Νέα Ιωνία : Μήνυμα της Δημάρχου για τα Θεοφάνια

0
28

Ένα θρησκευτικού χαρακτήρα μήνυμα εξέδωσε, με δελτίο τύπου, η Δήμαρχος της Νέας Ιωνίας κ. Θωμαίδου, με αφορμή την εορτή των Θεοφανίων.

Νέα Ιωνία 6/1/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μήνυμα της Δημάρχου Νέας Ιωνίας Δέσποινας Θωμαΐδου για τον εορτασμό των Θεοφανείων

Τιμούμε σήμερα τη Δεσποτική Εορτή των Θεοφανείων του Κυρίου που αποτελούν μία από τις λαμπρότερες εορτές της Ορθοδοξίας με βαθιές ρίζες τόσο στις καρδιές των πιστών, όσο και στη λαϊκή παράδοσή μας.

Η βάπτιση του Κυρίου μας στον Ιορδάνη ποταμό συμβολίζει την ψυχική κάθαρση, την αναγέννηση, την αναδημιουργία και την πνευματική πορεία.

Το νερό, επομένως αν και είναι φυσικό στοιχείο, με την επενέργεια της ακτίστου χάριτος του τελεταρχικού Πνεύματος ανανεώνει και αναγεννά τον άνθρωπο στη νοητή και πνευματική αναγέννηση.

Η πρώτη μεγάλη θρησκευτική μας γιορτή της νέας χρονιάς αποτελεί για όλους μας αφετηρία για μια νέα αρχή, για μια νέα προσπάθεια να εργαστούμε με ασφάλεια για ένα καλύτερο μέλλον των συμπολιτών μας και των παιδιών μας.

Εύχομαι το αληθινό Φως να μας συνοδεύει στη νέα χρονιά και να μας δίνει ελπίδα και δύναμη να προχωρήσουμε με σταθερά βήματα σε νέους δρόμους προκοπής και ευημερίας για την αγαπημένη πόλη μας.

Χρόνια Πολλά!

Να φωτίζουμε και να φωτιζόμαστε!