Αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2023

0
192

Αστρολογία ΚριόςΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να είστε δημιουργικοί και ενεργητικοί. Ευνοούνται οι συνεργασίες και τα οικονομικά ζητήματα. Προσοχή στις εξαπατήσεις. Θα υπάρξουν μετακινήσεις και επαφές με συγγενείς. Η ερωτική σας ζωή θα είναι έντονη. Μάθηση, επικοινωνία, επαφές με το εξωτερικό, νομικής φύσεως ζητήματα, όλα είναι στο προσκήνιο. Τώρα είναι πιο εύκολο να χάσετε κιλά. Θα πρέπει να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με το αυτοκίνητο σας.
ΤΑΥΡΟΣ: Για να απομακρύνετε τα άγχη σας, πρέπει να μεθοδεύσετε σωστά τα οικονομικά και τα κληρονομικά σας. Θα υπάρξει βελτίωση σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας. Νέα ανοίγματα με πολλές ευκαιρίες. Μην κοινοποιείτε τα σχέδια σας, αφήστε να γίνουν πρώτα. Φίλοι σας βοηθούν σε μια πιθανή μετακόμιση και ίσως συμβάλλουν με τον τρόπο τους στην εξέλιξη κάποιας σχέσης σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αυτή την περίοδο θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας η επαγγελματική και κοινωνική σας σταδιοδρομία. Η επικοινωνία σας με το άτομο που σας ενδιαφέρει δεν θα έλεγα ότι είναι η ενδεδειγμένη. Επίσης καλό θα ήταν να ελέγχετε τη συμπεριφορά των ατόμων με τα οποία έρχεστε σε επαφή ώστε να μην απογοητευτείτε αργότερα. Ίσως μπερδεύετε μερικές φορές την αλήθεια με το ψέμα. Πιθανόν να δεχτείτε δώρα. Μετακινήσεις θα σας ανανεώσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα βρεθούν άτομα υποστηρικτικά σε ότι σας ταλαιπωρεί. Η εργασία σας κουράζει, γι’ αυτό δώστε προσοχή στην υγεία, αλλά και τη διατροφή σας. Επιτυχής εξέλιξη σε εργασιακά και νομικά ζητήματα. Οι φίλοι αποδεικνύονται πολύτιμοι. Ευνοείστε οικονομικά και αισθηματικά, όμως μην σπαταλάτε χρήματα για τις ανάγκες άλλων. Σας διακρίνει μια εσωστρέφεια.

ΛΕΩΝ: Βρίσκεστε σε δημιουργική φάση και εκφράζετε τα ταλέντα σας. Επανέρχονται καταστάσεις από το παρελθόν με τη μορφή συνεργασιών και επαγγελματικών ζητημάτων. Μην κοινοποιείτε τις ιδέες σας και μην παίρνετε αποφάσεις εν θερμώ. Ανανεώνεστε ερωτικά και γίνεστε πιο δραστήριοι. Έχετε στο νου σας την παροιμία ‘ότι λάμπει δεν είναι χρυσός’.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πιθανόν να έρθετε σε σύγκρουση με άτομα της οικογένειας σας ή του εργασιακού σας χώρου. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Ήρθε η ώρα να αντιληφθείτε τα λάθη που κάνατε στις σχέσεις σας ή στο γάμο και να τα διορθώσετε. Πολλά γίνονται κρυφά στον επαγγελματικό σας χώρο, εσείς όμως φροντίστε να μην λειτουργήσετε παρασκηνιακά. Ενδιαφερθείτε για την διατροφή και την υγεία σας.

ΖΥΓΟΣ: Μετριάστε το άγχος σας σε σχέση μ’ όλα αυτά που σας απασχολούν. Προσοχή στο τι λέτε και πως το λέτε. Θα έχετε μικρές μετακινήσεις. Από το φιλικό περιβάλλον εισέρχεται ένα άτομο στη ζωή σας με δυναμικό τρόπο που θα αλλάξει τη συναισθηματική σας κατάσταση. Ήρθε για να μείνει. Άνοδος επαγγελματική και οικονομική. Νέοι στόχοι, ταξιδιωτικά σχέδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Περιορισμός των οικονομικών σας για ένα μικρό διάστημα. Εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που μπορεί να σας παρουσιαστούν, είτε μέσω μιας συνεργασίας, είτε μέσω αισθηματικής σχέσης. Το παρελθόν έρχεται να σας υπενθυμίσει ότι δεν φερθήκατε σωστά στο σύντροφο σας. Η ψυχολογία σας βελτιώνεται. Παρουσιάζονται ευκαιρίες στην καριέρα και στις κοινωνικές σας σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις θα σας περιορίσουν λίγο. Το διαδίκτυο πιθανόν να σας βοηθήσει στην εξέλιξη της εργασίας σας. Καινούργια άτομα μπαίνουν στη ζωή σας που ενδεχομένως να έχουν σχέση με το εξωτερικό, την ανώτερη εκπαίδευση ή ακόμη και το δικαστικό κλάδο. Αδράξτε τις ευκαιρίες. Φροντίστε την διατροφή σας γιατί μπορεί να πάρετε εύκολα κιλά αυτό το διάστημα. Αθληθείτε, κάντε ασκήσεις αναπνοής, διαλογισμό ή γιόγκα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε να απαλλαχθείτε από τα επαγγελματικά άγχη. Δικοί σας άνθρωποι θα σας βοηθήσουν ψυχολογικά. Θα διευθετήσετε με σχετική ευκολία κληρονομικά και οικονομικά. Απαλλάσσεστε από φόβους του παρελθόντος. Εδραιώστε με έξυπνο τρόπο ότι είχατε προγραμματίσει στα εργασιακά αλλά και στην καθημερινότητα σας. Ευκαιρίες ερωτικές, έντονη σεξουαλικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διευθετείστε με σύνεση τα οικονομικά σας. Ευνοείστε στα ερωτικά, καθώς ο έρωτας, το φλερτ και οι σχέσεις απορροφούν το ενδιαφέρον σας. Φίλοι σας βοηθούν στα σχέδια σας. Συζητήσεις για επαγγελματικά ζητήματα είναι στο προσκήνιο.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα πρέπει να τακτοποιήσετε ζητήματα οικογενειακά και να κάνετε κάποιες διορθωτικές αλλαγές στο σπίτι. Ολοκληρώνετε θέματα που αφορούν τα εργασιακά. Θα αναλάβετε ευθύνες κι αυτό ίσως σας κουράσει. Δώστε λίγη περισσότερη προσοχή στην υγεία σας. Μικρές μετακινήσεις και βελτίωση των σχέσεων με συγγενείς και γείτονες. Δείξτε περισσότερο ενδιαφέρον στα παιδιά σας.