Προοπτική της.Σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια της παράταξης η Τοπική Οργάνωση Νέας Ιωνίας δηλώνει παρούσα. Χαιρετίζουμε την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη και ευχαριστούμε ατομικά την καθεμιά  και τον καθένα από τους πολίτες – μέλη της παράταξης που προσήλθαν  μαζικά στην κάλπη της προεδρικής εκλογής και έδωσαν υπόσταση σε αυτό που λέγεται Κίνημα Αλλαγής.Τ.Ο. ΚΙΝ. ΑΛ. Νέας Ιωνίας.