Νέα Φιλαδέλφεια/Χαλκηδόνα : Γιάννης Ζαχαριάδης – Ο Δήμαρχος αντί να βελτιώνει την κατάσταση στα σχολεία, αποκλείει τη Λαϊκή Συσπείρωση από επιτροπές

Μετά  το πλημμυρισμένο 2o Δημοτικό, 1ο Νηπιαγωγείο,  1o Γυμνάσιο και Λύκειο, νερά στάζουν από το ταβάνι του 6ου Νηπιαγωγείου κάθε φορά που βρέχει, με αποτέλεσμα τα νήπια να μεταφέρονται σε διπλανή αίθουσα, στέλνοντας περίπατο τα υγειονομικά πρωτόκολλα.  Η αντίδραση του Δήμου υπήρξε άμεση. Απέκλεισε από τις σχολικές επιτροπές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης τη Λαϊκή Συσπείρωση

0
35

Για λάθος λόγους έγινε για άλλη μια φορά «διάσημος» ο Δήμος μας. 

Μετά  το πλημμυρισμένο 2o Δημοτικό, 1ο Νηπιαγωγείο,  1o Γυμνάσιο και Λύκειο, νερά στάζουν από το ταβάνι του 6ου Νηπιαγωγείου κάθε φορά που βρέχει, με αποτέλεσμα τα νήπια να μεταφέρονται σε διπλανή αίθουσα, στέλνοντας περίπατο τα υγειονομικά πρωτόκολλα. 

Σαν μην έφτανε αυτό τα νερά έχουν διαβρώσει το ταβάνι με κίνδυνο να ξεκολλήσουν σοβάδες και να τραυματίσουν τους μικρούς μαθητές.

Η αντίδραση του Δήμου υπήρξε άμεση. Απέκλεισε από τις σχολικές επιτροπές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης τη Λαϊκή Συσπείρωση, που επίμονα προειδοποιεί για επισκευές σε σχολικά κτήρια καθώς και για την αντισεισμική, αντιπυρική και αντπλημμυρική προστασία τους.

ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ
Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας