Πόλο: Ο Απόλλων Σμύρνης «ρίχνεται στη μάχη» του LEN Champions League

Προκριματικα του LEN Champions League

0
105

Στον 2ο προκριματικό γύρο του LEN Champions League συμμετέχει ο Απόλλων Σμύρνης.


Ο Απόλλων μετά την πρόκρισή του απο τον 1ο προκριματικό γύρο για πρώτη φορά στην ιστορία του,θα αντιμετωπίσει τις Μονπελιέ, τον Ερυθρό Αστέρα και τη Μλάντοστ.


Απο τις 4 ομάδες θα προκριθούν οι 2 στον επόμενο 3ο γύρο της διοργάνωσης.
Η αποστολή των παικτών του Απόλλωνα είναι δύσκολη όμως οι ελπίδες υπάρχουν.

Ο τεχνικός της «ελαφράς ταξιαρχίας», Νίκος Δεληγιάννης, μίλησε στην επίσημη σελίδα του τμήματος, www.apollonwaterpolo.gr.

«Σίγουρα θα θέλαμε η ομάδα να είναι πιο έτοιμη. Δεν είχαμε τις δυνατότητες και το πρόγραμμα ήταν τέτοιο που μας ανάγκασε να τρέξουμε πάρα πολύ στην 1η προκριματική φάση όπως και στη 2η, ενώ ξεκίνησε και το πρωτάθλημα. Έπρεπε λοιπόν να… τρέξουμε και αυτό μας ανάγκασε να πιεστούμε αρκετά. Παρ’ όλα αυτά ερχόμαστε από την πρόκριση του 1ου προκριματικού με εμφανίσεις που εγώ θα τις χαρακτήριζα αξιοπρεπείς.  Σίγουρα δεν είναι αυτό που φανταζόμαστε ότι μπορούμε να παίξουμε, αλλά είναι ακόμη πάρα πολύ νωρίς. Αυτό που μετράει στην παρούσα φάση είναι τα αποτελέσματα και νομίζω ότι εκεί πρέπει να επικεντρώσουμε».

Την αποστολή του Απόλλωνα αποτελούν οι Νίκος Δεληγιάννης, Δημήτρης Μιτελούδης και οι παίκτες Στέφανος Γαλανόπουλος, Βασίλης Καβουσανός, Αλέξανδρος Αλαμάνος, Νίκος Γαρδίκας, Κώστας Μόκκας, Άγγελος Γωνιωτάκης, Ιάσων Τουρκομένης, Ιβάν Γκουσάροφ, Κωνσταντίνος Χονδροκούκης, Άντε Βίσκοβιτς, Αλέξανδρος Γούνας, Νίκος Τσολακούδης και Μανώλης Σολανάκης. Την ομάδα, ως αρχηγός αποστολής συνοδεύει ο Γενικός Διευθυντής του τμήματος, Σπύρος Μίντζης.

Το πρόγραμμα του 4ου ομίλου του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League:

Παρασκευή 8/10/2021

20:30 Μλάντοστ Ζάγκρεμπ – Απόλλων Σμύρνης

21:45 Ερυθρός Αστέρας – Μονπελιέ

Σάββατο 9/10/2021

19:00 Ερυθρός Αστέρας – Απόλλων Σμύρνης

20:45 Μλάντοστ Ζάγκρεμπ – Μονπελιέ

Κυριακή 10/10/2021

12:00 Μονπελιέ – Απόλλων Σμύρνης 

13:45 Μλάντοστ Ζάγκρεμπ – Ερυθρός Αστέρας


Καλή Επιτυχία.