ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ MAIO 2022

0
183

Επικοινωνία ερωτήσεις 6985013304

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΙΟ 2022
Μάιος: Είναι ο γενέθλιος μήνας όσων ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου. Τους χαρακτηρίζει η σταθερότητα, η υπομονή, η διατήρηση, η απόλαυση, η ηρεμία, η επιμονή, ο ρεαλισμός, αλλά και η ξεροκεφαλιά και η νωχελικότητα.
1/5: Μέρα με έντονη ερωτική διάθεση, εμφάνιση καινούριας γνωριμίας, έλεγχος στις σχέσεις, οικονομικά θέματα. Αφορά παρορμητικούς και μεταβλητούς 3ου δεκαημέρου.
3,4/5: Γίνονται πιο εύκολα οι ρυθμίσεις των οικονομικών υποθέσεων (εφορίες, τράπεζες, κληρονομικά) που προκύπτουν ξαφνικά. Αφορά παρορμητικούς, μεταβλητούς 3ου δεκαημέρου και μεταβλητούς και σταθερούς 2ου δεκαημέρου.
6/5: Φλερτ, κοινωνική ζωή, οικονομική εύνοια. Αφορά μεταβλητούς, παρορμητικούς 1ου δεκαημέρου.
11/5: Εξωστρέφεια, αισιοδοξία, μην παίρνετε τα πράγματα πολύ σοβαρά.
15/5: Περιορισμός, υποχρεώσεις. Δώστε προσοχή σε προϊσταμένους και φροντίστε μεγαλύτερα άτομα. Αφορά σταθερούς 3ου δεκαημέρου.
16/5 Πανσέληνος: Ίσως να κλείσετε κύκλους εργασιακούς, σχέσεων ή να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε. Αφορά τους σταθερούς 3ου δεκαημέρου.
18/5: Αποκαλύψεις και εξασθένιση οργανισμού. Αφορά μεταβλητούς 3ου δεκαημέρου.
27/5: Χωρισμοί με ψυχολογικές προεκτάσεις και οικονομικές απώλειες. Αφορά παρορμητικούς 3ου δεκαημέρου.
30/5 Νέα Σελήνη: Νέα ξεκινήματα (τώρα τα σχεδιάζουμε και στις  5/6 και  6/6 τίθενται σε λειτουργία) Αφορούν μεταβλητούς 1ου δεκαημέρου.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε, εκτός από το Ζώδιο,  και τον Ωροσκόπο σας.

Αστρολογία Κριός

Κριός: Αυτό το μήνα συνεχίζεται το παρασκήνιο με μυστικές επαφές που στο τέλος θα έχουν θετική εξέλιξη. Αλλαγές στην εμφάνιση, σας φτιάχνουν τη διάθεση. Άτομα του παρελθόντος επανεμφανίζονται, κάνετε καινούριες γνωριμίες, αλλά και ξεκαθαρίσματα. Κληρονομικά  νομικής και οικονομικής φύσεως θέματα θα σας απασχολήσουν προκειμένου να τα επιλύσετε. Στον τομέα της καριέρας θα αποκαλυφθούν πράγματα και είναι ευκαιρία να τα χρησιμοποιήσετε προς όφελος σας. Ίσως να προβληματιστείτε σε επαφές με γείτονες ή συγγενείς, ακόμη και με το μεταφορικό σας μέσο.

Ταύρος: Οικονομικά ζητήματα επανεμφανίζονται για να δοθεί οριστική λύση. Οι ερωτικές και οικονομικές υποθέσεις σας αυτό το μήνα θα παραμείνουν κρυφές. Μην μπαίνετε στη διαδικασία να κινηθείτε παρορμητικά. Παρόλα αυτά η επαναστατικότητα σας βοηθά να αλλάξετε ριζικά – όχι με ευκολία – ότι αφορά την καριέρα σας. Ίσως χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε τη σχέση σας με το σύντροφο ή τους συνεργάτες.

Δίδυμοι: Επανεμφάνιση θεμάτων που αφορούν τη φυσική σας κατάσταση, ή το μεταφορικό σας μέσο ή ακόμη και έγγραφα. Συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν ίσως σας χαροποιήσουν. Ξαφνικές θετικές εξελίξεις στην καριέρα σας. Ελεγξτε όμως όλες τις παραμέτρους, οπως και καποιες πιθανες αποκαλύψεις που μπορει να προκυψουν. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στη φυσική και ψυχολογική σας κατάσταση. Φροντίστε η καθημερινότητα σας να έχει στιγμές ανάπαυλας και καλύτερες διατροφικές συνήθειες. Ίσως προκύψουν δυσκολίες στην επικοινωνία σας. Καινούργια αρχή σε προσωπικά ζητήματα.

Καρκίνος; Νέοι στόχοι και πρωτοποριακές ιδέες. Επαφές με άτομα από το εξωτερικό. Βελτίωση νομικών υποθέσεων και εξέλιξη στις φιλοσοφικές σας αναζητήσεις. Οικονομικές ευκαιρίες στο χώρο της καριέρας. Πρόσωπα που είχαν απομακρυνθεί επανεμφανίζονται στη ζωή σας και ίσως να σας βοηθήσουν. Θα υπάρξουν έντονες ερωτικές στιγμές, φροντίστε να τις απολαύσετε. Δείξτε ενδιαφέρον στα θέματα των παιδιών σας. Προσοχή στις μετακινήσεις σας και στη φυσική σας κατάσταση. Φροντίστε τη διατροφή σας, κάνετε τα καθορισμένα τσεκ – άπ και αθληθείτε.

