Το Σάββατο η θεατρική παράσταση «Η κραυγή των προσφύγων»

0
40

«ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ… Η κραυγή των προσφύγων»

Με την μουσικοχορευτική θεατρική παράσταση «ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ… Η κραυγή των προσφύγων» συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του θεσμού «Ιωνικές Μέρες Τέχνης & Πολιτισμού 2021» του Δήμου Νέας Ιωνίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 20:00 στη πολυγωνική αίθουσα του 7ου Γυμνασίου – 5ου Λυκείου Νέας Ιωνίας (Εμμανουήλ Παππά 6) σε συνεργασία του Δήμου Νέας Ιωνίας με τον Ιωνικό Σύνδεσμο και το Ελληνικό Σωματείο Διάσωσης και Διάδοσης της Πολιτιστικής Κληρονομιάς «Οι Μωμόγεροι» και με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και της Διεύθυνσης Νεότερης Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Πρόκειται για ένα μεγάλο αφιέρωμα στο ρεμπέτικο με επιλεγμένα τραγούδια και θεατρικές εικόνες στο οποίο αποτυπώνεται το ύφος των «ΚΑΦΕ ΑΜΑΝ» της Σμύρνης και της Πόλης, όπως επίσης και από τα παλιά ρεμπέτικα στέκια του Πειραιά και της Αθήνας.

Είσοδος ελεύθερη με σειρά προτεραιότητας και με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα κατά Covid-19 (χρήση μάσκας, αποστάσεις ασφαλείας).