Βόρεια Αθήνα : Παρεμβάσεις των Οργανώσεων Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.

0
132

Σε στοχευμένες παρεμβάσεις ενημέρωσης για τις προτάσεις διακυβέρνησης του κόμματος τους, προχωρούν οι τοπικές οργανώσεις μελών του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., σε όλη τη Βόρεια Αθήνα.

Νέα Ιωνία, Τετάρτη 20 Οκτωβρίου

Η οργάνωση της Νέας Ιωνίας πραγματοποίησε, την Τετάρτη 20/10, παρουσίαση, μέρους του εναλλακτικού προγράμματος διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. με ομιλητή τον Βουλευτή Πάνο Σκουρλέτη, στο γεμάτο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου.

Μετά την εισήγηση κ. Σκουρλέτη, οι παρευρισκόμενοι που τηρούσαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα έθεσαν ερωτήματα προς τον βουλευτή.

Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ”, κ. Χρήστος Κανλής.


Ηράκλειο, Παρασκευή 22 Οκτωβρίου

Σε ανάλογη κίνηση προχώρησε και η οργάνωση του Ηρακλείου. Πραγματοποίησε δημόσια πολιτική εκδήλωση, την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, στο πολιτιστικό πολύκεντρο “ΗΛΕΚΤΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ”, με ομιλητές του Βουλευτές Πάνο Σκουρλέτη και Γιώργο Κατρούγκαλο, όπου αναπτύχθηκαν προτάσεις εναλλακτικής διακυβέρνησης και απαντήθηκαν ερωτήματα των παρευρισκομένων.


Μεταμόρφωση, Νέα Φιλαδέλφεια / Χαλκηδόνα, Δευτέρα Οκτωβρίου, Δευτέρα 18 Οκτωβρίου

Τον χορό των εκδηλώσεων άνοιξαν οι οργανώσεις Μεταμόρφωσης και Νέας Φιλαδέλφειας / Χαλκηδόνας, σε μία δημόσια ανοικτή συζήτηση, στο Θεατράκι Αττικής Οδού (Γέφυρα Μεταμόρφωσης) , την Δευτέρα 18 Οκτωβρίου.

Στον όμορφο, ανοικτό χώρο παρευρέθηκαν οι Βουλευτές Πάνος Σκουρλέτης, Κώστας Ζαχαριάδης και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Δημήτρης Σακελλάρης.

Στην δημόσια συζήτηση αναπτύχθηκαν τα αίτια για την γενικευμένη ακρίβεια και για τις παραμέτρους που έχουν αναπτυχθεί στις εργασιακές σχέσεις τα τελευταία δύο χρόνια.