ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ 2022

0
131

Μην παραλείψετε να διαβάσετε και τον ωροσκόπο σας

Αστρολογία ΚριόςΚΡΙΟΣ: Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας στον οποίο θα σας απασχολήσουν θέματα της καθημερινότητας, που θα πρέπει να ελέγξετε με περισσότερη λεπτομέρεια, καθαρότητα και ευκρίνεια. Συνεργασίες που είχαν το στοιχείο της προόδου και της εξέλιξης και είχαν μείνει στη μέση, είτε λόγω οικονομικών δυσχερειών, είτε άλλων παραγόντων τώρα είναι ευκαιρία να συνεχιστούν. Αποφύγετε να ξεκινήσετε κάποια καινούρια ερωτική σχέση, ή να υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο. Προσοχή σε εξαπατήσεις στην εργασία σας. Τώρα είναι ευκαιρία να κόψετε κακές συνήθειες και να βάλετε πλάνο για μια νέα αρχή. Φροντίστε την ψυχική και σωματική σας υγεία.

ΤΑΥΡΟΣ: Στιγμές χαράς, διασκέδασης και διάθεσης να βάλετε στη ζωή σας νέους δημιουργικούς στόχους. Ευκαιρίες για ενασχόληση με την επιμόρφωση των παιδιών σας. Θα κάνετε καινούριες γνωριμίες. Το ενδιαφέρον σας για την βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης σας προτρέπει να ανοίξετε νέους δρόμους επαγγελματικής δραστηριότητας, ή να βελτιώσετε την ήδη υπάρχουσα, επανεξετάζοντας την. Μέσα από τις φιλικές σας σχέσεις θα ενδιαφερθείτε να θέσετε ή να ανανεώσετε τους στόχους της ζωής σας με καλλιτεχνικό ενδιαφέρον. Δώστε την πρέπουσα σημασία σε ζητήματα υγείας, διατροφής και άσκησης.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πιθανόν να νιώσετε εξαντλημένοι από έντονη δραστηριότητα, προκειμένου να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας και την ανάγκη σας για επιβεβαίωση. Η οικογένεια απορροφά το ενδιαφέρον σας, είτε λόγω ζητημάτων σπιτιού (κάνοντας επιδιορθώσεις), είτε λόγω της παρουσίας γονέων η συγγενών που επιζητούν τη βοήθεια σας. Έχετε αυτοπεποίθηση στον τρόπο έκφρασης και λειτουργίας και αυτό σας βοηθά ακόμη περισσότερο στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Έρχεστε σε επαφή με πολλούς φίλους κάνοντας την παρουσία σας ιδιαίτερα αισθητή. Η πρόοδος των παιδιών σας, σας χαροποιεί. Μην ντρέπεστε να εκδηλώσετε τις φοβίες σας. Νέες ευκαιρίες ερωτικού ενδιαφέροντος θα ξεπροβάλλουν και θα επανέλθουν στο προσκήνιο πρόσωπα και καταστάσεις από το παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επαφές με αδέλφια και συγγενείς θα έχουν θετική εξέλιξη σε θέματα της πατρικής οικογένειας. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και οι συναισθηματικές σχέσεις γίνονται πιο ξεκάθαρες. Ίσως έρθετε σε επαφή με άτομα ερωτικού ενδιαφέροντος σε κάποια μετακίνηση. Δώστε προσοχή στη σωματική και ψυχική σας υγεία και φροντίστε λίγο περισσότερο το αναπνευστικό σας. Πνευματικά ή πραγματικά ταξίδια σας ενδυναμώνουν και σας αναζωογονούν. Διεκπεραιώστε ζητήματα σπιτιού που επανεμφανίζονται (μια ανανέωση θα ήταν απαραίτητη). Ευνοούνται νομικά ζητήματα καθώς και η σχέση σας με τα πεθερικά, αλλά χρήζει προσοχή ο τόνος και ο τρόπος του λόγου σας.

