Νίκος Ανδρουλάκης: Συγχαρητήρια από Τσίπρα

0
8

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον νέο αρχηγό του ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη, είχε νωρίτερα το πρωί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας. Κατά τη συνομιλία που είχαν ο κ. Τσίπρας συνεχάρη τον κ. Ανδρουλάκη για τη νίκη του στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ και του ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα. «Αν έχεις πλάνο να δεις τους πολιτικούς αρχηγούς να με υπολογίζεις» είπε ο κ. Τσίπρας στον Νίκο Ανδρουλάκη με τον νέο πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ να ευχαριστεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και να αποκρίνεται θετικά στην πρόσκλησή του.

Κατά τη συζήτηση που είχαν ο κ. Τσίπρας ενημέρωσε τον κ. Ανδρουλάκη για την πρωτοβουλία του να συναντηθεί με κοινωνικούς φορείς και κόμματα της δημοκρατικής αντιπολίτευσης για τη δραματική κατάσταση με την πανδημία και την κατάρρευση του ΕΣΥ και συμφώνησαν να τα πουν από κοντά το επόμενο διάστημα.

Εξάλλου, με τον Νίκο Ανδρουλάκη επικοινώνησε τηλεφωνικά κι ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Ο κ. Κουτσούμπας τον συνεχάρη για την εκλογή του και του ευχήθηκε υγεία και δύναμη.