Αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2021

0
208
Αστρολογικές προβλέψεις για Νοεμβριο 2021

Νοέμβριος: Είναι ο γενέθλιος μήνας όσων ανήκουν στο ζώδιο του Σκορπιού, που τους χαρακτηρίζει το πάθος, η δυναμικότητα, η αναγέννηση, η αποφασιστικότητα, ο αισθησιασμός, η μαχητικότητα, η σταθερότητα στις φιλίες, μα και η εμμονή, η μυστικοπάθεια και η ζηλοτυπία. Απεχθάνονται την παθητικότητα.

Ένας μήνας… όπου τίποτα δεν είναι δεδομένο!

4 Νοέμβριου: Νέα σελήνη. Νέα ξεκινήματα με μεγάλη προσοχή, έντονα συναισθήματα, εντάσεις, αναγέννηση, δυσκολία στην επικοινωνία και γενικά πολλές αλλαγές.

5 Νοεμβρίου: Διαχείριση συναισθημάτων και οικονομικών σε συγκεκριμένα περιοριστικά πλαίσια.

6 Νοεμβρίου: Επικοινωνία με εσωστρέφεια και αναλυτική σκέψη.

10 – 13 Νοεμβρίου: Ορμητικότητα, εριστικότητα, δυσχέρεια στην επικοινωνία, προσοχή σ’ ότι λέμε, απρόβλεπτα γεγονότα, καχυποψία, έμπνευση και έντονος ιδεαλισμός.

19 Νοεμβρίου: Έκλειψη σελήνης: Ριζική αναθεώρηση των πάντων, δεσποτισμός, κακή φήμη, λάθη και απροσεξίες, εντάσεις, φασαρίες. Αναζωογονηθείτε ερχόμενοι σε επαφή με τη φύση.

21 Νοεμβρίου: Προσοχή σε λάθη, ας υπάρξει αυτοκυριαρχία και ψυχραιμία στον τρόπο επικοινωνίας σας.

24 Νοεμβρίου: Εύνοια, δυσκολίες, αγώνες. Γίνονται πολλά εν μέσω εμποδίων. Η ευγένεια και η ειλικρίνεια θα σας βοηθήσουν να ανταπεξέλθετε στην επικοινωνία σας. Έντονος ερωτισμός και εύνοια στα συναισθηματικά.

30 Νοεμβρίου: Δίνεται η δυνατότητα να εκφράσετε ελεύθερα τις σεξουαλικές σας επιθυμίες. Αρμονική συνύπαρξη και συνεργασία.

Ο μήνας κλείνει με μια θετική όψη ρομαντισμού, συμπόνιας και υπομονής.

Γενικά τα σταθερά ζώδια (Ταύρος, Σκορπιός, Υδροχόος, Λέοντας) θα υποχρεωθούν σε αναπόφευκτες αλλαγές.

Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις ζωδίων για το μήνα Νοέμβριο 2021

Αστρολογία Κριός

Κριός:Ο τομέας του ωροσκοπίου σας, που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, είναι στον άξονα των οικονομικών και συναισθηματικών θεμάτων. Γίνονται αλλαγές στον εργασιακό σας χώρο, με αποτέλεσμα να νιώθετε κάποια ανασφάλεια. Φροντίστε να είστε συνεπείς με τις οικονομικές σας δοσοληψίες ( τράπεζες, εφορία, διατροφή, πρόστιμα, χρέη …), ώστε να διασφαλίσετε τα κεκτημένα σας και να αποφύγετε άγχη και εντάσεις.. Θα έχετε εύνοια στο χώρο της καριέρας και του κοινωνικού κύκλου. Όσο για την ερωτική σας ζωή, σας δίνετε η δυνατότητα – αν φυσικά το επιθυμείτε – να σταθεροποιήσετε τη σχέση σας!