Λέων: Ευνοϊκές οι συνθήκες για να τακτοποιήσετε τα τραπεζικά, εφοριακά και κληρονομικά ζητήματα. Αποφύγετε ρήξεις και αντιπαραθέσεις με προϊσταμένους εξαιτίας των αιφνίδιων αλλαγών στην καριέρα σας. Δείξτε υπομονή και αντοχή σε αντιπαραθέσεις στο οικογενειακό περιβάλλον, που μπορεί να προκύψουν λόγω ασυνεννοησίας. Ευνοούνται τα ταξίδια στο εξωτερικό, οι σπουδές και τα σεμινάρια. Μπαίνουν στη ζωή σας νέα πρόσωπα που θα εξάψουν το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Αναζητήστε λύσεις σε θέματα που σας απασχόλησαν στο παρελθόν με φίλους ή ομάδες, κρατώντας χαμηλούς τόνους.

Παρθένος: Οι επαφές και οι σχέσεις με το εξωτερικό σας αναζωογονούν  και παράλληλα μπορεί να σας προβληματίσουν. Αιφνίδιες, αλλά θετικές αλλαγές θα προκύψουν σε θέματα σπουδών ή νομικής φύσεως υποθέσεις. Γενικά προκύπτουν διαφοροποιήσεις σε συνεργασίες και σχέσεις. Επειδή κερδίζετε εύκολα τη συμπάθεια των άλλων και είστε ελκυστικοί, φροντίστε να μην αναλωθείτε σε επιδερμικές σχέσεις. Να είστε επιφυλακτικοί σε νέα ξεκινήματα στην καριέρα σας και δώστε προσοχή στην κοινωνική σας εικόνα.

Ζυγός: Ίσως να αλλάξουν η καθημερινότητα σας, η διατροφή σας και πιθανόν ο χώρος εργασίας σας. Η οικονομική ανασφάλεια, οι φοβίες και τα διλήμματα  απορροφούν την ενέργεια σας. Στη διάρκεια όλου του μήνα οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας και το ερωτικό θερμόμετρο θα ανεβαίνει. Αποφύγετε να λειτουργήσετε παρορμητικά. Μην αφήνετε ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες που θα προκύψουν  σε ταξίδια,  σε σεμινάρια ή στο διαδίκτυο.

Σκορπιός: Αυτή την περίοδο θα παίξουν σημαντικό ρόλο οι άλλοι, ο γάμος, η συμβίωση, οι συνεργασίες. Σας φέρνουν αντιμέτωπους με θέματα που πρέπει να λυθούν οριστικά. Δραστηριοποιείστε ερωτικά, οπότε εκμεταλλευθείτε με τον καλυτερο τροπο τις ευκαιρίες σε νέες γνωριμιες που θα παρουσιαστούν ξαφνικά. Φροντίστε τον εαυτό σας, την ψυχική ισορροπία και τη διατροφή σας. Αλλαγές στην εμφάνιση και στις πεποιθήσεις. Ευκαιρία να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά και τις εκκρεμότητες με τρίτους (τράπεζες, διατροφές, εφορία…). Θα έχετε την ικανότητα να χειριστείτε τους αντιπάλους σας προς όφελος σας.

Τοξότης: Θα σας απασχολήσουν θέματα της καθημερινότητας και ξαφνικά γεγονότα που αφορούν οικογενειακα ζητηματα.  Αλλάζετε τον τρόπο επικοινωνίας με τους υφισταμένους. Επανεμφανίζονται άτομα από το παρελθόν για να τους δοθεί ακόμη μια ευκαιρία. Επανεξετάστε θέματα υγείας που είχατε αμελήσει. Κρατήστε χαμηλούς τόνους σε οικογενειακά θέματα ώστε να μην βρεθείτε εκτεθειμένοι. Ο μήνας αυτός σας επιφυλάσσει ευχαριστες εκπληξεις και παιρνετε ικανοποίηση από τα παιδιά σας, τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις ή χόμπι, έρωτες και φλερτ.

Αιγόκερως: Ξεκαθάρισμα φίλων, ανανέωση στόχων, προσοχή στο διαδίκτυο. Ξαφνικοί έρωτες και μετακινήσεις. Βλέπετε να πραγματώνονται οι επιθυμίες σας όσον αφορά την εξέλιξη των παιδιών και των δημιουργικών ενασχολήσεων σας. Εστιαστείτε στα θέματα της οικογένειας και της εργασίας σας και αποφύγετε τις εντάσεις. Θα υπάρξουν ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα, φροντίστε όμως να ελέγχετε αυτά που υπογράφετε και τον τρόπο που εκφράζεστε.

Υδροχόος: Συνεχίζονται οι δυσκολίες όσον αφορά τους οικείους (γονείς, συζύγους, παιδιά.. σπίτι), ενώ από την άλλη διευκολύνονται οι σχέσεις με αδέλφια συγγενείς και γείτονες. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις και στην αποστολή εγγράφων. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να επιλύσετε διαφωνίες που ίσως είχαν προκύψει στο παρελθόν με συντρόφους, ή τα παιδιά σας και να ασχοληθείτε με δραστηριότητες ή χόμπι που είχατε εγκαταλείψει. Δείξτε ενδιαφέρον στην καριέρα και στην κοινωνική σας ζωή.

Ιχθύες: Μετακινήσεις, πολλές συζητήσεις, αναζητήσεις πνευματικές. Προσέχετε ότι αποστέλλετε και αν φθάνει στον προορισμό του. Αξιοποιείστε τη φαντασία σας. Θα βρείτε λύσεις σε οικονομικά ζητήματα που σας απασχολούσαν και θα επανεξετάσετε θέματα που αφορούν την κατοικία και την πατρική οικογένεια.

 

Επικοινωνία ερωτήσεις 6985013304