Ν. Φιλαδέλφεια – Ν. Χαλκηδόνα : εγκαίνια του Κοινωνικού Εστιατορίου του Δήμου

0
91

Παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ, ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος εγκαινίασε την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021 το νέο Κοινωνικό Εστιατόριο του Δήμου.

Ο χώρος βρίσκεται επί των οδών Β. Αλεξάνδρου και Στρατηγού Παπάγου στη συνοικία των Απομάχων της Νέας Φιλαδέλφειας και θα λειτουργεί σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ ΙΑΣΙΣ και το πρόγραμμα CONNECT YOUR CITY.

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό ακολούθησαν οι χαιρετισμοί του Δημάρχου Γιάννη Βούρου και της προέδρου του Δ.Σ. της ΑΜΚΕ ΙΑΣΙΣ Μαρίας Σαρρή – Ηλιάκη.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Προαγωγής της Δημ. Υγείας & Δημ. Αστυνομίας Σπύρος Μπερδέσης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Λύσσανδρος Γεωργαμλής, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σωτήρης Κοσκολέτος, o Αντιδήμαρχος Πρασίνου & Άλσους Σπύρος Γραμμένος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής Τάσος Κωνσταντινίδης, ο Αντιδήμαρχος Αναπτυξιακής Πολιτικής Θάνος Λέκκας, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού Χρήστος Κοπελούσος, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Ανεμογιάννης, η Δημοτική Σύμβουλος Ανθή Παπακώστα, η Πρόεδρος της Κοινότητας Νέας Φιλαδέλφειας Παναγιώτα Αγοραστού, οι Σύμβουλοι της Κοινότητας Νέας Φιλαδέλφειας Άννα Μπερδέση και Αγγελική Σουρτζή, εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου καθώς και στελέχη της ΑΜΚΕ ΙΑΣΙΣ.