Ταύρος: Προσπαθήστε να αποφύγετε εντάσεις που θα προκύψουν στις συνεργασίες σας και στις συντροφικές σας σχέσεις. Να είστε ψύχραιμοι και ευγενικοί. Πρέπει να ενεργοποιηθείτε ώστε να αλλάξετε ότι δεν σας ικανοποιεί , να απομακρύνετε με άλλα λόγια από τη ζωή σας, ότι δεν σας κάνει ευτυχισμένους. Γενικά αποφύγετε συγκρουσιακά περιβάλλοντα. Ίσως υπάρξουν απρόσμενα γεγονότα που θα επιφέρουν το τέλος μιας σχέσης, αλλά τελικά θα αποδειχθεί ότι ήταν προς όφελος σας. Επιλέξτε με προσοχή τους ανθρώπους που σας ταιριάζουν, καθώς θα δημιουργήσετε νέες σχέσεις και θα αλλάξετε συνήθειες. Γενικά κρατήστε χαμηλούς τόνους αυτή την περίοδο και να έχετε υπόψη σας ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Δίδυμοι: Με υπερφορτωμένη την καθημερινότητα φροντίστε να βάλετε προτεραιότητες και να απλοποιήσετε το πρόγραμμα σας, έτσι ώστε να αποφύγετε το στρες και άλλες επιπτώσεις στην υγεία σας. Σημαντική είναι η προσεγμένη διατροφή και η άσκηση. Γενικότερα φροντίστε με επιμέλεια το σώμα σας και κατ’ επέκταση την υγεία σας. Το πάθος και ο έρωτας, σας οδηγούν σε σχέσεις σταθερότητας. Μην γίνεστε κτητικοί και αφήστε την ανασφάλεια στην άκρη. Η σύνδεση με το σύντροφο σας σε βαθύτερο επίπεδο θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη σχέση σας. Θα περάσετε από μια φάση που λέγονται και γίνονται πράγματα πίσω από την πλάτη σας, ενώ ακόμη και εσείς οι ίδιοι, μπορεί να δημιουργήσετε ίντριγκες. Καλό θα ήταν να μην ανακοινώνετε αυτή την περίοδο τα σχέδια σας πριν τα υλοποιήσετε.

Καρκίνος: Η δημιουργικότητα και η έμπνευση θα είναι τα χαρακτηριστικά αυτού του μήνα. Ο έρωτας θα παίξει κυρίαρχο ρόλο στη συγκεκριμένη περίοδο, ενώ θα εκπέμπετε γοητεία και γενικά θα έχετε εύνοια στα αισθηματικά. Θα διαθέσετε χρήματα προς τα παιδιά σας και τις δημιουργικές σας ασχολίες. Φιλοδοξίες, σχέδια και φιλίες μπορεί να ανατραπούν, αλλά ο μήνας κλείνει με μια εξαιρετική όψη, οδηγώντας σας σε ονειρικούς ερωτικούς δρόμους και σχέσεις αγάπης. Όπως και να ‘χει η διασκέδαση δεν πρόκειται να σας λείψει.

Λέων: Το σπίτι και οι οικείοι σας θα είναι στο κέντρο του ενδιαφέροντος σας αυτό το μήνα. Πιθανή μετακόμιση ή ανακαίνιση. Πρέπει να κρατήσετε ισορροπίες μεταξύ εργασίας, σπιτιού και προσωπικών σχέσεων, ώστε να αποφύγετε εντάσεις. Η καθημερινότητα σας αλλάζει με ευχάριστο τρόπο και προκύπτουν ευκαιρίες στον εργασιακό σας χώρο. Οι σχέσεις σας με το σύντροφο, ή τους συνεργάτες, πιθανόν να σας αποσυντονίσουν στα μέσα του μήνα. Με την έκλειψη στις 19 Νοεμβρίου θα έχετε κάποιες ‘΄εκπλήξεις ’΄ στον χώρο της καριέρας, οπότε καλό είναι να διαχειριστείτε με ψυχραιμία τις υποθέσεις σας και να είστε αισιόδοξοι. Στις προσωπικές σας σχέσεις ας επικρατήσουν η σύνεση και η λογική για να αποφύγετε τις συγκρούσεις και τους αποχωρισμούς. Όσο για τα οικονομικά σας μην ανησυχείτε, θα είστε σε θέση να καλύψετε τις ανάγκες σας. Ο μήνας κλείνει με ευχάριστα αποτελέσματα στον χώρο του σπιτιού και της καριέρας σας.

Παρθένος: Στην αρχή του μήνα βελτιώνονται τα οικονομικά σας και ευνοείται ο εργασιακός σας χώρος. Η Νέα Σελήνη σας αφυπνίζει ώστε να πάρετε αποφάσεις, να δοκιμάσετε νέους τρόπους επικοινωνίας, ώστε να αποφευχθούν οι εντάσεις. Ξαφνικές ειδήσεις, αλλαγές, νομικές υποθέσεις, ή σεμινάρια, εκπαίδευση, ή επαφές με το εξωτερικό είναι θέματα που θα σας απασχολήσουν και θα πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις, γιατί οι ανατροπές ελλοχεύουν. Η συνεχής ενασχόληση με αυτά που σας προξενούν άγχος και στρες, πιθανόν να σας αποδυναμώσουν σωματικά και πνευματικά, οπότε χρειάζεται να ξεκουραστείτε. Η οικογένεια και το σπίτι σας απορροφούν αρκετή ενέργεια. Προσοχή στο μεταφορικό σας μέσο και στις μετακινήσεις.

