Αστρολογικές προβλέψεις Απρίλιος 2023

0
184

Αστρολογία ΚριόςΚΡΙΟΣ: Βελτιώστε τον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους στον επαγγελματικό χώρο. Προκύπτουν ξεκαθαρίσματα σε κοινωνικά πλαίσια. Υποθέσεις ακίνητης περιουσίας παίρνουν οριστική μορφή. Οι κινήσεις σας ας μην έχουν παρορμητικό χαρακτήρα. Φροντίστε τα οικονομικά σας. Το παρελθόν κάνει την εμφάνισή του στην αισθηματική σας ζωή. Σημαντικοί άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σας. Ενδεχόμενες ανατροπές σας αφυπνίζουν. Μην πάρετε οριστικές αποφάσεις και μην βάζετε υπογραφές…
ΤΑΥΡΟΣ: Να είστε προσεκτικοί στη σχέση με τους ανωτέρους σας. Άτομα σημαντικά με θετική πρόθεση σας στηρίζουν. Ίσως προκύψουν κάποιες καλές συνεργασίες ή ακόμα να παρθούν αποφάσεις όσον αφορά τα αισθηματικά σας. Είναι μια περίοδος που επανέρχονται ζητήματα από το παρελθόν, ακόμη και αισθηματικής φύσεως. Για να μην εκτεθείτε επαγγελματικά και κοινωνικά να είστε ιδιαίτερα προνοητικοί. Πιθανόν να δυσαρεστηθείτε από κάποιες πληροφορίες. Φροντίστε την υγεία και τη διατροφή σας. Μείνετε ήρεμοι και απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας αγχώνουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επανέρχονται θέματα του παρελθόντος προς επίλυση. Βάλτε σειρά στα εργασιακά σας ζητήματα. Απρόσμενα έξοδα. Ίσως σας ταλαιπωρήσουν υποθέσεις με συνεργάτες. Θα προκύψουν αλλαγές όσον αφορά τους στόχους και τις επιθυμίες σας. Θα σας δοθεί βοήθεια από φίλους. Καινούργιες γνωριμίες ή επανεμφάνιση ερωτικών συντρόφων. Θα αποκαλυφθούν μυστικά και μοιραία άτομα θα μπουν στη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Υποθέσεις και σχέδια μπαίνουν σε πιο ευνοϊκή φάση. Θα βοηθηθείτε από άτομα κύρους. Υπάρχει εύνοια στα ερωτικά σας αλλά φροντίστε να μην αποκαλυφθεί κάτι που δεν θέλετε. Πιθανόν να δυσαρεστηθείτε από τη συμπεριφορά κάποιων φίλων σας. Θα σας κουράσουν κληρονομικά ζητήματα. Φροντίστε τη σχέση με τους ανωτέρους σας. Επανεμφανίζονται θέματα με πρόσωπα και καταστάσεις από το παρελθόν.

ΛΕΩΝ: Να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία με τους ανωτέρους σας και στις οικονομικές σας συναλλαγές γενικώς. Διαχειριστείτε το άγχος σας. Καλό είναι να φροντίσετε ότι αφορά την υγεία και τη διατροφή σας. Απομακρυνθείτε από άτομα που σας επιβουλεύονται και να είστε επιφυλακτικοί με άτομα του εργασιακού σας χώρου. Επανεξετάσετε υποθέσεις που εκκρεμούν. Αποκαλύψεις και παρασκήνιο καλά κρατούν. Κρυφές ερωτικές σχέσεις πιθανόν να έρθουν στην επιφάνεια, Θα προκύψουν ενδιαφέρουσες και μοιραίες γνωριμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα μπουν ιδιαίτερα άτομα στη ζωή σας και θα αλλάξουν την καθημερινότητα σας. Αντιμετωπίστε με σοβαρότητα ζητήματα συνεργασιών και σχέσεων. Επανέρχονται σχέσεις από το παρελθόν. Μην φέρεστε με ένταση και επιθετικότητα σε άτομα που σας ενδιαφέρουν αισθηματικά. Αν προκύψει νέα σχέση να είστε λίγο επιφυλακτικοί. Ξαφνικά έξοδα σας αναστατώνουν, παρόλα αυτά ευνοείστε σε συναλλαγές και διακανονισμούς.

