Α.Ο.Ν.Φ. ΑΤΤΑΛΟΣ – Α.Ο. Ν.ΙΩΝΙΑΣ : 2-0 [Video]

0
30

ΑΟ.Ν.Φ. ΑΤΤΑΛΟΣ – ΑΟ ΙΩΝΙΑ 2-0


ΑΝ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ Η ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ…ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ


Στο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι και είχαν αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Στο 5′ όταν ο Σταθόπουλος έκανε το γύρισμα και το σουτ Ντιρμίσι πέρασε μόλις ΄σουτ.
–Στο 14′ ο Μπεσού έστρωσε στον Χαματάι που έκανε το σουτ όμως η μπάλα κατέληξε στο κεφάλι του Αγοραστού και πέρασε κόρνερ.
–Στο 15′ η κεφαλιά του Μπανιά πέρασε άουτ μετά από κόρνερ, ενώ στο 20′ ο Μπανιάς έκανε την κεφαλιά μετά τη σέντρα στου Σταθόπουλου όμως ο Τικταπανίδης μπλόκαρε.
–Στο 22′ ο Κοβάνης έκανε το σουτ όμως ο Μπακόλας μπλόκαρε.


Στο β’ μέρος το ματς ήταν ισορροπημένο με τους γηπεδούχους να κάνουν το 1-0 στο 63′. Ο Παληγεώργος έκανε το σουτ, ο Μπακόλας δεν έδιωξε καλά τη μπάλα και ο επερχόμενος Κοβάνης με σουτ έκανε το 1-0.
–Στο 72′ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο 1-1 όμως το σουτ του Ντιρμίσι σταμάτησε στα πόδια του Τικταπανίδη.
–Στο 74′ η Νέα Ιωνία φώναξε για πέναλτι πάνω στον Μπανιά για κράτημα όμως ο Τσουκαλάς υπέδειξε τη συνέχεια του αγώνα, ενώ στο

–78′ ο Άτταλος έκανε δυο τα τέρματα του. Ο Ταμπάκης έκανε την πρώτη κεφαλιά, η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μουρεζίνης με τον ίδιο τρόπο έκανε το 2-0 Στο 81′ ο Τικταπανίδης μπλόκαρε το σουτ του Κομνηνού, ενώ στο 88′ και στο 94′ οι προσπάθειες του Βουτσιώτη δεν βρήκαν στόχο.

ΑΤΤΑΛΟΣ (Βαγγέλης Γαλάνης) Τικταπανίδης, Σταύρου (60′ λ.τρ. Καλαντζής), Κωτσαλάς, Αγοραστός, Χιώτης, Παληγεώργος, Μουρεζίνης (87′ Κέσκος), Δήμος, Κοβάνης, Ταμπάκης, Μιράκα (85′ Κοντογιάννης).

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Γιώργος Παρασκευαϊδης) Μπακόλας, Σταθόπουλος, Αχμέτ, Παπαδόπουλος, Νταϊφώτης, Μπανιάς, Σισσέ, Ντιρμίσι (82′ Βουτσιώτης), Μπεσού (87′ Ούτσικας), Χαματάι (75′ Κολλόκας) Κομνηνός.