Νέα Ιωνία : Κάλεσμα για συμμετοχή σε αιμοδοσία κάνει η “Ενότητα” δείχνωντας έμπρακτη συμπαράσταση στους τραυματίες των Τεμπών

0
60

Κάλεσμα για συμμετοχή σε αιμοδοσία στο Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας η «Αγία Όλγα», πραγματοποιεί η δημοτική παράταξη “Ενότητα Για Τη Νέα Ιωνία” με επικεφαλής τον κ. Χρήστο Κανλή, δείχνοντας το δρόμο για την την έμπρακτη συμπαράσταση στους τραυματίες του πολύνεκρου δυστυχήματος των Τεμπών.


Ανακοίνωση-Κάλεσμα

Ο επικεφαλής, οι δημοτικοί σύμβουλοι και τα μέλη της γραμματείας της παράταξής μας «Ενότητα Για Τη Νέα Ιωνία» εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη και τα θερμά συλλυπητήριά τους στις οικογένειες των εκλιπόντων για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Το Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας Κωνσταντοπούλειο «Αγία Όλγα», πραγματοποιεί αιμοδοσία που είναι απαραίτητη για την έμπρακτη συμπαράσταση στους τραυματίες του πολύνεκρου δυστυχήματος.

ΚΑΛΟΥΜΕ τους φίλους της παράταξής μας, αλλά και όλους τους συνδημότες μας να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία αναφέροντας πως προσφέρουν αίμα για τους τραυματίες του δυστυχήματος στα Τέμπη.

Η αιμοδοσία πραγματοποιείται καθημερινά 08.30 με 13.30.

Διεύθυνση «Αγία Όλγα»: Θεόδωρου Κωνσταντόπουλου 3-5, Νέα Ιωνία, τηλ. κέντρο: 2132057000