Νέα Ιωνία : ΑΓΣ ΑΝΑΤΟΛΗ – Ξεκίνησαν τα επίσημα πρωταθλήματα του ΣΕΓΑΣ

0
128


Το Σάββατο 9 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Ν. Ιωνίας το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα – ΤΕΤΡΑΘΛΟ (Κ14, για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 12 και 13 ετών) της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΘΗΝΑΣ.

Σ’ αυτό συμμετείχαν τα σωματεία: Α.Ο. ΠΕΥΚΗΣ, Γ.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ, Γ.Σ. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ «ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ», Γ.Σ. ΙΚΑΡΟΣ Ν. ΙΩΝΙΑΣ και το σωματείο μας Α.Γ.Σ. «ΑΝΑΤΟΛΗ» Ν. ΙΩΝΙΑΣ, που είχε και την οργανωτική ευθύνη της διοργάνωσης.

Το παραπάνω ΤΕΤΡΑΘΛΟ ήταν το πρώτο της σειράς και ονομάστηκε ΔΡΟΜΙΚΟ. Περιλάμβανε 60 μ., άλμα σε μήκος, ρίψη VORTEX και 1.200 μ. Θα ακολουθήσουν άλλα δύο στο επόμενο διάστημα, το ΑΛΤΙΚΟ (14 ή 15 Μαΐου) και το ΡΙΠΤΙΚΟ (4 ή 5 Ιουνίου). Το κάθε παιδί πρέπει να λάβει μέρος σε δύο (υποχρεωτικά) αγωνίσματα, τα οποία μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στα τέσσερα της κάθε διοργάνωσης, όπως προβλέπεται από την επίσημη προκήρυξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΘΗΝΑΣ.

Οι αγώνες συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον των παιδιών και των συνοδών τους, οι οποίοι παρακολουθούσαν την εξέλιξη των αγώνων από τις κερκίδες του Σταδίου και χειροκροτούσαν και ενθάρρυναν τις προσπάθειες όλων των παιδιών. Για τη συμμετοχή κάθε παιδιού τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα κατά COVID 19.

Ο Σύλλογός μας είχε επιμεληθεί όλες τις λεπτομέρειες και οι αγώνες ολοκληρώθηκαν σύντομα και με ακρίβεια.

Σ’ αυτά τα πρωταθλήματα βραβεύονται οι τρεις καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι συγκεντρώνουν την καλύτερη βαθμολογία συνολικά και στα δύο αγωνίσματα, στα οποία συμμετέχουν.

Τις πρώτες θέσεις κατέλαβαν:

1. ΙΣΟΠΑΛΟΙ : ΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΓΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ «ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ», ΛΥΡΙΤΖΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ, ΓΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ «ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ» με 190 βαθμούς

2. ΙΣΟΠΑΛΟΙ : ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΓΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ «ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ», ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΓΣ «ΙΚΑΡΟΣ» Ν. ΙΩΝΙΑΣ με 175βαθμούς,

3. ΙΣΟΠΑΛΟΙ : ΓΟΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΓΣ «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» ΠΕΥΚΗΣ, ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΣ «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» ΠΕΥΚΗΣ, με 170 βαθμούς.

Και στις τρεις πρώτες θέσεις είχαμε ισοβαθμία και βραβεύονται όλα τα παιδιά.


Τα τρία πρώτα κορίτσια ήταν:

1. ΑΛΑΜΑΤΑ ΕΛΕΝΗ, ΓΣ «ΙΚΑΡΟΣ» Ν.ΙΩΝΙΑΣ βαθμοί 200,

2. ΔΟΥΛΑΔΙΡΗ ΕΥΔΟΚΙΑ, ΓΣ «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» ΠΕΥΚΗΣ βαθμοί 190,

3. ΚΟΥΤΡΑ ΜΟΝΤΕΧΟ, ΓΣ «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» ΠΕΥΚΗΣ βαθμοί 175

Εκτός του επίσημου ΤΕΤΡΑΘΛΟΥ διεξήχθησαν αγώνες ΜΙΝΙ (Κ12) αγοριών και κοριτσιών ηλικίας 10 και 11 ετών, σε δύο από τα τρία αγωνίσματα: 60 μ., άλμα σε μήκος και ρίψη VORTEX. Έτσι δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστούν και τα παιδιά των μικρότερων αυτών ηλικιών.

Σ’ αυτές τις ηλικίες είχαμε επίσης τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Τρία πρώτα αγόρια:

1. ΠΕΦΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΓΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ «ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ» βαθμοί 175

2. ΕΛΤΑΧΗΡ ΕΚΤΟΡΑΣ, ΑΓΣ «ΑΝΑΤΟΛΗ» Ν. ΙΩΝΙΑΣ βαθμοί 155

3. ΚΑΤΣΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΑΓΣ «ΑΝΑΤΟΛΗ» Ν. ΙΩΝΙΑΣ βαθμοί 155


Τρία πρώτα κορίτσια:

1. ΝΤΣΙΑΦΕΡΗ ΜΕΛΙΝΑ, ΓΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ «ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ» βαθμοί 155,

2. ΡΑΠΤΗ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥΛΑ, Α.Ο. ΠΕΥΚΗΣ βαθμοί 150,

3. ΚΑΤΡΙΣΙΩΤΗ ΒΕΝΕΤΙΑ, Α.Ο. ΠΕΥΚΗΣ βαθμοί 145


Στη διοργάνωση βοήθησαν τα μέλη του Δ.Σ., οι προπονητές και αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου μας, καθώς και προπονητές και μέλη των Δ.Σ. των συνεργαζόμενων σωματείων.

Σε όλα τα παιδιά προσφέρθηκε από ένα μπουκαλάκι εμφιαλωμένο νερό. Για την ασφάλεια των παιδιών (σε θέματα υγείας και τραυματισμών) παρών ήταν ιατρός των αγώνων.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας ευχαριστεί τον Ο.Π.Α.Ν. Δήμου Ν. Ιωνίας για την παραχώρηση του Σταδίου, καθώς επίσης και όλους όσοι βοήθησαν στην πιο πάνω διοργάνωση.

Κλείνοντας το Δ.Σ. εύχεται σε όλα τα παιδιά και στις οικογένειές τους, καθώς και στους Συλλόγους και στους προπονητές τους ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ, με υγεία και ΕΙΡΗΝΗ.

Με τιμή

Για το Διοικητικό Συμβούλιο


Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας


Ευάγγ. Βασιλείου Νικ. Κοντουδάκης