Νέα Ιωνία : Λαϊκή Συσπείρωση – Διοίκηση Θωμαΐδου – Εκεί που μας χρωστάνε μας πήραν και το βόδι…

0
61

Σε ανακοίνωση-σχόλιο με αφορμή την ανακοίνωση του αντιδημάρχου Οικονομικών προχώρησε η Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Ιωνίας

Διοίκηση Θωμαΐδου: Εκεί που μας χρωστάγανε

μας πήραν και το βόδι…

Η δημοτική αρχή Θωμαΐδου αντί να επιτίθεται μέσω του Αντιδημάρχου Οικονομικών κ. Χατζησαββίδη (γνωστού παραχαράκτη της πραγματικότητας) στον αγώνα των κατοίκων της Αλσούπολης, καλά θα κάνει να ακούσει και να αποδεχτεί τα αιτήματα των μαζικών φορέων που οργανώνουν τις κινητοποιήσεις.

Αντί να κρύβεται από τους εκπροσώπους τους σε προγραμματισμένα ραντεβού στέλνοντας την αστυνομία, καλά θα κάνει να φέρει το θέμα του οικοπέδου της “Altec” στο δημοτικό συμβούλιο, όπως απαιτούν με εκατοντάδες υπογραφές τους τα σωματεία και οι κάτοικοι της Αλσούπολης, και ας αφήσει τις χυδαίες επιθέσεις προς το ΚΚΕ και τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Αντί να συντάσσεται με τη διαχρονική αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων για τις χρήσεις γης που μετατρέπουν τους ελάχιστους εναπομείναντες ελεύθερους χώρους σε «πράσινα σημεία»-σκουπιδότοπους και τους δεσμεύουν για «ιδιωτικές επενδύσεις» σε βάρος του περιβάλλοντος και των κατοίκων, να προχωρήσει τώρα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε στο συγκεκριμένο οικόπεδο να δημιουργηθούν χώροι πρασίνου, υποδομές αθλητισμού και πολιτισμού με ελεύθερη πρόσβαση για το λαό και τη νεολαία της περιοχής μας. 

Καλά θα κάνει να συνειδητοποιήσει όσο γίνεται πιο γρήγορα ότι ο αγώνας των σωματείων, των μαζικών φορέων και του Ιωνιώτικου λαού είναι δίκαιος και θα νικήσει.

Νέα Ιωνία, 19/2/2022