Αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2022

0
288

ΜΑΡΤΙΟΣ: Είναι ο γενέθλιος μήνας, όσων ανήκουν στο ζώδιο των Ιχθύων. Τους χαρακτηρίζει η φαντασία, η ευαισθησία, η διαίσθηση, το όραμα, η προθυμία για προσφορά στο σύνολο, όπως επίσης και η αφηρημάδα, η ανασφάλεια, η ανευθυνότητα, η μεμψιμοιρία και η απιστία.

Ένας μήνας… με παρασκήνιο και αποκαλύψεις!!!


2/3 Νέα Σελήνη: Υπάρχει δημιουργικότητα, ανεξαρτησία και ενδιαφέρον για ιδιαίτερα θέματα με έμπνευση, περιέργεια, απρόβλεπτη τύχη και επαναστατικότητα. Αφορά: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς 2ου δεκαημέρου. Επίσης η επικοινωνία χωλαίνει, γίνεται σκληρή κριτική, υπάρχει καχυποψία και επικριτικότητα. Αφορά: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου.
4/3: Ερωτικό πάθος, ακραία συναισθήματα, κτητικότητα, φοβίες, ζήλια, εμμονικές καταστάσεις. Αφορούν: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους 3ου δεκαημέρου.
5/3: Αισιοδοξία, ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευθείτε. Αφορά: Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες 2ου δεκαημέρου.
6/3: Διασκέδαση, εξωστρέφεια, νέες σχέσεις, έρωτες, σεξουαλικότητα. Αφορά: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους 1ου δεκαημέρου.
9/3: Ανεπτυγμένη διαίσθηση, φαντασία, προσοχή στην οδήγηση και την αφηρημάδα.
13/3: Ρομαντισμός, ανώτερες ιδέες – πνευματικότητα, καλλιτεχνία. Αφορά Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες 3ου δεκαημέρου.
17/3: Επικοινωνία με απρόσμενες και ευχάριστες εκπλήξεις, λίγο εκνευρισμός, ξαφνικές ιδέες. Αφορά: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους, Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες 2ου δεκαημέρου.
18/3 Πανσέληνος: Οι κατάλληλοι άνθρωποι θα βρίσκονται στην κατάλληλη στιγμή. Έρχονται στην επιφάνεια κρυφά στοιχεία, διεισδυτικές σκέψεις, νέες εμπειρίες και θα βρεθούν λύσεις σε διάφορα θέματα. Αφορά: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους, Δίδυμους, Παρθένους, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου.
21/3 Εαρινή Ισημερία: Ευχάριστες συζητήσεις, πολλά και παχιά λόγια, μετακινήσεις. Αφορά: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες 2ου δεκαημέρου.
22/3: Προσοχή στον τρόπο που εκφράζεστε, απότομες και αιφνίδιες ενέργειες που σοκάρουν. Αφορά: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους 2ου δεκαημέρου.
23/3: Έμπνευση, φαντασία, ταξίδια δίπλα στο υγρό στοιχείο, «παραμυθένιες κουβέντες». Αφορά: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες 3ου δεκαημέρου.
26/3: Διεισδυτικός τρόπος επικοινωνίας, αποκάλυψη μυστικών, θετικές αλλαγές στα επαγγελματικά. Αφορά: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες 3ου δεκαημέρου.
28/3: Τάση για απομόνωση, φοβίες, συναισθηματικά θέματα έρχονται στην επιφάνεια, σχέσεις με άτομα με τα οποία έχετε διαφορά ηλικίας. Οικονομικός περιορισμός. Αφορά: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους 3ου δεκαημέρου.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε, εκτός από το Ζώδιο, και τον Ωροσκόπο σας.

Αστρολογία Κριός

Κριός: Πρέπει να αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα τα θέματα που σας απασχολούν, αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις. Μην φανερώσετε τους στόχους και τα σχέδια που έχετε κατά νου. Προκύπτουν νέα εργασιακά θέματα που θα τα διαχειριστείτε με ευκολία. Αποκαλύψεις παρασκηνίου. Θα επιλυθούν ζητήματα υγείας, θα ηρεμήσετε ψυχολογικά και η επικοινωνία σας θα είναι ζωντανή και δυναμική.


Ταύρος: Θα πραγματώσετε επαγγελματικά σχέδια και στόχους με τη βοήθεια νέων φίλων και ομάδων. Ευκαιρίες σε συναισθηματικές καταστάσεις μέσα από το χώρο της εργασίας. Φρόνιμο θα ήταν να μην κοινοποιήσετε τα σχέδια σας. Δέχεστε πιέσεις και περιορισμούς οικονομικούς.

.


Δίδυμοι: Ανοίγματα με επιτυχία στην καριέρα. Σημαντικές στιγμές στη δημόσια ζωή σας. Επισημοποίηση σε σχέσεις. Καινούργια πρόσωπα που θα γνωρίσετε ενδεχομένως και σε ταξίδι θα σας γεμίσουν συναισθηματικά ή ερωτικά. Ζητήματα που αφορούν οικογενειακά θέματα θα διαλευκανθούν. Μην είστε αφηρημένοι και ιδιαίτερα στην οδήγηση.


Καρκίνος: Εύνοια σε οικονομικές συναλλαγές με τράπεζες, εφορίες, διατροφές… Τα οικογενειακά θέματα εξομαλύνονται. Είναι καλή περίοδος για ταξίδια, μετακινήσεις, ότι αφορά το εξωτερικό και την επιμόρφωση. Αλλαγή και βαθιά μεταμόρφωση στη ζωή σας, μέσα από συμβίωση, γάμο ή κάποια συνεργασία. Ανανέωση στον τρόπο επικοινωνίας σας.


