Νέα Ιωνία : Εγκαίνια της έκθεσης εικαστικών της 22ης Ιωνιώτισσας Δημιουργού στον Ιωνικό Σύνδεσμο

0
78

Τη Δευτέρα 8 Ιουνίου 2022, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης εικαστικών της 22ης Συνάντησης Ιωνιώτισσας Δημιουργού.

Ένας πρωτοποριακός θεσμός του “Ιωνικού Συνδέσμου”, που κλείνει φέτος τα 22 χρόνια παρουσίας του.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο Γενικός Γραμματέας του Ιωνικού Συνδέσμου, Λάζαρος Βουδούρης, αναφέρθηκε «στη Γυναίκα Δημιουργό η οποία δεν έπαψε ποτέ να παίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της τέχνης και είναι συγχρόνως μητέρα, νοικοκυρά, σύζυγος, εργαζόμενη και διακρίνεται σε όλα τα πεδία της κοινωνικής ζωής.

Είναι μια εξαιρετική έκθεση, κάθε φορά οι Ιωνιώτισσες Δημιουργοί μας εκπλήσσουν με τα έργα που φέρνουν. Να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον Τάκη και την Τίνα Κωστιδάκη, για την πολύτιμή και σημαντική προσφορά και βοήθεια τους στην διοργάνωση και το στήσιμο των εκθέσεων. Τέλος να ευχαριστήσουμε όλες τις συμμετέχουσες:

Αβραμίδου Ευαγγελία, Αλεξοπούλου Όλγα, Ασλάνογλου Μαρία Ευαγγελία, Ασπρουλάκη Βιβή,

Αχειμάστου Φανή, Βασιλειάδου Στέλλα, Γιαγτζή Νίκη, Γιαλούρη Μυρτώ, Γκότση Ελένη, Δρακοπούλου Μάρθα Ευγενία, Ευαγγέλου Ρούλα, Ζαραβίνου Σοφία, Ζορμπά Αγλαΐα,

Καζάνη Μυλόβα Αικατερίνη, Καλάκου Σοφία, Καπούγια Ζανέτ, Κιοκπάσογλου Ελένη, Κορδογιάννη Σούλα, Κυριακίδου Ευθυμία, Κωστιδάκη Τίνα, Λάμπρου Ιωάννα, Λιάπη Αλίκη, Μαρκαντωνάτου Χρυσούλα, Μεϊμάρογλου Φωτεινή, Μερμηκίδου Μαρία, Μετζαλίρα Δήμητρα, Μοντσενίγου Νικολαΐδου Αλεξάνδρα, Μπαλάση Κατερίνα, Μπίγαλη Μάτα, Μπίγαλη Νίκη, Νικολαΐδου Πούπα, Πανταχού Ελένη, Παπαδάκη Καίτη, Παπασταϊκούδη Ειρήνη, Πουλιάση Αικατερίνη, Ρόδη Φωτεινή, Ρουμελιώτη Σοφία, Σκαρή Ιουλία, Σπυροπούλου Ελένη, Στασινοπούλου Μαρία, Σφυρή Παναγιώτα, Τζίτζη Άρτεμις, Τσερτσβατζέ Άννα, Φιλιππίδου Άννα, Φρεντζά Κική, Χριστοδούλου Μαρία.

Την εκδήλωση έκλεισε με την εκπληκτική της ερμηνεία η Ζανέτ Καπούγια, η οποία το 2009, ανακηρύχθηκε από την UNESCO πρέσβειρα του Λάτιν τραγουδιού.

Στα εγκαίνια της έκθεσης παρευρέθηκαν, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Ενότητα για την Νέα Ιωνία και μέλος του Δ.Σ. του Ιωνικού Συνδέσμου, Χρήστος Κανλής, ο πρόεδρος

του Κέντρου Σπουδής και Ανάδειξης Μικρασιατικού Πολιτισμού (ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ.), και της Ενώσεως Σπάρτης Μικράς Ασίας, Λουκάς Χριστοδούλου, η πρόεδρος του Ενιαίου Παραρτήματος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, Ελισάβετ Γεωργιάδου, πλήθος κόσμου και μέλη συλλόγων και φορέων της πόλης μας.

Η έκθεση εικαστικών θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 10.06.2022 18.00 – 21.00, στις αίθουσες του Ιωνικού Συνδέσμου (Τσουρουκτσόγλου 1 και Ηρακλείου 251).