Κακοκαιρία Μπάλλος: Κλειστά όλα τα σχολεία στην Αττική 15 Οκτωβρίου

Σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία «Μπάλλος» στην Αττική

0
16

Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία στην Αττική, λόγω της κακοκαιρίας Μπάλλος που μαίνεται ανεξέλεγκτη. Νωρίτερα, με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, είχε ανακοινωθεί ότι δεν θα λειτουργήσουν σήμερα Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, σε όλη την Αττική τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τα οποία λειτουργούν τις απογευματινές και βραδινές ώρες, για προληπτικούς λόγους ασφάλειας εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Eπίσης, κατόπιν της σχετικής ανακοίνωσης της Περιφέρειας Αττικής, με αφορμή τα έντονα καιρικά φαινόμενα που αναμένεται να πλήξουν την Αττική τις επόμενες ώρες, διακόπτεται σήμερα Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, η δια ζώσης λειτουργία των Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑΣ) Μαθητείας του ΟΑΕΔ σε όλη την Αττική, για προληπτικούς λόγους ασφάλειας των μαθητών και εξαιτίας των δυσκολιών μετακίνησης που πιθανόν προκύψουν εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Πλημμύρισε η Σχολή Καλών Τεχνών – Προβλήματα σε Πάντειο και Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής


Σοβαρά προβλήματα καταγράφονται στην Αττική εξαιτίας της κακοκαιρίας «Μπάλλος» ,η οποία χτυπά εδώ και ώρες το λεκανοπέδιο. Σε ένα ακόμη σοκαριστικό βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτου, στη Σχολή Καλών Τεχνών έχει δημιουργηθεί «ποτάμι» εντός του κτιρίου, ενώ νερά συνεχίζουν να πέφτουν από το ταβάνι.

Την ίδια στιγμή, στο Πάντειο ο πεζόδρομος της Αλ. Πάντου πλημμύρισε ενώ προβλήματα έχουν αναφερθεί και στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, όπου τα νερά έφτασαν μέχρι τον κεντρικό διάδρομο. Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής αποφάσισε την αναστολή όλων των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων από τις 14:00 και μετά για σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή για όλη την ημέρα λόγω των καιρικών φαινομέν