Αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022

0
115

Φεβρουάριος: Είναι ο γενέθλιος μήνας όσων ανήκουν στο ζώδιο του Υδροχόου. Τους χαρακτηρίζει ο ανθρωπισμός, η ανεξαρτησία, ο ιδεαλισμός, η προοδευτική αντίληψη, η εκκεντρικότητα, το μεταρρυθμιστικό πνεύμα, είναι πρωτοπόροι. Αλλά μερικές φορές είναι πνεύματα αντιλογίας, επαναστάτες χωρίς αιτία και αντισυμβατικοί.
Ένας μήνας… αντιφατικός
1/2 Νέα Σελήνη: Θα υπάρξουν ανατροπές με επαναστατική διάθεση, ασυνήθιστα γεγονότα, πίεση, ένταση. Πρέπει να παρθούν νέες αποφάσεις με σιγουριά και σοβαρότητα. Αφορά Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους, γεννημένους το 2ο δεκαήμερο.
4/2: Ο μήνας αρχίζει να κινείται σε κανονικούς ρυθμούς, θα υπάρχει δυναμικότητα, δράση και δημιουργική εκτόνωση. Στην εμφάνιση κάποιων εμποδίων δεν χρειάζεται βιασύνη, αλλά προγραμματισμός και σοβαρότητα στην αντιμετώπιση τους. Αφορά Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς και Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου.
8/2: Έμπνευση, ξαφνικές ευκαιρίες για δημιουργία, ερωτικές προκλήσεις. Προσοχή σε εκρηκτικές καταστάσεις ή ατυχήματα. Αφορά Υδροχόους, Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους του τέλους 1ου δεκαημέρου.
11/2: Χρειάζεται προσοχή στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις. Θα υπάρξει ένταση, σχέσεις με χροιά πάθους και κρυφές πληροφορίες θα αποκαλυφθούν. Αφορά Αιγόκερους, Ιχθύες, Ταύρους, Παρθένους και Σκορπιούς του 3ου δεκαημέρου.
16/2 Πανσέληνος: Νέες ερωτικές προκλήσεις, πάθος, ενθουσιασμός, φλερτ. Αφορά Αιγόκερους, Ιχθύες, Ταύρους, Παρθένους, Σκορπιούς του 2ου δεκαημέρου.
18/2: Ξαφνικές ευκαιρίες, τύχη, νέες ερωτικές προκλήσεις, εκπλήρωση επιθυμιών. Αφορά Αιγόκερους, Ιχθύες, Ταύρους, Καρκίνους τέλους 1ου, αρχές 2ου δεκαημέρου.
25/2: Προσοχή στις περίεργες και απότομες αλλαγές της συμπεριφοράς σας. Θέματα σε σπουδές και ταξίδια, βλάβες στον τεχνολογικό εξοπλισμό. Αφορά Αιγόκερους, Ιχθύες, Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς προς το τέλος 3ου δεκαημέρου.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε, εκτός από το Ζώδιο, και τον Ωροσκόπο σας.

Αστρολογία Κριός

Κριός: Νέες γνωριμίες και σημαντικές φιλίες προκύπτουν στην αρχή του μήνα. Θα υπάρξει ένταση και κούραση από απαιτήσεις τρίτων. Στο μέσο του μήνα θα έχετε πολύ σημαντικές επαγγελματικές προτάσεις με οικονομικό όφελος. Χαρούμενες στιγμές με τα παιδιά σας, απρόσμενα κέρδη. Ενισχύεται η σεξουαλικότητα σας με νέες προκλήσεις μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο.


Ταύρος: Ο μήνας ξεκινάει με αναστατώσεις και ξαφνικές αλλαγές σε ότι έχει να κάνει με το χώρο της καριέρας, γι’ αυτό προσπαθήστε να το χειριστείτε όσο το δυνατόν με ηρεμία, σύνεση, υπομονή. Φίλοι θα σας βοηθήσουν. Οι πολλές υποχρεώσεις και οι ευθύνες δεν σας αφήνουν να ηρεμήσετε. Ερωτικές προκλήσεις σε μετακινήσεις θα σας δώσουν την ευκαιρία να ανανεωθείτε συναισθηματικά. Κεραυνοβόλοι έρωτες, ίσως, με άτομα άλλης κουλτούρας ή άλλης χώρας.

Δίδυμοι: Καινούρια ανοίγματα, αλλά πάντα με προσοχή, σε σπουδές, σεμινάρια, ταξίδια, μετακινήσεις, επαφή με το εξωτερικό. Εύνοια στα επαγγελματικά και τα οικονομικά που αφορούν τράπεζες, δάνεια, εφορίες, διατροφές. Τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων γενικώς. Η σεξουαλικότητα σας ενισχύεται. Αν είστε σε σχέση προσοχή στη ζήλεια και την κτητικότητα.

Καρκίνος: Οικονομικές δοσοληψίες που αφορούν τρίτους θα είναι στο προσκήνιο. Προσέξτε τις οικονομικές σας συμφωνίες, αφού είστε αρκετά πιεσμένοι αυτή την περίοδο. Ενδεχομένως να κάνετε κάποιο ταξίδι, ή να προγραμματίσετε κάποιου είδους επιμόρφωση. Καινούριες γνωριμίες θα είναι σημαντικές για το μέλλον σας. Είναι μια ιδιαίτερα ερωτική περίοδος για σας. Φροντίστε να αποφύγετε τις εντάσεις και τους διαπληκτισμούς με το ταίρι σας.

