Αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2021

0
131
αστρολογία ζωδια οκτωβριος 2021

Αστρολογικές προβλέψεις για Οκτώβριο 2021

Οκτώβριος: είναι ο γενέθλιος μήνας όσων ανήκουν στο ζώδιο του Ζυγού, που τους χαρακτηρίζει η ισορροπία, η αρμονία, η ηρεμία, η δικαιοσύνη, η εντιμότητα, μα και η αναποφασιστικότητα. Απεχθάνονται τη μοναξιά, αγαπούν να μοιράζονται και το ‘εγώ’ γίνεται γρήγορα ‘εμείς’!

Ένας μήνας….. όχι ιδιαίτερα εύκολος!
1 Οκτώβρη: Αφροδίτη τετράγωνο Δία – καχυποψία με τους γύρω μας, φόβοι και εμμονές. Με ανάδρομο Ερμή στο Ζυγό έχουμε αναθεωρήσεις, επαναπροσδιορισμούς, επαναφορές σε κάθε είδους θέματα και δη αισθηματικά και επικοινωνιακά. Αργότερα θα έχουμε εντάσεις και απρόσμενες αντιδράσεις.
4 Οκτώβρη: Θα υπάρχει ανεμελιά αισιοδοξία, διασκέδαση και πολλές κουβέντες θα χρωματίσουν την μέρα μας.
6 Οκτώβρη: Με τη νέα Σελήνη στο Ζυγό θα έχουμε καινούρια ξεκινήματα, όμως χρειάζεται μεγάλη προσοχή γιατί θα υπάρξουν εντάσεις, αλλά αργότερα θα έχουμε εδραίωση καταστάσεων.
8 Οκτώβρη: Μπαίνοντας η Αφροδίτη στον Τοξότη γεμίζει αισιοδοξία τους Κριούς 1ου και 2ου δεκαημέρου, Λέοντες 1ου και 3ου δεκαημέρου, Τοξότες 1ου και 3ου δεκαημέρου, Ζυγούς και Διδύμους 1ου και 2ου δεκαημέρου
15 Οκτώβρη: Είναι μια αρκετά καλή μέρα για τη σταθεροποίηση των οικονομικών, των σχέσεων και παράλληλα μπορεί να σας απασχολήσουν άτομα από το παρελθόν.
20 Οκτώβρη: Η πανσέληνος δημιουργεί ένα εκρηκτικό κλίμα αποσταθεροποίησης, βιαιότητας, αλλά συγχρόνως αναπτύσσεται και μια έντονη σεξουαλικότητα!!!

Ο μήνας κλείνει με μια θετική όψη επανασυνδέσεων.

Γενικά τα παρορμητικά (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) ζώδια μπαίνουν στη διαδικασία επανελέγχου θεμάτων του παρελθόντος τους. Τα δε σταθερά (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) οφείλουν να δώσουν μεγαλύτερη προσοχή όσον αφορά τη σπατάλη ενέργειας και καλό είναι να αποδεχτούν και να εκμεταλλευτούν σωστά τις αλλαγές που θα προκύψουν.

Αναλυτικές Αστρολογικές προβλέψεις Ζωδίων για Οκτώβριο 2021

Αστρολογία ΚριόςΚριός: Επαναφορά σχέσεων, επανασυνδέσεις με συνεργάτες, έντονος ανταγωνισμός, φοβίες, σεξουαλικότητα, εμμονές στο αισθηματικό πεδίο. Δείξτε περισσότερη προσοχή, εσείς που γεννηθήκατε το 3ο δεκαήμερο και διαχειριστείτε με σύνεση τις εμφανιζόμενες εντάσεις. Θα υπάρξουν επαφές με το εξωτερικό αλλά και μετακινήσεις.

Ταύρος: Ερωτικές επαφές. Στον εργασιακό χώρο ή στην καθημερινότητα θα υπάρξουν ανατροπές και καθυστερήσεις. Επίσης πίεση στον τομέα των οικονομικών αλλά με μια σταθεροποιητική τάση. Καλό θα ήταν να φροντίσετε περισσότερο τη διατροφή σας και να ελέγξετε θέματα υγείας που δεν είχαν εξεταστεί στο παρελθόν. Η πανσέληνος θα φέρει στην επιφάνεια θέματα νομικής και φιλοσοφικής φύσεως τα οποία θα έχουν μια θετική εξέλιξη.

Δίδυμοι: Θα υπάρξουν επανασυνδέσεις ερωτικές, ή και σταθεροποίηση σχέσεων, επανεξέταση σχεδίων του παρελθόντος που δεν είχαν ολοκληρωθεί. Θα έχετε μεγάλη έμπνευση και δημιουργικότητα. Προσοχή στους γεννημένους στις αρχές 3ου δεκαήμερου γιατί υπάρχει πιθανότητα να εξαπατηθείτε. Ίσως προκύψουν διλλήματα στην αντιμετώπιση εργασιακών θεμάτων και μπορεί να χρειαστεί να επιληφθείτε οικονομικών θεμάτων, που αφορούν τρίτους.

Καρκίνος: Θέματα οικογενειακά που εκκρεμούσαν από το παρελθόν θα έρθουν στην επιφάνεια. Αποκαλύψεις θα δημιουργήσουν ένταση, θυμό και θα χρειαστεί να παραμείνετε ψύχραιμοι. Διαχειριστείτε αγχωτικές καταστάσεις και τυχόν εμμονές στα ερωτικά σας. Οι γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή σε ότι αφορά τις σχέσεις τους και τις συνεργασίες.