Λέων: Οι οικονομικές εκκρεμότητες θα επιλυθούν και γενικά τα οικονομικά σας θα πάρουν μια πιο θετική τροπή.. έτσι ώστε να έρθει μια σχετική ισορροπία. Ερωτικές και φιλικές σχέσεις δοκιμάζονται και ξεκαθαρίζονται. Εστιαστείτε στις προσωπικές σας σχέσεις, δείξτε κατανόηση με τους δικούς σας ανθρώπους. Έχετε γρήγορη σκέψη και κάποιες φορές γίνεστε επικριτικοί. Οι φοβίες και τα ψυχολογικά σας εξομαλύνονται. Φροντίστε τη φυσική σας κατάσταση.


Παρθένος. Συναισθηματικές και ερωτικές σχέσεις θα σας απασχολήσουν αυτό το διάστημα. Θα προκύψουν νέες ερωτικές σχέσεις μέσα από τον εργασιακό ή τον υγειονομικό χώρο. Σας αφορούν θέματα σπιτιού και υπάρχει περίπτωση να συγκατοικήσετε. Εντάξτε την άθληση στη ζωή σας. Γενικά θα έχετε την απαιτούμενη βοήθεια από φίλους. Θα δυσκολευθείτε πιθανόν στην επικοινωνία σας.


Ζυγός: Τα παιδιά σας θα σας κάνουν χαρούμενους. Η συναισθηματική σας ζωή θα αναπτερώσει την διάθεση σας, θα ξυπνήσει το παιδί μέσα σας και θα νιώσετε ξανά αισιόδοξοι. Θα διευκολυνθείτε στην καθημερινότητα σας και είναι μια ευκαιρία να επιλύσετε ότι σας προβληματίζει. Δείξτε μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην υγεία σας. Καλό θα ήταν να μην κοινοποιήσετε τα σχέδια σας.


Σκορπιός: Δημιουργικότητα και χαρούμενες καταστάσεις με τα παιδιά σας. Γενικά θα νιώσετε ευτυχισμένοι μαζί τους. Κάτι ανανεωτικό θα υπάρξει μέσα στην οικογένεια και οι γονείς θα ζητήσουν περισσότερο την προσοχή και το ενδιαφέρον σας. Ισχυρές και βαθιά συναισθηματικές καταστάσεις μέσα από έρωτες και σχέσεις ονειρεμένες, θα δώσουν μια ευχάριστη τροπή στη συναισθηματική σας ζωή. Κάποιες από τις επιθυμίες σας θα πραγματωθούν, παρότι δεν το φαντάζεστε.


Τοξότης: Οικογενειακές υποθέσεις θα έχουν ευχάριστη εξέλιξη και θα επιλυθούν θέματα, που σας απασχολούσαν και αφορούσαν το σπίτι και την ακίνητη περιουσία. Νέα πρόσωπα θα μπουν στη ζωή σας και θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις ερωτικού και φιλικού ενδιαφέροντος σε μετακινήσεις. Ανεβαίνει η ψυχολογία σας. Θα χρειαστεί επιπλέον προσοχή στα επαγγελματικά θέματα, στον τρόπο επικοινωνίας, στις συμφωνίες και σ’ ότι υπογράφετε γενικότερα.


Αιγόκερως: Μήνας εκκαθαρίσεων και οριστικών αποφάσεων στα προσωπικά σας. Θετική έκβαση σε ζητήματα σχετικά με συγγενείς, αδέλφια και γείτονες. Είναι ένα καλό διάστημα για να διεκπεραιώσετε και να ολοκληρώσετε συμφωνίες και συμβάσεις. Θα υπάρξουν διευκολύνσεις στα οικονομικά σας, στα οποία θα βρείτε λύσεις και θα τα διαχειριστείτε με επιτυχία. Μετακινήσεις και ταξίδια σας γεμίζουν με αισιοδοξία. Είναι κατάλληλη περίοδος για αλλαγή οχήματος.


Υδροχόος: Η γοητεία και η αυτοπεποίθηση που δείχνετε, έλκουν τους γύρω σας. Θα προκύψουν νέες σχέσεις και συνεργασίες και πιθανόν να χρειαστεί να θέσετε κάποια όρια στον εαυτό σας ή στους άλλους. Οικογενειακά θέματα και το σπίτι θα εξακολουθήσουν να σας απασχολούν. Οι οικονομικοί σας στόχοι θα επιτευχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


Ιχθύες: Οι σχέσεις θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σας αυτή την περίοδο, είτε είναι φιλικές, είτε ερωτικές. Διευρύνονται οι κοινωνικές σας επαφές και θα υπάρξει επέκταση σε όλα τα επίπεδα, γι’ αυτό φροντίστε να μην αυξηθεί το βάρος σας. Οι στόχοι σας θα πραγματωθούν σε επιτρεπτά πλαίσια, αρκεί να υπάρχει καθαρό βλέμμα, χωρίς θολότητα, ώστε να μπορέσετε να διακρίνετε τα κατάλληλα πρόσωπα, την κατάλληλη στιγμή και τις κατάλληλες καταστάσεις. Θα υπάρξουν ίντριγκες παρασκηνιακά, οπότε προσπαθήστε να μην εμπλακείτε. Κρατήστε κρυφή την ερωτική σας ζωή και τα επαγγελματικά σας σχέδια.

Επικοινωνία ερωτήσεις 6985013304