Αττική Οδός: Άνδρας που υπέστη έμφραγμα περπάτησε 1 χλμ μέχρι το ασθενοφόρο

0
7

Άνδρας που υπέστη το έμφραγμα την Τρίτη το απόγευμα στην Αττική Οδό, όντας εγκλωβισμένος, βιώσε ένα άνευ προηγουμένου δράμα.

Ο 64χρονος άνδρας βρισκόταν εγκλωβισμένος στην Αττική Οδό από τις 10:30 το πρωί. Επικοινωνούσα συνεχώς με τα συγγενικά του πρόσωπα στα οποία εξέφραζε μία αγωνία, σαν να ήξερε ότι τον περίμενε κάτι κακό.

Το απόγευμα, περίπου στις 18:30 άρχισε να αισθάνεται δυσφορία προκάρδια άλγη. Οντας ανήσυχος επικοινώνησε και πάλι με τους οικείους του οι οποίοι επιχείρησαν, δια τηλεφώνου, να βρουν λύσεις.

Η επικοινωνία τόσο με το ΕΚΑΒ όσο και με την τροχαία το βράδυ της Τρίτης δεν ήταν μία εύκολη υπόθεση. Χρειάστηκε ένας πολύ μεγάλος γύρος τηλεφωνημάτων και τεράστια αποθέματα υπομονής έτσι ώστε να σπεύσει ασθενοφόρο στο σημείο.

Φυσικά, το όχημα του ΕΚΑΒ δεν μπορούσε να προσεγγίσει μέχρι το αυτοκίνητο του 64χρονου. Ηταν αδύνατον! Ο άνθρωπος χρειάστηκε να περπατήσει υποβασταζόμενος από δύο ηρωικούς φαντάρους μία αρκετά μεγάλη απόσταση, σχεδόν 1 χιλιόμετρο για να φτάσει ο ίδιος στο νοσοκομειακό!

Στην πορεία προς το ασθενοφόρο η δυσφορία του εντάθηκε αφού οι συνθήκες ήταν εντελώς ακατάλληλες για έναν άνθρωπο ο οποίος ουσιαστικά από εκείνη την ώρα πάλευε για τη ζωή.

Αμέσως μόλις διακομίστηκε στο νοσοκομείο, σχεδόν μεσάνυχτα πλέον, εισήχθη στην ΜΕΘ όπου και βρίσκεται μέχρι και αυτήν την ώρα δίνοντας μία πολύ μεγάλη μάχη. Εφόσον η υγεία του σταθεροποιηθεί, θα χειρουργηθεί έτσι ώστε το πρόβλημα να αποκατασταθεί πλήρως.

Πρέπει, τέλος, να τονιστεί ότι ο άνθρωπος δεν φέρεται να έχει βαρύ ιατρικό ιστορικό αφού δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.