Λέων: Ένας ερωτικός μήνας, με απρόσμενες συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν, με φιλικές σχέσεις που μπορεί να εξελιχθούν σε ερωτικές και με επισημοποίηση, ή λήξη σχέσεων. Παράλληλα σας περιμένει αρκετή δουλειά και ανάληψη ευθυνών. Να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας και να φροντίσετε τη φυσική σας κατάσταση και τα ζωάκια σας.

Παρθένος: Καινούρια ξεκινήματα σε εργασιακά θέματα, επαναπροσδιορισμός αξιών. Έκτακτα έξοδα, προσοχή στα οικονομικά που έχουν να κάνουν με το παρελθόν, γενικότερα εστίαση στον οικονομικό τομέα. Οικονομική υποστήριξη από τους γονείς, εστίαση στο χώρο της οικογένειας, ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το σπίτι και τις ανάγκες του. Παρελθοντικές μνήμες, χαρά, δημιουργικότητα, φλερτ!!!

Ζυγός: Μην καταπιέζετε τα συναισθήματα σας, προσπαθήστε να τα εκφράσετε όμορφα και κρατήστε ισορροπίες. Η υπερβολική δραστηριότητα και οι εντάσεις θα δημιουργήσουν όξυνση στις σχέσεις σας με τους συνεργάτες ή τον σύντροφο. Φροντίστε το φυσικό σας σώμα. Περνάτε σε φάση αναθεώρησης σχέσεων, καθώς θα επανεμφανιστούν φίλοι ή έρωτες από το παρελθόν. Επίσης θα χρειαστεί να επιλύσετε θέματα που δεν είχαν ολοκληρωθεί….

Σκορπιός: Γίνονται πράγματα πίσω από την πλάτη σας, υπάρχει έντονο παρασκήνιο και γενικά όλα γίνονται εν κρυπτώ, είτε από σας, είτε από τους άλλους. Ασχοληθείτε με ευχάριστα πράγματα για να είστε καλά ψυχολογικά και δώστε ιδιαίτερη προσοχή στη φυσική σας κατάσταση. Θα έρθουν χρήματα, θα έχετε ακόμη μεγαλύτερη διαίσθηση και ευκαιρίες για να εμβαθύνετε στα θέματα που σας απασχολούν.

Τοξότης: Έντονο παρασκήνιο. Διλήμματα. Οι γεννημένοι τις τρεις πρώτες μέρες του τρίτου δεκαημέρου καλό θα ήταν να επικεντρωθούν στις σχέσεις τους και τα οικονομικά, γιατί αυτή την περίοδο τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Θα διευρυνθεί ο κοινωνικός σας κύκλος!!!
Θα συμμετάσχετε σε ομάδες και θα εμφανιστούν φίλοι από το παρελθόν και ομοϊδεάτες, που θα σας βοηθήσουν στην επίλυση των προβλημάτων σας, οπότε φροντίστε οι στόχοι σας να είναι περισσότερο ρεαλιστικοί. Επίσης θα ενδιαφερθείτε για την εμφάνιση σας και τα οικονομικά σας.

Αιγόκερως: Παλιά σχέδια επαγγελματικά επανέρχονται προς επανεξέταση και επίλυση, απορροφώντας σας μεγάλη ενέργεια. Γενικά το ενδιαφέρον σας θα εστιαστεί στα επαγγελματικά, γιατί πιθανόν να κάνετε εκεί νέα ξεκινήματα!!! Αποφύγετε εντάσεις και αντιπαραθέσεις στον εργασιακό χώρο. Μυστικές ερωτικές σχέσεις….. Αφιερώστε χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση σ’ αυτό τον ιδιαίτερα απαιτητικό μήνα.

Υδροχόος: Ταξίδια και περιπλανήσεις θα σας ευχαριστήσουν. Η φιλοσοφία και τα μεταφυσικά θα σας αποσπάσουν από την καθημερινότητα και θα σας βοηθήσουν να εμβαθύνετε σε θέματα αξιών και ηθικής. Οι σπουδές, τα σεμινάρια και οι στόχοι σας χρειάζεται να επανεξεταστούν. Γενικά θα υπάρξει επανασύνδεση με συγγενικά πρόσωπα, φίλους από το παρελθόν, ή άτομα από το εξωτερικό. Αδράξτε την ευκαιρία να επιλύσετε ψυχολογικά θέματα, που θα φέρει το υποσυνείδητο στην επιφάνεια.

Ιχθύες: Θα σας απασχολήσουν θέματα ψυχολογίας και συναισθηματικής ασφάλειας, που αφορούν την ερωτική σας ζωή. Οι γεννημένοι στις 3 πρώτες μέρες του 3ου δεκαημέρου ας δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στον κοινωνικό τους περίγυρο, για να αποφύγουν τυχόν επικρίσεις. Είναι η κατάλληλη στιγμή να εμβαθύνετε στον εαυτό σας και στις ρίζες των συναισθηματικών σας εμπλοκών και αδιεξόδων και να προσπαθήσετε να τα επιλύσετε, γιατί διαφορετικά θα δημιουργηθούν προβλήματα στην επικοινωνία σας. Ευνοούνται οι οικονομικές συναλλαγές και διακανονισμοί. Θα υπάρξει κοινωνική αναγνώριση και επιπλέον ευχάριστες συναντήσεις και ερωτικές επαφές στον εργασιακό χώρο. Ταξίδια, μετακινήσεις.

Διαβάστε εκτός από το ζώδιο και τον ωροσκόπο σας.