ΛΕΩΝ: Ολόκληρος ο μήνας θα έχει ένα πάρε –δώσε οικονομικού ενδιαφέροντος. Θα ενεργοποιηθείτε με στόχο την οικονομική βελτίωση μέσω της εργασίας σας και θα αρχίσετε να γεύεστε τους καρπούς αυτούς πολύ σύντομα. Η κτητικότητα και η μετριοπάθεια στη συναισθηματική σας ζωή σας χαρακτηρίζουν αυτή την περίοδο. Μην αντιμετωπίζετε με αντιδραστικότητα, αλλά με ευελιξία, θέματα που προκύπτουν με φίλους ή ομάδες. Ζητήματα που σχετίζονται με ελλιπή έγγραφα ή ανολοκλήρωτες συζητήσεις, με αδέλφια ή συγγενείς, οφείλετε να τα επανεξετάσετε. Φροντίστε να μην αφήσετε κενά στις υποθέσεις που σας απασχολούν. Θα φωτιστούν σύντομα κληρονομικά και τραπεζικά θέματα. Πιθανόν να δημιουργηθούν φοβίες και ανασφάλειες στα ερωτικά σας. Θα σας δοθούν ευκαιρίες να πλησιάσετε και να λύσετε μέσω της διπλωματικής οδού, ζητήματα που σας απασχολούσαν με συγγενείς και γείτονες, ώστε να πάψουν οι διενέξεις και τα κουτσομπολιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μήνας του προσωπικού σας εξαγνισμού. Προσεγγίστε με αναλυτική και κριτική ματιά τα πράγματα, προσέχοντας μην εξαπατηθείτε. Η ερωτική σας ζωή ανανεώνεται με καινούριες γνωριμίες ή βελτιώνεται η ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Έρχονται στην επιφάνεια επιθετικές συμπεριφορές από συντρόφους και συνεργάτες. Αντισταθείτε ιδιαίτερα σε πιέσεις που υφίσταστε και μην γίνεστε δουλοπρεπείς. Το παρελθόν σας χτυπά την πόρτα. Επανέρχονται οικονομικές υποθέσεις, όπου καλό θα ήταν να επιλυθούν με μετριοπαθή τρόπο. Αποφύγετε αγορές ηλεκτρονικών συσκευών, μεταφορικών μέσων και διεκδικήστε χρήματα που σας οφείλονται.