Ζυγός: Ο Νοέμβριος φέρνει σημαντικές αλλαγές στα οικονομικά σας, φροντίστε να είστε φειδωλοί στα έξοδα και πιθανόν να αναγκαστείτε να δανειστείτε. Δεν είναι ο κατάλληλος καιρός για επενδύσεις, απαιτείται αυστηρός έλεγχος και πολύ καλή διαχείριση. Ασχοληθείτε με το σπίτι και τους οικείους σας. Εκπέμπετε ερωτισμό. Ίσως υπάρξει συγκατοίκηση ή και σταθεροποίηση σχέσης.

Σκορπιός: Είστε συναισθηματικά δυνατοί και ότι βάζετε στο μυαλό σας το πετυχαίνετε με την επιμονή σας. Αυτό το μήνα οι άλλοι θα σας βάλουν αρκετές τρικλοποδιές, οπότε θα μπείτε σε διαδικασία εκμάθησης νέων τρόπων επικοινωνίας, είτε με το σύντροφο, είτε με τους συνεργάτες. Καλό είναι να απομακρυνθείτε από τους ανθρώπους που σας κουράζουν. Αν είστε σε σχέση ίσως χρειαστεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, αν πάλι όχι θα περάσετε από μικροσκόπιο το υποψήφιο ταίρι. Είναι ευνοϊκή η επικοινωνία με τα αδέλφια και τους συγγενείς. Στο τέλος του μήνα θα υπάρξει διευκόλυνση σε οικονομικές συναλλαγές.

Τοξότης: Αυτό το μήνα θα υπάρχει έντονο παρασκήνιο. Καλά θα κάνετε να μην ασχοληθείτε με αυτό, καθώς και με άλλες ‘ κρυφές υποθέσεις’. Φροντίστε την δική σας υγεία και της μητέρας σας. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Αποφασίστε να δράσετε για να αποφύγετε τυχόν συνέπειες στη καθημερινότητα σας και στον εργασιακό σας χώρο, όπου μπορεί να προκύψουν αιφνίδιες αλλαγές. Ασχοληθείτε με τη διατροφή σας και βάλτε απαραίτητα στην καθημερινότητα σας την άθληση. Γενικά θα είναι ένα διάστημα, που πρέπει να έχετε τεταμένη την προσοχή σας σε όλα τα πεδία. Επωμίζεστε πολλές ευθύνες, οπότε διαχειριστείτε καλύτερα το χρόνο σας, για να αποφύγετε το άγχος και να μην έχετε διαταραχές στον ύπνο. Επίσης φροντίστε τα κατοικίδια σας.

Αιγόκερως: Θα χρειαστεί μια καλή διαχείριση των οικονομικών σας και να επιβληθείτε στις επιθυμίες σας. Θα έχετε έντονη κοινωνικότητα, θα γνωρίσετε νέους ανθρώπους και οι φίλοι θα είναι στο πλευρό σας. Θα υπάρξουν καινούρια ξεκινήματα και αλλαγές, ακόμη και στον τρόπο που ερωτεύεστε. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, σας χαρίζει γοητεία. Γίνεστε πιο δημιουργικοί, φλερτάρετε και βιώνετε αισθηματικές συγκινήσεις και όμορφες στιγμές συντροφικότητας, παρόλα αυτά εξακολουθείτε να αισθάνεστε συναισθηματικά ανασφαλείς. Βρίσκεστε στην κατάλληλη περίοδο να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες.

Υδροχόος: Υπάρχουν δυσκολίες στην επίτευξη των επαγγελματικών σας στόχων και η εργασία σας θα σας δημιουργήσει υπερένταση. Μπορεί να υπάρξει η πιθανότητα αλλαγής σπιτιού ή να προβείτε σε επιδιόρθωση βλαβών του υπάρχοντος. Ίσως ακόμη να υπάρξουν ανακατατάξεις στην οικογενειακή σας ζωή, που θα σας αναστατώσουν ψυχολογικά και να χρειαστεί να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας, για να βρείτε τις ισορροπίες σας. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε παράνομες ερωτικές σχέσεις και δώστε διέξοδο στις καλλιτεχνικές και πνευματικές ανησυχίες σας.

Ιχθύες: Ο Νοέμβριος γενικά είναι ένας μήνας θετικός για σας, όσον αφορά αλλαγές στις σπουδές, στη μετεκπαίδευση, στα σεμινάρια και νομικές φύσεως θέματα. Ίσως υπάρξει επαγγελματική ανέλιξη. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη, με ερωτικές συνευρέσεις που πιθανόν να προκύψουν από τον φιλικό σας περίγυρο. Να είστε προσεκτικοί στην επαφή σας με αδέλφια, συγγενείς και γείτονες. Θα αναγκαστείτε να αλλάξετε τον τρόπο επικοινωνίας σας για να αποφύγετε προστριβές. Γενικά μπαίνετε σ’ ένα καινούργιο κύκλο ζωής.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε, εκτός από το ζώδιο, και τον ωροσκόπο σας.