Νέα Ιωνία : Η Χριστίνα Παπαηλιοπούλου θυμίζει τις προσβολές που έχει δεχθεί από τη Δήμαρχο στο Δημοτικό Συμβούλιο

Στο δημοτικό συμβούλιο. εντέχνως προσπαθείτε να αποδομήσετε την συνεισφορά μου στα δημοτικά δρώμενα σαν ελεύθερη πολίτης και σαν μητέρα. Αφήσατε υπονοούμενα για το ήθος μου και την προσωπικότητα μου αγνοώντας ότι είμαι μητέρα ενός δεκάχρονου αγοριού .

0
203

Απάντηση στα όσα ανέφερε η Δήμαρχος κ. Δέσπονα Θωμαίδου για “σεξιστικές προσβολές”, δίνει η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος κ. Χριστίνα Παπαηλιοπούλου, με κείμενο της.

Το κείμενο της κ. Παπαηλιοπούλου:

Απάντηση στην Δήμαρχο κυρία Θωμαιδου

Διαβάζοντας στο διαδίκτυο μια ανακοίνωση σας, αισθάνομαι ως Δημοτική Σύμβουλος ως άνθρωπος και ως ΜΗΤΕΡΑ να σας απαντήσω, αλλά και να σας θυμίσω ότι,

Όταν ήρθε η ώρα να με ορκίσετε μετά το θάνατο του αείμνηστου Γιάννη Ιωάννου, αν δεν είχα προβεί σε εγγραφές καταγγελίες τόσο στο δημοτικό συμβούλιο όσο και στην περιφέρεια και την αποκεντρωμένη διοίκηση κωλυσιεργούσατε για τους δικούς σας λόγους…

Κ όταν ήρθε η ώρα η απαξίωση σας στο πρόσωπο μου ήταν τόση ώστε δεν με ορκίσατε εσείς. Όχι ότι στεναχωρήθηκα αλλά οκ.

Και ερχόμαστε στο δημοτικό συμβούλιο. Που εντέχνως προσπαθείτε να αποδομήσετε την συνεισφορά μου στο δημοτικά δρώμενα σαν ελεύθερη πολίτης και σαν μητέρα.

Το τελευταίο δε όταν αφήσατε υπονοούμενα για το ήθος μου και την προσωπικότητα μου αγνοώντας ότι είμαι μητέρα ενός δεκάχρονου αγοριού λέγοντας ότι η κυρία Παπαηλιοπούλου ξέρετε τώρα… Ζητώντας να αποσαφηνίσετε τι εννοούσατε, δεν απαντήσατε τίποτα, και σαν μην έφτανε αυτό η κυρία Σακαλόγλου όταν εγώ ζητούσα εξηγήσεις είπε πέφτουμε χαμηλά, υπονοώντας την προσωπικότητα μου και το ήθος μου.

Πως να αποκαλέσω αυτό που κάνετε σε μένα? ΡΑΤΣΙΣΜΟ?

Μιλάτε για ΣΕΞΙΣΤΕΣ και ΣΕΞΙΣΜΟ.

Τι να πει όλο το δημοτικό συμβούλιο που ζει την απόλυτη απαξίωση.

Που δεν απαντάτε σε τίποτα σε ότι σας ρωτάνε, που έχετε εμμονές με συγκεκριμένους ανθρώπους.

Και όλα αυτά γιατί?

Γιατί ασκούμε κριτική και κάνουμε ερωτήσεις για το έργο σας…