ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΙΟΥΝΙΟ 2022

0
155

Ιούνιος: Είναι ο γενέθλιος μήνας όσων ανήκουν στο ζώδιο των Διδύμων. Τους χαρακτηρίζει: η οξυδέρκεια, η επικοινωνία, η παρατηρητικότητα, η γρηγοράδα, η προσαρμοστικότητα αλλά και η διπροσωπία, κυκλοθυμία και η ασυνέπεια.
3/6: Περιορισμοί, καθυστερήσεις, αυστηρότητα. Αφορά τα σταθερά ζώδια του 2ου δεκαημέρου Επίσης αισιοδοξία, έμπνευση και ονειροπόληση αφορά τα σταθερά και μεταβλητά ζώδια 3ου δεκαημέρου.
10/6: Διεισδυτικό πνεύμα, παρασκήνιο, παρατηρητικότητα. Αφορά τα σταθερά και παρορμητικά ζώδια 3ου δεκαημέρου.
14/6: Αισιοδοξία, επιπολαιότητα, μετακινήσεις. Αφορά τα μεταβλητά ζώδια 3ου δεκαημέρου.
16/6: Υπευθυνότητα, καθήκον, εξαπατήσεις. Αφορά τα μεταβλητά και σταθερά ζώδια 3ου δεκαημέρου.
18/6: Οικονομικοί περιορισμοί, ερωτικοί αποχωρισμοί. Αφορά τα σταθερά ζώδια 3ου δεκαημέρου.
21/6: Έρωτας, κτητικότητα, ζήλεια, έλεγχος. Αφορά τα σταθερά και παρορμητικά ζώδια 3ου δεκαημέρου.
23/6: Επικοινωνία, ταξίδια, γνωριμίες.
28/6: Υπερβολή, ανευθυνότητα. Αφορά τα παρορμητικά ζώδια 1ου δεκαημέρου.
29/6: Εύνοια, επέκταση, τύχη. Αφορά τα παρορμητικά και μεταβλητά ζώδια 1ου δεκαημέρου.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε, εκτός από το Ζώδιο, και τον Ωροσκόπο σας.

Αστρολογία ΚριόςΚριός: Νέες ευκαιρίες σε όλα τα εγχειρήματα σας. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται, τόσο που θα μπορέσετε να βάλετε και στην άκρη. Βελτιώνεται επίσης η δουλειά σας και διευρύνεται ο κύκλος γνωριμιών, σημαντικά πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σας. Οι σχέσεις με αδέλφια, συγγενείς, γείτονες παίρνουν άλλη μορφή. Θέματα με εκπαίδευση, επιμόρφωση και νομικής φύσεως ζητήματα, όπως επίσης επαφή με το εξωτερικό ευνοούνται.

Ταύρος: Η παρουσία σας γοητεύει τους γύρω σας και έτσι σημαντικές σχέσεις και γνωριμίες μπαίνουν στη ζωή σας. Καινούριες προτάσεις επαγγελματικές ωφελούν την οικονομική σας κατάσταση. Το παρασκήνιο δουλεύει με υπερωρίες. Φοβίες που ίσως εμφανιστούν, σας αλλάζουν τη διάθεση.. Φροντίστε την ψυχική και σωματική σας υγεία.

Δίδυμοι: Εμφάνιση καταστάσεων και προσώπων από το παρελθόν λειτουργούν παρασκηνιακά. Νέες ιδέες. Βελτιώνεται την εμφάνιση σας. Ανανεώνεστε ερωτικά. Αυξάνονται τα φιλικά πρόσωπα που σας πλαισιώνουν και εσείς αποφασίζετε με την βοήθεια τους να υλοποιήσετε τους στόχους και τις ιδέες σας. Ευχάριστα σημαντική περίοδος με τον σύντροφο ή κάποιον συνεργάτη.

Καρκίνος: Επαγγελματικές ευκαιρίες, καινούριες συνεργασίες απαιτούν την προσοχή σας. Οι φίλοι είναι υποστηρικτικοί όσον αφορά τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Οικονομικά ή συναισθηματικά ζητήματα σας αποπροσανατολίζουν. Φροντίστε την φυσική σας κατάσταση. Προσπαθήστε η καθημερινότητα σας να έχει στοιχεία χαράς και αισιοδοξίας.

Λέων: Εύνοια σε ερωτικά, συνεργασίες, σε σχέσεις με ομοϊδεάτες, σε ταξίδια, σε θέματα που αφορούν το εξωτερικό και σε αναγνώριση από τους ανωτέρους σας. Προτιμήστε διακοπές με φιλικά πρόσωπα. Τολμήστε ότι θέλετε να πετύχετε. Η οικογένεια θα σας απασχολήσει. Δημιουργικότητα και χαρά.

 

Παρθένος: Καινούρια ξεκινήματα στα επαγγελματικά σας με καλύτερες απολαβές. Απολαύστε την καθημερινότητα μ’ ένα καλύτερο και πιο αισιόδοξο τρόπο σκέψης. Διώξτε τους διάφορους φόβους που σας κατακλύζουν αυτή την περίοδο και ασχοληθείτε με τα κληρονομικά ή τραπεζικά ζητήματα που είναι ευκολότερο να τα επιλύσετε αυτή την περίοδο. Γρήγορες εξελίξεις στα αισθηματικά. Η ερωτική σας ζωή σας χαρίζει υπέροχες στιγμές.

Ζυγός: Μπορεί εντελώς απρόσμενα να βρεθείτε σε μια νέα ερωτική σχέση ή να βελτιώσετε την υπάρχουσα. Αισθηματική ικανοποίηση. Χωρίς εντάσεις θα πρέπει να διευθετηθούν θέματα εκπαιδευτικά, νομικά και ότι αφορά το εξωτερικό. Οικονομικές εκκρεμότητες μπορούν να επιλυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Μην επηρεάζεστε από άλλους στα θέλω σας.

Σκορπιός: Έσοδα και κέρδη από επαγγελματικές δραστηριότητες. Διαχειριστείτε με σύνεση τα οικονομικά σας. Σχέσεις, συνεργασίες και ότι έχει να κάνει με τους ‘άλλους’ ευνοούνται. Απομακρύνετε το άγχος από την καθημερινότητα σας. Τώρα θα αντιληφθείτε τι δεν ζήσατε και τι δεν απολαύσατε στην αισθηματική σας ζωή και έτσι θα αλλάξετε πορεία.

Τοξότης: Καινούριες επαφές και σχέσεις. Διάγετε μια ερωτική περίοδο, αλλά χρειάζεται προσοχή για να μην επαναλάβετε τα ίδια λάθη του παρελθόντος. Προκαλείτε το ερωτικό ενδιαφέρον των γύρω σας. Μην ενθουσιάζεστε με ότι λάμπει. Υπάρχει πιθανότητα νέων συμφωνιών. Έχετε καλή φυσική κατάσταση.

 

Αιγόκερως: Νέα ξεκινήματα και εργασιακές αναζητήσεις. Φροντίστε την οικογένεια σας ή και το σπίτι σαν οικοδόμημα. Αναθέρμανση σε ήδη υπάρχουσα συναισθηματική ερωτική σας σχέση και για τους αδέσμευτους εμφάνιση νέου προσώπου στη ζωή σας. Βάλτε σε μια σειρά τα θέλω σας, ώστε να μην στρεσάρεστε.

 

Υδροχόος: Ενδιαφέρουσες γνωριμίες σας ανοίγουν δρόμους. Θέματα οικογενειακά βρίσκουν λύσεις. Αγοροπωλησίες ακινήτων είναι στο άμεσο ενδιαφέρον σας. Προσοχή σε οικονομικές συμφωνίες. Μετακινήσεις και επαφές σας δραστηριοποιούν και σας αναζωογονούν. Ελέγξτε το μεταφορικό σας μέσο.

 

Ιχθύες: Νέος αέρας σε θέματα σπιτιού ή οικογένειας. Εκμεταλλευτείτε σωστά την περιουσία σας. Ίσως να την επεκτείνετε αγοράζοντας νέο ακίνητο ή κάνοντας μια ανακαίνιση στο ήδη υπάρχον. Γενικά τα έσοδα σας θα αυξηθούν. Εύνοια στην επαφή με αδέλφια και συγγενείς.