Λέων: Οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα τραβήξουν την προσοχή σας αυτό το διάστημα και ίσως υπάρξει ερωτικό ενδιαφέρον στο χώρο της εργασίας σας. Δεχθείτε ότι καινούριο έρθει στη ζωή σας και μην είστε καχύποπτοι. Πολλά έχουν ξεκαθαριστεί ήδη στις συνεργασίες. Ευνοείστε σε οικονομικά θέματα, οπότε θα τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που είχατε. Είναι κατάλληλη περίοδος να ασχοληθείτε με το φυσικό σας σώμα και τη διατροφή σας.


Παρθένος: Τα εργασιακά, ή η παραγωγικότητα είναι τομείς που θα σας απασχολήσουν τώρα, οπότε και η οικονομική σας πορεία θα είναι ανάλογη. Κατάλληλη περίοδος για να βελτιώσετε θέματα της υγείας σας ή να κόψετε κακές συνήθειες. Ενδιαφερθείτε περισσότερο για την οικογένεια και τα παιδιά σας. Η ερωτική σας ζωή σας δίνει δυνατές συγκινήσεις. Ευχάριστες στιγμές με το σύντροφο σας και ξαφνικοί έρωτες. Ενδεχομένως να επισημοποιήσετε μια σχέση ή να πραγματώσετε την επιθυμία σας για ένα απόγονο.

Ζυγός: Τα αισθηματικά, η ερωτική ζωή και οι σχέσεις με τα παιδιά σας, σας δίνουν αισιοδοξία και σιγουριά. Θα υπάρξει αναθέρμανση της σχέσης με τον σύντροφο. Ευκαιρίες από οικογενειακές ή φιλικές συγκεντρώσεις θα έχετε εσείς οι ελεύθεροι, που θα γεμίσουν τυχόν συναισθηματικά ή ερωτικά κενά. Ένα άλλο κομμάτι του ενδιαφέροντος σας θα εστιαστεί στην οικογένεια, ιδιαίτερα προς τους μεγαλύτερους ανθρώπους ή ακόμη και προς την ωραιοποίηση του χώρου σας.

Σκορπιός: Ανατρεπτικές καταστάσεις στις σχέσεις με τους οικείους σας, αλλά και σε θέματα σπιτιού. Οι σχέσεις με συγγενείς και γείτονες ενδέχεται να καλυτερεύσουν, παρότι βρίσκεστε κάτω από πίεση. Προσέχετε τα λόγια σας. Η προσωπική σας ζωή χρωματίζεται από όμορφες στιγμές και ξαφνικές εκπλήξεις. Η οικονομική σας κατάσταση θα επηρεαστεί από σωστές και όχι βιαστικές αποφάσεις.

Τοξότης: Είναι η περίοδος που θα ενδιαφερθείτε για την επιμόρφωση σας, για κάποιο συγγενή σας, για μετακινήσεις ή για το μεταφορικό σας μέσο. Θα προκύψουν αλλαγές που θα σας οδηγήσουν σε ουσιαστικές αποφάσεις που αφορούν την οικογένεια, την κατοικία σας, μια μετακόμιση σε άλλο σπίτι ή τόπο. Είναι σχετικά ευνοϊκή αυτή η περίοδος, οπότε φροντίστε να την εκμεταλλευτείτε αναλόγως. Ευκαιρίες ερωτικές, ή και στιγμές πάθους με τον σύντροφο σας. Τώρα ενδεχομένως να βάλετε τα οικονομικά σας σε τάξη, αν φυσικά δεν αυξάνετε τα έξοδα σας από υπερβολικό ενθουσιασμό και αισιοδοξία.

Αιγόκερως: Καινούρια ξεκινήματα, επαφές και συμφωνίες που θα σας αποφέρουν οικονομικό όφελος, όμως παράλληλα θα δημιουργηθούν υποχρεώσεις σε τράπεζες, εφορίες, δάνεια και διατροφές. Η δυναμικότητα σας σας βοηθά να προωθήσετε ό,τι έχετε δρομολογήσει κι’ όλα αυτά με επιτυχία. Μην είστε βιαστικοί και μην εκφράζεστε με παρορμητικότητα. Η σεξουαλικότητα και η γοητεία σας, μαγεύουν, έτσι ώστε να προσελκύετε χωρίς κόπο τα άτομα που σας ενδιαφέρουν.

Υδροχόος: Θα επεξεργαστείτε αρκετά προσωπικά θέματα αυτό το διάστημα και θα ανακαλύψετε τι είναι αυτό που σας ενοχλεί στους άλλους. Άτομα του οικείου περιβάλλοντος σας προβληματίζουν με τη στάση τους. Μην ανακοινώνετε ακόμη ότι έχει να κάνει με τα σχέδια σας. Στο μέσον του μήνα θα βιώσετε έντονες συναισθηματικές και ερωτικές καταστάσεις που δεν πρέπει να αποκαλυφθούν. Φροντίστε την σωματική σας υγεία. Η βελτίωση των οικονομικών σας θα τονώσει την ψυχολογία σας.

Ιχθύες: Είναι περίοδος που λειτουργεί πολύ το παρασκήνιο, που σας βοηθά όμως να ανανεώσετε τις ιδέες σας, τη στάση σας σε σχέση με τους στόχους και τους φίλους σας. Αψηφήστε τους φόβους σας και φροντίστε την υγεία σας. Καλό θα ήταν να κρατήσετε ήπιους τόνους στην επικοινωνία σας με άτομα κύρους. Οι φίλοι και οι νέες γνωριμίες ενδεχομένως να φανούν πολύτιμοι. Μέσα από το φιλικό περιβάλλον θα υπάρξει ερωτικό ενδιαφέρον με την ανάλογη εξέλιξη. Φροντίστε όμως να μην εξιδανικεύσετε καταστάσεις ώστε να μην απογοητευτείτε. Η οικονομική σας κατάσταση βελτιώνει την ζωή σας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε, εκτός από το Ζώδιο, και τον Ωροσκόπο σας.