ΖΥΓΟΣ: Θα έχετε ερωτικές εμπειρίες με πάθος, φροντίστε όμως να μην σας αποπροσανατολίσουν από τους στόχους σας. Ενδεχομένως να αποκαλυφθούν πράγματα που δεν θα θέλατε σχετικά με τις ερωτικές επιλογές σας. Χαλιναγωγείστε τον παρορμητισμό σας όσον αφορά τη σχέση σας με συνεργάτες ή συντρόφους. Επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα σας αγχώνουν και σας δημιουργούν επιπρόσθετες ευθύνες. Καλό θα ήταν να διευθετήσετε τις κληρονομικές υποθέσεις σας, καθώς και τις οικονομικές συναλλαγές με τράπεζες που εκκρεμούν από το παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Απομακρυνθείτε από άτομα που σας ταλαιπωρούν. Πιθανόν να αποκαλυφθούν θέματα που κρύβατε εσείς ή οι άλλοι και ίσως να βρεθείτε σε δύσκολη θέση. Ευνοούνται οι σχέσεις σας με άτομα κύρους. Φροντίστε ότι αφορά την υγεία, τον ύπνο και τη διατροφή σας. Θα σας δοθούν ευκαιρίες να ξεκαθαρίσετε καθημερινές καταστάσεις, μην τις αφήσετε ανεκμετάλλευτες και να τις διευθετήσετε προς όφελος σας. Σημαντικές αλλαγές στα ερωτικά σας και επανασυνδέσεις που επαναφέρουν στη ζωή σας τον ρομαντισμό και την τρυφερότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα σας απασχολήσουν ζητήματα σπιτιού και ακίνητης περιουσίας. Αντιμετωπίστε με σοβαρότητα και σύνεση τα επαγγελματικά (το διαδίκτυο θα παίξει σημαντικό ρόλο σ’ αυτά), τα κληρονομικά, τις συναλλαγές με εφορία και τράπεζες. Επανέρχονται από το παρελθόν θέματα της καθημερινότητας για να επιλυθούν. Ευνοείστε ερωτικά με νέες σχέσεις ή βελτιώνονται οι ήδη υπάρχουσες. Μοιραία άτομα μπαίνουν στη ζωή σας. Είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί και περνάτε ευχάριστα με τα παιδιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κατακλύζεστε από ερωτικά πάθη. Πιθανόν να προκύψουν πρόσωπα κύρους στη ζωή σας ή κάποια σοβαρή σχέση. Όσοι είστε ήδη σε σχέση ίσως να θελήσετε να την πάτε παρακάτω. Φροντίστε να μην έλθετε σε αντιπαράθεση με τον σύντροφο σας. Επαναφορά σχέσεων, ρομαντικές στιγμές. Προσοχή σε εντάσεις στον εργασιακό χώρο. Αν έχουν προκύψει θέματα με την ακίνητη περιουσία σας θα έχουν θετική εξέλιξη. Ευνοούνται επίσης ζητήματα σπιτιού (ανακαίνιση, μετακόμιση…) Γενικά μην άγχεστε για την επαγγελματική ή κοινωνική σας εικόνα – καταξίωση.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε λίγο περισσότερο την οικογένεια ή ζητήματα κατοικίας. Εκτονώστε το άγχος σας με σωματική δραστηριότητα και αποφύγετε τις εντάσεις. Ίσως προκύψουν σημαντικές αλλαγές στον τόπο κατοικία σας (μετακόμιση στο πατρικό σας, ανακαίνιση..). Αξιοποιήστε την ακίνητη περιουσία. Θα προκύψουν αναμνήσεις από το οικογενειακό παρελθόν ή επαναφορά ζητημάτων που αφορούν την πατρική σας περιουσία. Νιώθετε αρκετά πιεσμένοι στην καθημερινότητα σας. Άτομα του περιβάλλοντος σας ίσως παρουσιάσουν αλλαγές στη συμπεριφορά τους και πιθανόν να ενοχληθείτε. Γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας.
ΙΧΘΥΕΣ: Γίνονται πράγματα και καταστάσεις πίσω από την πλάτη σας. Προσοχή σε ποιους μιλάτε και τι λέτε. Μην εμπιστεύεστε τους πάντες. Έχετε αναλάβει πολλές υποχρεώσεις. Βλέπετε πλέον με υπευθυνότητα ότι αφορά τον έρωτα, τα δημιουργικά σχέδια, ακόμη και ζητήματα παιδιών. Είναι ευκαιρία να απαλλαγείτε από ότι δεν σας κάνει, είτε αφορά συνήθειες, πρόσωπα, ή καταστάσεις, αφήνοντας χώρο για το καινούργιο. Αντιμετωπίστε με σύνεση τις ξαφνικές αλλαγές στην οικονομική σας κατάσταση και στα ερωτικά.