ΖΥΓΟΣ: Η κοινωνικότητα σας αυτή την περίοδο δεν είναι αυτό που θα θέλατε, γιατί η στάση σας είναι περισσότερο εσωστρεφής. Γίνονται πράγματα πίσω από την πλάτη σας και ιδιαίτερα στις συναισθηματικές σας σχέσεις. Προσπαθήστε να μην ανακοινώνετε ‘’ελαφρά τη καρδιά’ τα σχέδια σας. Η διάθεση σας για μάθηση, εκπαίδευση και βελτίωση των γνώσεων είναι αυξημένη, όπως επίσης και η διάθεση σας για ταξίδια. Θα πρέπει όμως να φροντίσετε τις μετακινήσεις σας με ιδιαίτερη προσοχή. Νομικές υποθέσεις θα πρέπει να προσεχθούν ιδιαίτερα. Δεν ξέρετε πώς να οργανωθείτε μια και έχετε θολή εικόνα της καθημερινότητας, καθώς τα πράγματα καθυστερούν ή αναβάλλονται και έτσι εσείς πιέζεστε και το άγχος σας αποδιοργανώνει. Για να εκτονωθείτε καλό θα ήταν να ασκηθείτε. Άτομα από το παρελθόν επανεμφανίζονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φίλοι, επιθυμίες και στόχοι που είχατε ΄λησμονήσει’ έρχονται στο προσκήνιο. Μέσα από το φιλικό κύκλο ενδεχομένως να κάνετε νέες γνωριμίες και κάποιος να σας κεντρίσει το ερωτικό ενδιαφέρον. Εκπέμπετε έντονη σεξουαλικότητα. Οικονομικές δοσοληψίες με τρίτους χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής. Θα σας απασχολήσουν θέματα με τα παιδιά. Δραστηριότητες και συζητήσεις καλό θα ήταν να παραμένουν μυστικές, μια και δεν πρέπει να τις ανακοινώσετε προς το παρόν. Φροντίστε τη φυσική σας κατάσταση με σωστή διατροφή και άσκηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η επιθυμία σας για επαγγελματική επέκταση σας οδηγεί στην αναζήτηση καινούριων στόχων. Εδώ όμως χρειάζεται προσοχή, εφόσον δεν είναι όλα όπως φαίνονται. Επίσης πιθανόν να σας απασχολήσουν ζητήματα καριέρας, που είχατε παραμερίσει για κάποιους λόγους, ή ακόμη να επανεξετάσετε και να τροποποιήσετε τους στόχους που είχατε βάλει κάποτε. Η οικογένεια θα τραβήξει το ενδιαφέρον σας και ίσως να ξανασυναντήσετε άτομα που είχατε χάσει την επαφή μαζί τους. Προσοχή στα υδραυλικά του σπιτιού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έχετε διάθεση για νέες και διαφορετικές εμπειρίες, είτε αυτές αφορούν ότι έχει σχέση με το εξωτερικό, είτε τη διδασκαλία, είτε την ανώτερη εκπαίδευση. Πιθανόν να υπάρξει ερωτικό ενδιαφέρον στον εργασιακό χώρο και επανεμφάνιση προσώπων από το παρελθόν. Ίσως αναθεωρήσετε πρακτικές στον τρόπο που εργαζόσασταν και να προβείτε στις δέουσες αλλαγές. Θα πρέπει να προσέξετε να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις και καλό θα ήταν να ελέγχετε αυτά που υπογράφετε, αυτά που στέλνετε και τον τρόπο που εκφράζεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπαίνετε σε δίλημμα αν θα πρέπει να εστιαστείτε σε κληρονομικά ζητήματα, οικονομικές υποθέσεις που αφορούν τρίτους, επιχειρηματικές δραστηριότητες ή να απολαύσετε τη σεξουαλική σας ζωή. Από την άλλη έχετε τη διάθεση να ταξιδέψετε, να γνωρίσετε και να μάθετε καινούρια πράγματα όσον αφορά διαφορετικές κουλτούρες, θρησκείες και να επικοινωνήσετε. Θα πρέπει όμως να δώσετε προσοχή στις μετακινήσεις και στην επικοινωνία σας, γιατί ίσως αντιμετωπίσετε εμπόδια, καθυστερήσεις και αναβολές. Ο τρόπος επικοινωνίας σας ας είναι προσεγμένος… να ακούτε… και να προσέχετε τι λέτε και πως εκφράζεστε. Ερωτικοί σύντροφοι επιστρέφουν, οπότε ελέγξτε ποιόν θα δεχθείτε ξανά στη ζωἠ σας, αν επιθυμείτε επαναφορά. Πιθανόν να παρουσιαστεί αίσθημα οικονομικής ανεπάρκειας.

ΙΧΘΥΕΣ: Στη διάρκεια αυτού του μήνα, οι άλλοι είναι αυτοί που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Οι σύντροφοι και οι συνεργάτες θα σας προβληματίσουν με τη στάση τους, που μερικές φορές είναι επιθετική. Χρειάζεται υπομονή, συναισθηματικότητα, ανθρωπιά και μην παρασύρεστε από την κυκλοθυμία και την ευθιξία σας. Επανεμφάνιση προσώπων ερωτικού ενδιαφέροντας σας αναστατώνει, οι ψυχικές σας ικανότητες όμως είναι δυνατές. Θα έχετε οικονομικές συναλλαγές με άλλους (ασφάλειες, φορολογικά…) και με σωστή διευθέτηση αυτών θα μπορέσετε να εξοφλήσετε τυχόν χρέη. Μην συνάψετε νέες οικονομικές συμφωνίες και προσέξτε τα έξοδα σας. Είναι κατάλληλη περίοδος να ζητήσετε χρήματα που σας οφείλονται.