Νέα Ιωνία: Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων – Η Δημοτική Αρχή βάζει εμπόδια στην ενημέρωση γονέων για τις επερχόμενες εκλογές του συλλόγου

0
118

Η δημοτική αρχή της κ. Θωμαίδου, εμφανίζεται να μην παραχωρεί στο Σύλλογο Γονέων, στοιχεία γονέων με παιδιά σε δημοτικούς παιδικούς σταθμούς της Νέας Ιωνίας, ώστε να γίνει ενημέρωση για τις επερχόμενες εκλογές του συλλόγου.

Αυτό καταγγέλει ο Σύλλογος Γονέων σε σχετική ανακοίνωση του στην οποία και παραθέτει και το φύλλο της εφημερίδας της κυβέρνησης όπου επιτρέπεται η συγκεκριμένη παραχώρηση.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων αναφέρει:

«Στις 25/10/2021 πραγματοποιήθηκε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση (ΓΣ) του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων με παιδιά στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς της Νέας Ιωνίας. Συζητήθηκε η ανάγκη να δραστηριοποιηθεί ξανά ο Σύλλογος, να πραγματοποιήσει εκλογές για νέο Διοικητικό Συμβούλιο και να αναπτύξει τη δραστηριότητα του και τις πρωτοβουλίες του για τους γονείς και τα παιδιά, ιδιαίτερα στις δύσκολες για όλους μας συνθήκες της πανδημίας αλλά και – ΕΛΠΊΖΟΥΜΕ- μετα από αυτή!


Με βάση την απόφαση της ΓΣ, οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 2/11 έως την Δευτέρα 8/11. Για την ενημέρωση και διευκόλυνση συμμετοχής όλων των γονιών στις εκλογές (που αυτοδίκαια είναι μέλη του Συλλόγου) ζητήσαμε από τη διοίκηση του ΚΕ.ΒΡΕ.ΦΟ. να μας δώσει αναλυτική κατάσταση και στοιχεία επικοινωνίας όλων των γονιών, όπως άλλωστε ορίζεται και από αντίστοιχο ΦΕΚ που επισυνάπτουμε.

Δυστυχώς, όμως, συναντάμε εμπόδια και δε μας έχει ακόμα δοθεί θετική απάντηση στο αίτημά μας. Για τον σκοπό αυτό κοινοποιούμε το αίτημά μας και ζητάμε τόσο από τη δήμαρχο, όσο και από όλους τους δημοτικούς συμβούλους να παρέμβουν.

Επισυνάπτουμε το σχετικό έγγραφο του Υπουργείου για την “Παροχή στοιχείων στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων”.

H Εφορευτική Επιτροπή