Νέα Ιωνία – Καταγγελία για σπουδάστριες ΔΙΕΚ που κόπηκαν από απουσίες κατά τη διάρκεια νόσησης από COVID-19 – Αναφορά 8 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ προς την Υπουργό Παιδείας

0
117

Με πρωτοβουλία του βουλευτή Επικρατείας και Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Πάνου Σκουρλέτη, κατατέθηκε στο Προεδρείο της Βουλής, ως αναφορά για την Υπουργό Παιδείας, την οποία συνυπογράφουν 8 βουλευτές του κόμματος, δημοσίευμα με την έγγραφη διαμαρτυρία σπουδαστών του ΔΙΕΚ Ν. Ιωνίας, με την οποία καταγγέλλουν τη Διοίκηση του ΙΕΚ σχετικά με τη μη δικαιολόγηση απουσιών λόγω νόσησης από COVID-19. Με την αναφορά, ζητείται ενημέρωση σχετικά με τις ενέργειες της Υπουργού Παιδείας σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα.

Στην έγγραφη διαμαρτυρία αναφέρεται ότι δύο σπουδάστριες του Τμήματος ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΘΕΑΤΡΟΥ – ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ κόπηκαν από απουσίες κατά τη διάρκεια νόσησης από COVID-19 και ενώ είχαν ενημερώσει τη Γραμματεία και καταγγέλλεται η συμπεριφορά του Διευθυντή του συγκεκριμένου ΙΕΚ.

Ακολουθεί ο σύνδεσμος του δημοσιεύματος της ιστοσελίδας alfavita.gr που περιέχει την επιστολή των σπουδαστών του ΔΙΕΚ Ν. Ιωνίας εδώ.

– Το ακριβές κείμενο της Αναφοράς και το κείμενο της καταγγελίας: