Αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2022

0
124
Αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2022

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ: Είναι ο γενέθλιος μήνας όσων ανήκουν στο ζώδιο του Αιγόκερω. Τους χαρακτηρίζει η εργατικότητα, η υπευθυνότητα, η σοβαρότητα, η εντιμότητα και η φιλοδοξία. Έχουν εξαιρετική διαχείριση του χρόνου, ηγετικές τάσεις και κάποιες φορές μπορεί να επιδείξουν σκληρότητα και αδιαλλαξία. Ενίοτε χαμηλή αυτοεκτίμηση και έλεγχο των πάντων .
Ένας μήνας….. αναθεωρήσεων, επαναφορών και αναδιοργάνωσης.
1/1: Επικοινωνία με προχωρημένες απόψεις, πολλές ιδέες, αναζητήσεις και καταστάσεις που ενδεχομένως να ανοίξουν νέες προοπτικές. Απρόσμενη τύχη σε Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους, γεννημένους την 1η μέρα του 2ου δεκαημέρου.
2/1 Νέα Σελήνη: Η διαίσθηση και η έμπνευση θα είναι αυξημένες, πρωτοποριακές ιδέες, θετικά μηνύματα. Θέτουμε στόχους για το μέλλον προσεκτικά, δίχως παρορμητικές κινήσεις. Ευνοούνται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου.
5/1: Έντονος ρομαντισμός, έκφραση συναισθημάτων, ιδεαλισμός, προσοχή στις εξαπατήσεις και τις παραπλανήσεις. Να προσέχουν ιδιαίτερα Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Ιχθύες γεννημένοι αρχές του 3ου δεκαήμερου.
9/1: Καλοπέραση, διασκέδαση, ερωτικές συναντήσεις από το παρελθόν, επιστροφή χρημάτων – αν ζητηθούν – εύνοια στα οικονομικά. Ευνοούνται Ταύροι, Αιγόκεροι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Ιχθύες των τριών τελευταίων ημερών του 2ου δεκαημέρου.
11/1: Υπερβολικός συναισθηματισμός, έλλειψη λογικής, αυταπάτες, εξαπατήσεις, έκφραση καλλιτεχνική, ρομαντική διάθεση. Επηρεάζονται οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες γεννημένοι στις αρχές του 2ου δεκαημέρου
14/1 Ανάδρομος Ερμής: Προσοχή σε θέματα επικοινωνίας, μεταφορικών μέσων. Αναθεώρηση απόψεων, επανασυνδέσεις και ξαφνικές αλλαγές. Επηρεάζονται κυρίως Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι γεννημένοι τέλος 1ου δεκαημέρου και αρχές 2ου.

16/1: Χρειάζονται μεγάλες εσωτερικές αλλαγές, αναθεωρήσεις Προσοχή στις χειριστικές καταστάσεις, στις εμμονές ή τη ζήλεια. Αφορά Κριούς, Ζυγούς, Αιγόκερους, Καρκίνους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο
18/1 Πανσέληνος: Θα υπάρξουν συναισθηματικές μεταπτώσεις και προβλήματα με γυναίκες. Επηρεάζονται οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι γεννημένοι στο τέλος του 3ου δεκαημέρου.
23/1: Προσοχή στα θέματα επικοινωνίας, μετακινήσεων, υπογραφών. Ίσως υπάρξουν καθυστερήσεις και δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.
29/1: Διαφωνίες και εμπόδια στα προγράμματα, επιθετικός λόγος, ένταση, καχυποψία. Επηρεάζονται οι Κριοί, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ζυγοί του 3ου δεκαημέρου.
30/1: Αιφνίδιες αλλαγές, δογματισμός, προσοχή στις μετακινήσεις. Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι γεννημένοι στο τέλος 1ου δεκαημέρου, αρχές 2ου.

Αστρολογία ΚριόςΚριός: Υπάρχει δυνατότητα βελτίωσης των επαγγελματικών, χρειάζονται όμως προσεκτικοί χειρισμοί. Κοινωνικοποίηση και επαναφορά θεμάτων που αφορούν την καριέρα, προς επίλυση. Επανεξέταση στόχων. Νέοι φίλοι εμφανίζονται και άλλοι αποχωρούν από το προσκήνιο της ζωής σας και ιδιαίτερα τα άτομα με εχθρική συμπεριφορά απέναντι σας, θα τα απομακρύνετε με μεγάλη ευκολία. Θα έχετε προστασία σε θέματα υγείας και καλύτερο ύπνο.

Ταύρος: Ταξίδια και συναντήσεις με συγγενικά πρόσωπα. Μπαίνετε σε διαδικασία μάθησης και συνεχίζετε σπουδές και σεμινάρια που δεν είχατε ολοκληρώσει. Προσπάθειες για καινούργιους τρόπους επικοινωνίας και διαφορετικής προσέγγισης σε θέματα επαγγελματικά και διαδικτυακά. Ευκαιρίες στα ερωτικά σας και επαναφορά προσώπων από το παρελθόν.

Δίδυμοι: Νέες προοπτικές στην διευθέτηση των οικονομικών σας. Ενδεχομένως να έχετε επιστροφή χρημάτων από το δημόσιο και ίσως επανέλθουν στο προσκήνιο κληρονομικές υποθέσεις προς ολοκλήρωση. Η ξεχασμένη σεξουαλικότητα σας επανέρχεται, καθώς και η διάθεση για ταξίδια. Καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις και να φροντίσετε το μεταφορικό σας μέσο. Επαγγελματικά θα δρέψετε δάφνες και θα υποστηριχτείτε από άτομα που κατέχουν σημαντικές θέσεις. Γενικά θα έχετε εύνοια στις κοινωνικές σας σχέσεις.

Καρκίνος: Καινούρια ξεκινήματα σε συνεργασίες και επαναπροσδιορισμός στις ήδη υπάρχουσες. Η συντροφική ζωή ανανεώνεται, ερωτικές επαφές από το παρελθόν χτυπούν την πόρτα της καρδιάς σας για μια νέα ακρόαση. Θα έχετε ευκαιρίες στα οικονομικά, σε ανώτερες σπουδές, σε μακρινά ταξίδια και ευκολία στη διεκπεραίωση νομικών ζητημάτων.

Λέων: Στην καθημερινότητα σας θα σας απασχολήσουν θέματα του παρελθόντος, είτε αφορούν την εργασία, είτε την υγεία, γιατί όλα τίθενται σε επανεξέταση. Αναθεώρηση διατροφικών συνηθειών. Έρωτες από το παρελθόν επανακάμπτουν. Θα έχετε την δυνατότητα να τελεσφορήσετε οικονομικές και κληρονομικές εκκρεμότητες. Περιορίστε την ένταση που έχετε και δείξτε υπομονή σε ενδεχόμενες ανατροπές στην καριέρα σας.

Παρθένος: Έρωτες καινούριοι, έρωτες παρελθοντικοί, φλερτ, δημιουργικότητα, πάθη, έντονη σεξουαλική ζωή, χαρές από τα παιδιά σας και ενασχόληση με χόμπι που είχατε εγκαταλείψει, είναι στοιχεία που αφορούν αυτό το μήνα. Σκέψεις για συγκατοίκηση ή γάμο. Να είστε προσεκτικοί με τις επαγγελματικές προτάσεις που μπορεί να σας γίνουν. Τέλος, καλό θα ήταν να επανεξετάσετε τις διατροφικές σας προτιμήσεις.

Ζυγός: Η οικογένεια και το σπίτι ενδεχομένως να χρειαστούν την φροντίδα σας. Γενικά θα απορροφήσουν μεγάλο μέρος της ενέργειας σας, καθώς και ότι άλλο αφορά την ακίνητη περιουσία. Μπορεί να μετακομίσετε ή να αναμορφώσετε το χώρο σας. Δείξτε υπομονή και προσοχή σε ζητήματα που μπορεί να προκύψουν από ασυνεννοησία. Ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις σας φτιάχνουν το κέφι. Η καθημερινότητα σας βελτιώνεται, όπως επίσης και τυχόν θέματα υγείας που αντιμετωπίζατε.

Σκορπιός: Αδέλφια, συγγενείς και φιλικά πρόσωπα ζητούν την προσοχή σας. Θα χρειαστεί να εξασκηθείτε σε άλλους τρόπους επικοινωνίας, πιο αποτελεσματικούς, στο γραπτό και στο προφορικό λόγο. Αναθεωρήστε γενικά τον τρόπο που επικοινωνείτε. Φροντίστε το μεταφορικό σας μέσο, το σπίτι και κάνετε τους απαιτούμενους ελέγχους και επισκευές. Διασκέδαση και χαρά ξαναμπαίνουν στη ζωή σας, ανανεώνοντας την ψυχολογία σας και ενδέχεται να κορυφωθεί η ευτυχία σας από τις εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή.

Τοξότης: Χρειάζεται καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας. Μάλλον θα πρέπει να οργανωθείτε και να αναζητήσετε άλλους τρόπους για την αύξηση του εισοδήματος σας. Καλό θα ήταν να επανεξετάσετε τις αξίες και τα πιστεύω σας. Θα έχετε ερωτική αναθέρμανση. Δείξτε μεγαλύτερη προσοχή στο μεταφορικό σας μέσο, αλλά και στα λεγόμενα σας. Η ανακαίνιση του χώρου σας και η επανεγκατάσταση αγαπημένων οικογενειακών προσώπων θα σας γεμίσουν χαρά και ευτυχία. Ευνοείται επίσης αυτό το μήνα η διαμονή σας κοντά σε υγρό στοιχείο (θάλασσα, ποτάμια, λίμνες…)

Αιγόκερως: Η εμφάνιση σας δεν περνά απαρατήρητη, καθώς ανανεώνετε το στυλ σας και εκπέμπετε περισσότερη γοητεία. Πιθανή επαναφορά ή επανασύνδεση ή επανεξέταση ερωτικών σχέσεων. Φροντίστε να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες. Η αναθεώρηση αξιών, πεποιθήσεων και τα ταξίδια θα έχουν σαν αποτέλεσμα να αλλάξει θετικά η ψυχολογία σας. Μπορεί να αποκτήσετε νέο μεταφορικό μέσο. Η στήριξη από αδέλφια, συγγενείς ή και γείτονες είναι αδιαμφισβήτητη.

Υδροχόος: Ενδόμυχες επιθυμίες ερωτικού περιεχομένου. Γίνεστε περισσότερο εσωστρεφής και δείχνετε παραπάνω συμπόνια σε ανθρώπους που την χρειάζονται. Θέματα υποσυνειδήτου σας αναστατώνουν. Ξεκουραστείτε και φροντίστε τον εαυτό σας. Αυτό το διάστημα ίσως να δείξετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε θέματα πνευματικά ή μεταφυσικά. Θα υπάρξουν αιφνίδιες αλλαγές που αφορούν τους οικείους σας ή το σπίτι.

Ιχθύες: Αισιοδοξία, καλοσύνη, προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη, έρωτας από μακριά… Θα έχετε συναντήσεις με άτομα από συλλόγους ή ομάδες από το παρελθόν σας. Επίσης νέα πρόσωπα, μέσω κοινών γνωστών ή φίλων, θα σας εξάψουν το ερωτικό ενδιαφέρον. Δείξτε προσοχή, ώστε να μην γίνετε θύματα της εξιδανίκευσης. Επιθυμία για ασυνήθιστες σχέσεις. Προκαλείτε κάθε είδους συζητήσεις, ακόμη και τις πιο παράξενες και αφομοιώνετε γνώσεις αρκετά γρήγορα. Φροντίστε το λαιμό και την ακοή σας. Σας προβληματίζει η αλλαγή συμπεριφοράς συγγενικών η γειτονικών προσώπων. Συχνές μετακινήσεις ή αλλαγή μεταφορικού μέσου.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε, εκτός από το Ζώδιο, και τον Ωροσκόπο σας.