Νέα Ιωνία : “ΕΝΟΤΗΤΑ Για Τη Νέα Ιωνία” – Η λειτουργία της κατασκήνωσης σε τεντωμένο σκοινί

0
84

Επιστολή με φωτογραφίες για την κατάσταση που επικρατεί στη δημοτική κατασκήνωση της Νέας Ιωνίας, έστειλε η δημοτική παράταξη “ΕΝΟΤΗΤΑ Για Τη Νέα Ιωνία” με επικεφαλής τον κ. Χρήστο Κανλή, εκφράζοντας τον προβληματισμό των δημοτικών συμβούλων και βάζοντας ερωτήματα για την ομαλή λειτουργία της κατασκήνωσης.


31 ΜΑΙΟΥ 2022

 Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ ΣΤΟ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ ΣΕ ΤΕΝΤΩΜΕΝΟ ΣΚΟΙΝΙ.

 

           Ενώ η δημοτική αρχή στα λόγια και με ανακοινώσεις για προσλήψεις προσωπικού διατείνεται πως επιτέλους (ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ) η κατασκήνωση του Δήμου θα υποδεχθεί τα παιδιά της πόλης μας, η κατάσταση που επικρατεί στο χώρο δημιουργεί πολλά ερωτηματικά στο κατά πόσο αυτό είναι εφικτό.

 

           Παρά το γεγονός ότι 2 μήνες μετά την κλοπή και τις καταστροφές και την απ΄ευθείας ανάθεση λόγω του κατεπείγοντος ύψους 100.000 ευρώ περίπου για την αποκατάσταση των ζημιών ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ. Η πυρόσβεση, οι ηλεκτρολογικές και οι υδραυλικές εγκαταστάσεις διαλυμένες , οι ηλιακοί θερμοσίφωνες κατεστραμμένοι, οι μονάδες κλιματισμού λείπουν, σπασμένες πόρτες, κατεστραμμένα μπάνια κλπ.

           Έχουν αναγγείλει έναρξη 1ης περιόδου 20 Ιουνίου.

 

           Η ανευθυνότητα της Δημάρχου και της αρμόδιας Αντιδημάρχου απέναντι στις υποχρεώσεις τους και η αναλγησία τους απέναντι στα παιδιά και τις οικογένειές τους τείνει να αποβεί μοιραία για μια ακόμη χρονιά.

 

         Τους προειδοποιούμε μην τολμήσουν να επαναλάβουν φτηνές δικαιολογίες (όπως δεν βρέθηκε γιατρός ή μάγειρας) για να καλύψουν την ανικανότητά τους.

         Θα έχουν την αποκλειστική ευθύνη και θα είναι υπόλογοι απέναντι στον Ιωνιώτικο λαό.


 

Δημοτική Παράταξη

“ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ”

email: enotita2019@hotmail.com

Χρήστος Κανλής
Χρήστος Κανλής