Νέα Ιωνία : Φορείς της πόλης τιμούν τους αγώνες των ανθρακορύχων – Να δωθεί η ΑΛΤΕΚ στο λαό

0
10

ΟΙ ΜΑΖΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΑΚΩΡΥΧΩΝ!

ΝΑ ΔΟΘΕΙ Η «ΑΛΤΕΚ» ΣΤΟΝ ΛΑΟ!

Η μεγάλη επιτυχία της τελευταίας πρωτοβουλίας μας που διοργανώσαμε την Κυριακή 20 Φλεβάρη στον χώρο των παλιών ανθρακωρυχείων (στο οικόπεδο της ΑΛΤΕΚ) μας γεμίζει με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα! Όλοι μαζί, δείξαμε πραγματικά πως ονειρευόμαστε τον χώρο του οικοπέδου: Ως χώρο πρασίνου, αθλητισμού και πολιτισμού, ανοιχτό και δωρεάν για όλους τους κατοίκους της περιοχής και όχι ως γκαράζ απορριμματοφόρων.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ!

Καλούμε ξανά κάθε σωματείο, κάθε μαζικό φορέα, κάθε πολιτιστικό και αθλητικό σύλλογο, όλους τους κατοίκους της περιοχής να συμπαραταχτούν μαζί μας.

Σας καλούμε να πάρετε μέρος στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΜΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 12:00 ΣΤΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟ για να συζητήσουμε από κοινού για τη συνέχεια του αγώνα μας.

Σας καλούμε να διοργανώσουμε νέα εκδήλωση διεκδίκησης και κατοχύρωσης του «οικοπέδου της ΑΛΤΕΚ» ως χώρου μεγάλης ιστορικής σημασίας, την Κυριακή 20 Μάρτη με την τοποθέτηση αναμνηστικής ιστορικής πλακέτας προς τιμή των αγώνων των ανθρακωρύχων.

ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ που συγκροτείται από: Τον σύλλογο εκπαιδευτικών «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ», το παράρτημα του Συνδικάτου Οικοδόμων, το Σωματείο Συνταξιούχων Νέας Ιωνίας, τον Σύλλογο Γυναικών, τους Συλλόγους Γονέων και κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού σχολείου και του 6ου Γυμνασίου, την Δ’ ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής, τον σύλλογο γονέων παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών, τον ΠΑΟ Αλσούπολης.