Νέα Ιωνία : Με επιτυχία η προβολή του ντοκιμαντέρ της KE του KKE «Μακρόνησος: Μπόλικη πέτρα, Μπόλικη καρδιά» στην Νέα Ιωνία

0
19

13/12/2021

Δελτίο Τύπου

Νέα Ιωνία : Με επιτυχία η προβολή του ντοκιμαντέρ της KE του KKE «Μακρόνησος: Μπόλικη πέτρα, Μπόλικη καρδιά» στην Νέα Ιωνία

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προβολή του Ντοκιμαντέρ της ΚΕ του KKE «Μακρόνησος: Μπόλικη πέτρα, Μπόλικη καρδιά» το απόγευμα του Σαββάτου στην Νέα Ιωνία.

Εκ μέρους των Κ.Ο. Νέας Ιωνίας, Περισσού και Καλογρέζας – Αλσούπολης χαιρετισμό απηύθυνε ο Μιχάλης Χασιώτης, στέλεχος της οργάνωσης.

Τόνισε πώς στην Μακρόνησο οι μηχανισμοί καταστολής τελειοποιήθηκαν, η βία συστηματοποιήθηκε και οι πολιτικά διωκόμενοι έζησαν την μεγαλύτερη αναμέτρηση τους όχι μόνο με τον ταξικό αντίπαλο, αλλά και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Μοναδικός σκοπός του αστικού κράτους ήταν οι εξόριστοι να υποταχθούν, να δηλώσουν μετάνοια, να αποκηρύξουν το ΚΚΕ και τις ιδέες τους.

Φωτίζοντας χρήσιμα συμπεράσματα για το σήμερα, υπογράμμισε πως η ακλόνητη αφοσίωση στα δίκια του λαού, η δύναμη της οργάνωσης και της αντίστασης κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες είναι συστατικά που ατσαλώνουν τους αγωνιστές, και ότι τελικά τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Η προβολή ολοκληρώθηκε μέσα σε κλίμα συγκίνησης και ανάτασης.