Λόγος Πράξις οι σύμμαχοι του παιδιού. Συν/ξη Εύης Κουτσαυλή

0
35

Στο Λόγος Πράξις καταλαβαίνεις ότι αγαπούν τα παιδιά πριν χτυπήσεις καν το κουδούνι τους!
Η αγάπη όπως ξέρετε ακτινοβολεί, έχει άρωμα, γεύση και αίσθηση. Και όλα αυτά θα τα βρεις στο Λόγος Πράξις. Τον άψογο επαγγελματισμό και την επιστημονική τους κατάρτιση θα τα δεις μόλις μπεις στον όμορφο χώρο τους.

Μια ομάδα επίλεκτων επαγγελματιών αναλαμβάνει όχι μόνο το παιδί αλλά και όλη την οικογένεια. Είναι πολύ σημαντικό να συμβάλλουν οι γονείς και- γιατί όχι;- οι παππούδες και γιαγιάδες. Το παιδί είναι μέρος ενός οικογενειακού συστήματος και η συμμετοχή στην υποστήριξή του είναι υψίστης σημασίας. Μετά την αξιολόγηση ο κατάλληλος θεραπευτής θα αναλάβει το θέμα του παιδιού σας. Τα εργαλεία αξιολόγησης τους να πω ότι είναι επιστημονικά και συμβαδίζουν με τις απαιτήσεις του σήμερα. Γιατί το παιδί στις μέρες μας έχει να αντιμετωπίσει δεκάδες θέματα που δεν μοιάζουν με αυτά που υπήρχαν πριν 10 χρόνια πχ. Στο Λόγος Πράξις εκσυγχρονίζονται και ερευνούν διαρκώς.

Μη νομίζετε όμως ότι σταματάει εκεί. Ένα μικρό παιδί θέλει άλλο χειρισμό για να ανοιχτεί από ένα άλλο που διανύει τα πρώτα σχολικά χρόνια, το δημοτικό. Και βεβαίως ένας έφηβος θέλει ένα περιβάλλον που εμπιστεύεται για να μιλήσει ανοιχτά. Όλα αυτά το Λόγος Πράξις τα προσφέρει. Παιχνίδι, οπτικά βοηθήματα, ζεστή φιλική κουβέντα.

Στις εποχές που ζούμε με αυτή την έκρηξη της πληροφόρησης και την είσοδο του ίντερνετ στη ζωή μας  πολλές φορές τα πράγματα περιπλέκονται αντί να απλοποιούνται. Ποιος είναι ο κατάλληλος άνθρωπος; Ποια επιλογή να ακολουθήσω; Καλό ακούγεται αλλά κάνει για μένα; Που θα πάρω πιο πολλές πληροφορίες; Ερωτήσεις που ταλανίζουν όλους μας καθημερινά και όταν πρόκειται για το παιδί μας ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει. Διακινδυνεύεις να κάνεις λάθος επιλογή όταν πρόκειται για τον πολύτιμο θησαυρό σου; Δεν νομίζω!

Ο σκοπός του βίντεο που θα παρακολουθήσεις έχει σκοπό να σου λύσει όλες τις απορίες αλλά και κάτι πιο σημαντικό: να γνωρίσεις τον άνθρωπο πίσω από τον επαγγελματία. Ίσως η πιο σημαντική πληροφορία είναι αυτή. Στην κρίση των αξιών που ζούμε όλοι ψάχνουμε τον Άνθρωπο ακόμα και σε ασυνείδητο επίπεδο.

Έτσι λοιπόν θα γνωρίσεις την Εύη Κουτσαυλή που δημιούργησε με πάθος και μεράκι ένα όμορφο χώρο στη Νέα Ιωνία και συνεργάστηκε με τους καλύτερους. Θα δεις με όσο χαρά τους αναφέρει.

Στο Λόγος πράξις οι υπηρεσίες που παρέχουν είναι:

  • Πρώιμη παρέμβαση
  • Συμβουλευτική Γονέων
  • Εργοθεραπεία
  • Μαθησιακές δυσκολίες
  • Λογοθεραπεία
  • Παιδοψυχολογική υποστήριξη
  • Τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού (μπορεί να γίνει και διαμέσω Zoom και σε άλλες περιοχές της Αθήνας και της Ελλάδας)

Σημαντική σημείωση:

Τα χρήματα για την λογοθεραπεία, εργοθεραπεία, μαθησιακές δυσκολίες κλπ. Καλύπτονται από τον ΕΟΠΥΥ. Η γραμματεία αναλαμβάνει να καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να πάρετε τα χρήματα σας πίσω.

Δεν έχετε παρά να κάνετε ένα τηλέφωνο ή να μπείτε στη σελίδα τους:

https://logospraxis.gr

Διεύθυνση: Αμμοχώστου 24 και Εθνικής Αντιστάσεως, Νέα Ιωνία, τ.κ. 14233

Τηλέφωνο: 213 0909 508

Email: info@logospraxis.gr

Παρακολουθήστε το βίντεο:
www.youtube.com/watch?v=1iOM9pTcVzI

 

Αρθρογράφος Γεωργία Αγγελή

Αγγελή Γεωργία