Μελίσσια : Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Βόρειας Αθήνας στην κινητοποίηση για να μην κλείσει το τοπικό υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας.

0
31
Δελτίο τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής Βόρειας Αθήνας για την κινητοποίηση που οργάνωσε η επιτροπή φορέων και συλλογικοτήτων  των Μελισσίων, για να μην κλείσει το τοπικό υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας.

Δελτίο τύπου

Με σημαντική συμμετοχή πολιτών των Μελισσίων πραγματοποιήθηκε σήμερα 17 Οκτώβρη , η πρώτη ενωτική κινητοποίηση που οργάνωσε η επιτροπή φορέων και συλλογικοτήτων της πόλης , για να μην κλείσει το τοπικό υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας , όπως σχεδιάζει και υλοποιεί η διοίκηση της.

Στο όνομα της ‘’μείωσης του λειτουργικού κόστους’’, ως η εργασία να ευθύνεται για τις οικονομικές δυσπραγίες της εποχής και της χρήσης της νέας τεχνολογίας, που συμπεριφέρεται συχνά ως εκδικητής των ανθρώπων που την συνέλαβαν και την εφαρμόζουν , πόλεις ολόκληρες άνω των πενήντα χιλιάδων κατοίκων και πολίτες με δυσκολίες μετακίνησης και δυνατοτήτων παρακολούθησης της ψηφιακής επανάστασης , καταδικάζονται άλλη μια φορά σε ταλαιπωρία και μαρασμό.

Και στο βάθος η κερδοφορία των ανακεφαλαιοποιημένων με πολλά δις από τις τσέπες των φορολογουμένων , τραπεζών , και των μετόχων τους.

Και στο μεγαλύτερο βάθος η κυβέρνηση που ‘’νίπτουσα χείρας’’ χαμογελά για τα νεοφιλελεύθερα ιδεολογήματα της αδιαφορώντας για τους ανθρώπους.

Μ αυτές τις προτεραιότητες , μεγάλη ήταν η συμμετοχή στήριξης του αγώνα που ξεκίνησε, από αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ , που αποτελούνταν από τους βουλευτές του Β. Τομέα , Κ. Ζαχαριάδη, Γ. Κατρούγκαλου, Μ. Ξενογιαννακοπούλου και Π. Σκουρλέτη που χαιρέτησε εκ μέρους όλων και την εκδήλωση, δεσμευόμενος εκτός των άλλων , ότι θα φέρουν το θέμα στη Βουλή.

Συμμετείχαν ακομη , αντιπροσωπεία της ΝΕΒΑ και πολλά μέλη της ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Πεντέλης.

Ιδιαίτερα θετικό ήταν το γεγονός ότι, παρευρέθηκαν και χαιρέτησαν στην κινητοποίηση επικεφαλής και εκπρόσωποι όλων των Δημοτικών κινήσεων της πόλης , εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων των τραπεζών , της ΟΤΟΕ και άλλων συνδικαλιστικών σωματείων, που προοιωνίζει νέες μεγάλες κινητοποιήσεις , στο βαθμό που οι σχεδιασμοί κλεισίματος του υποκαταστήματος δεν αναιρεθούν άμεσα.

17.10. 22

Νομαρχιακή Επιτροπή

Βόρειας Αθήνας

του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