Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην 35 χλμ.

0
42

Την Κυριακή το πρωί 23 Ιανουαρίου 2022, διεξήχθη στη Θέση Βαρέα, Παραλίας Μεγάρων, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΒΑΔΗΝ, 35 χλμ.. Το ίδιο πρωινό διεξήχθη και ημερίδα Βάδην διαφόρων αποστάσεων για διάφορες ηλικίες: Για τις γυναίκες: 5 χλμ.. Κ18, 10 χλμ.. Κ20 και 20 χιλ. Για τους άνδρες: 10 χλμ.. Κ18 και Κ20 και 20 χλμ.

Στα 35 χλμ. ΑΝΔΡΩΝ ο πρωταθλητής μας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ (Α.Ο. Μυκόνου), τερμάτισε άνετα πρώτος επιτυγχάνοντας χρόνο 2:39.43. Δεύτερος ήταν ο ΝΤΕΝΤΌΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (Α.Ε. Ολυμπιάς Πατρών) με χρόνο 2:57.31 και τρίτος ο ΒΑΪΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΓΑΣ Ιλισσός) με χρόνο 3:08.15.

   Στην ίδια απόσταση, στις γυναίκες τερμάτισε ΠΡΩΤΗ κι εφέτος η ΝΤΡΙΣΜΠΙΩΤΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ (Α.Σ.Σ. Αλέξανδρος Μακεδονίας) επιτυγχάνοντας χρόνο 2:47.48, που αποτελεί νέα ατομικό ρεκόρ της αθλήτριας και επίτευξη ορίου για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Όρεγκον και το Πανευρωπαϊκό του Μονάχου.

   Τη ΔΕΥΤΕΡΗ θέση κατέλαβε η πρωταθλήτρια του Συλλόγου μας ΦΙΛΤΙΣΑΚΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ, σε χρόνο 2:51.51, που αποτελεί νέο ατομικό ρεκόρ και επίτευξη του ορίου (νωρίς, νωρίς) για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα  στο Όρεγκον και το Πανευρωπαϊκό του Μονάχου.

   Στην ΤΡΙΤΗ θέση τερμάτισε η αθλήτρια ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ (Πανελλήνιος Γ.Σ.) σε χρόνο 2:57.39.

 Το όριο για το Παγκόσμιο Βάδην Κ18 που θα γίνει στην Ιερουσαλήμ πέτυχε και η αθλήτρια ΕΥΗ ΑΔΑΜΗ (Γ.Ε. Αγρινίου), η οποία τερμάτισε πρώτη στα 5.000 μ. με χρόνο 25.41.

Στους αγώνες παραβρέθηκε η Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Σοφία Σακοράφα, η οποία παρακολούθησε από την αρχή μέχρι το τέλος την εκδήλωση, βράβευσε τους νικητές και τους ευχήθηκε να έχουν συνέχεια στις επιτυχίες τους.

   Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. Βασιλείου Ευάγγελος μαζί με τα μέλη: την κ. Κατράνη Σάντρα (Έφορο)  και τον κ. Φιλτισάκο Ιωάννη (Αντιπρόεδρο).

   Το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρει το διοργανωτή ΣΕΓΑΣ, τον προπονητή κ. Κεφαλλόπουλο, όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές, ιδιαίτερα βέβαια την πρωταθλήτριά μας ΚΥΡΙΑΚΗ ΦΙΛΤΙΣΑΚΟΥ, με τις καλύτερες ευχές του για ΥΓΕΙΑ και επιτυχία των στόχων όλων.