Αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουάριος 2023

0
167

Αστρολογία ΚριόςΚΡΙΟΣ: Η συμπεριφορά σας δημιουργεί εντάσεις. Γνωριμίες με άτομα που έχουν ιδιαίτερες ιδέες και απόψεις σας ενθουσιάζουν. Προσπαθείτε να βάλετε καινούργιους στόχους στη ζωή σας. Γραφειοκρατικές υποθέσεις που μπορεί να έχετε θα εξελιχθούν θετικά. Διαχειριστείτε με σύνεση και όχι παρορμητικά τα οικονομικής φύσεως ζητήματα που σας απασχολούν. Πληγές που έχουν δημιουργηθεί στα ερωτικά σας μπορεί να επουλωθούν. Θα περάσετε όμορφα με φίλους. Ίσως βρεθείτε σε συλλογικούς χώρους.
ΤΑΥΡΟΣ: Το σπίτι και η οικογένεια θα σας προβληματίσουν λίγο, αλλά παρόλα αυτά θα βρείτε ζεστασιά στην αγκαλιά των δικών σας ανθρώπων. Δείξτε ενδιαφέρον για την καριέρα σας, αναπτύξτε τις φιλοδοξίες σας. Τα επαγγελματικά και οι στόχοι σας, σας απασχολούν ιδιαίτερα. Ερωτικό ενδιαφέρον μέσα από το φιλικό περιβάλλον. Μην παρασύρεστε σε οικονομικά ανοίγματα. Προσοχή στις μετακινήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ζήλιες, πάθη, αλλά και μεγάλες προσδοκίες στις σχέσεις. Οι φίλοι σας ωθούν να διευρύνετε τις γνώσεις και τους πνευματικούς σας ορίζοντες. Αλλαγές στα οικονομικά. Καινούργια ξεκινήματα στο χώρο εργασίας. Ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε με κάποιες τεχνικές εργασίες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βελτιώνεται η διάθεση σας κάνοντας μικρές αποδράσεις. Πιθανόν σε χώρους επιμόρφωσης ή σε κάποιο ταξίδι να υπάρξει ερωτικό ενδιαφέρον. Μετακινήσεις λόγω εργασίας. Τυχερές συναντήσεις. Θέματα με τράπεζες και εφορίες θα σας απασχολήσουν και θα διευθετηθούν μ’ ένα ιδιαίτερο τρόπο. Φροντίστε την οικογένεια.

 

ΛΕΩΝ: Αντιλαμβάνεσθε ότι επίκεινται σημαντικές ευκαιρίες σε ότι αφορά τα οικονομικά σας σχέδια. Θα διεκπεραιώσετε ζητήματα με τράπεζες, εφορίες και ίσως υπάρξει κάποια οικονομική ενίσχυση. Η γοητεία σας έλκει άτομα που σας ενδιαφέρουν και εσείς τους προσφέρετε αυτό που επιθυμούν. Περίεργες εκπλήξεις παρουσιάζονται στον εργασιακό χώρο με συναδέλφους. Προσπαθήστε να είστε διαλλακτικοί με τους άλλους. Φροντίστε την υγεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: ΗΠαρασκήνιο, απομόνωση, ανασφάλεια, φοβίες. Εντάσεις στις σχέσεις σας στον εργασιακό χώρο. Ειδύλλια, εξιδανικεύσεις. Σχέσεις με άτομα εκκεντρικά και ασυνήθιστα. Αλλαγή στην εμφάνιση σας. Ευθύνες στην εργασία. Βελτίωση των οικονομικών σας. Εντάξετε έναν εναλλακτικό τρόπο διατροφής στην καθημερινότητα σας.

ΖΥΓΟΣ: Η διαίσθηση σας βοηθά να εκπληρώσετε τους στόχους και τις επιθυμίες σας. Δέχεστε απλόχερα την βοήθεια των φίλων οι οποίοι σας δείχνουν την εκτίμηση τους. Αλλαγές στην καθημερινότητα σας. Ίσως υπάρξει κάποια επιβράβευση στο χώρο εργασίας. Μην άγχεστε και φροντίστε την υγεία σας. Την χαρά και την ευτυχία που βιώνετε καλό θα ήταν να μην την «φωνάζετε», έτσι κι αλλιώς την εκπέμπετε. Μην συμβιβάζεστε

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βελτιώνετε η ερωτική σας ζωή, κεραυνοβόλοι έρωτες, συντροφικότητα και δημιουργικότητα. Χαρούμενες στιγμές με τα παιδιά. Το σπίτι και η οικογένεια απορροφούν το ενδιαφέρον σας. Απρόοπτες εξελίξεις στις σχέσεις σας με τους συνεργάτες ή το σύντροφο. Φροντίστε ότι αφορά την καριέρα και την κοινωνική σας εικόνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επιμόρφωση, μετακινήσεις, νομικές υποθέσεις. Ανατροπές δεδομένων. Εντάσεις στο σπίτι και στις σχέσεις σας. Ενδεχομένως να θελήσετε να επισημοποιήσετε μια υπάρχουσα σχέση ή να συναντήσετε κάποιο άτομο που θα σας δημιουργήσει αίσθημα σιγουριάς και ασφάλειας. Φροντίστε το μεταφορικό σας μέσο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ίσως υπάρξουν κάποιες ανατροπές όσον αφορά τις οικονομικές σας συναλλαγές. Με σωστή διαχείριση θα βελτιωθούν τα οικονομικά σας. Ευνοήστε περισσότερο στην επικοινωνία, μιας και η ευαισθησία και η ρομαντική διάθεση που σας διακρίνουν, σας κάνουν ιδιαίτερα συμπαθείς. Θα έχετε περισσότερες υποχρεώσεις στο σπίτι, αλλά και γενικότερα στην καθημερινότητα σας. Ενδεχομένως να χρειαστεί να γίνετε σκληροί και επίμονοι διαπραγματευτές. Σε κάποια μετακίνηση ίσως συναντήσετε κάποιο άτομο που θα προκαλέσει το ερωτικό ενδιαφέρον σας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αιφνίδιες εξελίξεις σας αναστατώνουν όσον αφορά το σύντροφο ή τους συνεργάτες. Η βελτίωση των οικονομικών σας, σας δημιουργεί περισσότερη αυτοπεποίθηση και έτσι απομακρύνεται το γενικότερο άγχος. Εκφράζετε περισσότερη αγάπη και συναισθηματικότητα προς τους άλλους. Δεν παύουν οι ερωτικές διεκδικήσεις ή ακόμη και οι αποχωρισμοί. Καταστάσεις που αφορούν το σπίτι πιθανόν να σας αιφνιδιάσουν. Δείξτε ενδιαφέρον για την υγεία των οικείων σας.
ΙΧΘΥΕΣ: Εκπέμπετε γοητεία με αποτέλεσμα να στρέφονται επάνω σας τα βλέμματα των ενδιαφερομένων. Το πάθος και η κτητικότητα δεν θα λείψουν. Πλατωνικοί έρωτες. Η ρομαντική σας διάθεση γλυκαίνει περισσότερο τη συμπεριφορά σας, το λόγο σας, ακόμη συμβάλλει στην αλλαγή της εμφάνισης σας. Σημαντικοί φίλοι και άτομα κύρους θα σας εξυπηρετήσουν αν χρειαστεί. Μην εγκαταλείπετε τη σωστή διατροφή και άσκηση. Ο εσωτερικός διάλογος θα είναι ευεργετικός.