Γιώργος Παπανδρέου: Ανάρτηση «γρίφος» για τα 40 χρόνια από την Αλλαγή

«Φωτιές» άναψε η ανάρτηση του πρώην πρωθυπουργού για τη συμμετοχή του στις εσωτερικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ.

0
10

Με μια αινιγματική ανάρτηση του στα social media ο Γιώργος Παπανδρέου δεν ξεκαθάρισε το «τοπίο» όσον αφορά το αν θα είναι υποψήφιος για πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Ως γνωστόν, οι συμμετοχές για τις εκλογές του κόμματος “κλείνουν” την Πέμπτη (21 Οκτωβρίου) με την κατάθεση υπογραφών των τελευταίων ενδιαφερόμενων αν προκύψουν, με τους μέχρι τώρα μετέχοντες να είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Χάρης Καστανίδης, ο Βασίλης Κεγκέρογλου, ο Παύλος Γερουλάνος και ο Παύλος Χρηστίδης που ανακοίνωσε τη δική του συμμετοχή, την Παρασκευή.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπανδρέου στην προσωπική σελίδα του στο facebook, ανήμερα της συμπλήρωσης 40 χρόνων από τη νίκη του ΠΑΣΟΚ στις 18 Οκτωβρίου του 1981:

“18 Οκτώβρη 1981

Ημέρα νίκης του Ελληνικού λαού και της Δημοκρατίας.

18 Οκτώβρη 2021

Αφετηρία νέων αγώνων για να οικοδομήσουμε μια προοδευτική προοπτική, να οδηγήσουμε με σιγουριά τη χώρα σε ένα μέλλον με μεγάλες προκλήσεις, αλλάζοντας οριστικά τη μοίρα του Ελληνικού λαού”.

Πολλοί εκτιμούσαν πάντως πως σήμερα θα ήταν η μέρα που ο Γ. Παπανδρέου θα ανακοίνωνε τις οριστικές προθέσεις του, ενώ σήμερα είχε επικοινωνία σε καλό κλίμα, με το Νίκο Ανδρουλάκη.