Χαλάνδρι : Το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Χαλανδρίου στο Φεστιβάλ Strong Me

0
14

Το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Χαλανδρίου θα συμμετάσχει ενεργά στο Φεστιβάλ Strong Me, με θέμα την πρόληψη και καταπολέμηση της έμφυλης βίας, το οποίο διοργανώνεται στις 9 & 10 Οκτωβρίου, στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων.

Για πρώτη φορά, 21 φορείς υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων (Γ.Γ.Δ.Ο.Π.Ι.Φ) και του Δήμου Αθηναίων, με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης, και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), ενώνουν τις δυνάμεις τους, για να ενημερώσουν, να αφυπνίσουν και να κινητοποιήσουν απέναντι στο φαινόμενο της βίας κατά των γυναικών.

Το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Χαλανδρίου δραστηριοποιείται ενεργά εδώ και 8 χρόνια γύρω από αυτό το τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα, παρέχοντας πολλαπλή στήριξη σε γυναίκες-θύματα έμφυλης βίας και διακρίσεων.

«Στο Φεστιβάλ Strong Me, θα βρεθούμε και θα συνομιλήσουμε με ανθρώπους του Πολιτισμού, των Τεχνών και του Αθλητισμού, ώστε να μετατρέψουμε το φόβο σε κινητήριο δύναμη!», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του Κέντρου.

INFO

Φεστιβάλ Strong Me, Σεράφειο Δήμου Αθηναίων, 9 – 10.10.2021, 11.00 – 21.00 Είσοδος ελεύθερη

Σάββατο 9/10 , 20.00, Τελετή έναρξης Φεστιβάλ

Κυριακή 10/10, 20.30, Συναυλία με τις: Πέννυ Μπαλτατζή, Ασπασία Θεοφίλου, Τζώρτζια Κεφαλά