Νέα Φιλαδέλφεια/Χαλκηδόνα : Λαϊκή Συσπείρωση – Για την κατάσταση στους παιδικούς σταθμούς και τους πανηγυρισμούς της Δημοτικής Αρχής

0
53

Σε ανακοίνωση για την κατάσταση στους παιδικούς σταθμούς της πόλης, προχώρησε η Λαική Συσπείρωση Νέας Φιλαδέλφειας/Χαλκηδόνας.

Η ανακοίνωση :

Αυτή την εβδομάδα σταμάτησε η τροφοδοσία στους παιδικούς σταθμούς του δήμου μας καθώς η δημοτική αρχή δεν έχει προχωρήσει στην υπογραφή νέων συμβάσεων με τους προμηθευτές.

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά… Αυτό όμως που προκαλεί ακόμα περισσότερο είναι η προσπάθεια της δημοτικής αρχής του κ. Βούρου να αποπροσανατολίσει.

Την ίδια ώρα που  δεν παραδίδονται φρέσκα υλικά για τα γεύμα των παιδιών στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, η διοίκηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ πανηγυρίζει ότι θα ξεκινήσουν οι εργασίες για τον ιδιωτικό παιδικό σταθμό της Μητρόπολης στο δημοτικό οικόπεδο που προοριζόταν για την ανέγερση του 3ου δημοτικού βρεφονηπιακού σταθμού.

Για ακόμα μια φορά γίνεται ξεκάθαρο ότι οι επιλογές των δημοτικών αρχών που υπηρετούν τη λογική του κέρδους στη ζυγαριά κόστους – οφέλους είναι αντίθετες με τις πραγματικές ανάγκες και τα συμφέροντα των λαϊκών οικογενειών.